Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Bebimil 2 - NEMA GA U TRGOVINAMA! 24.3.2013 11:31:52
|
|
|
|
seraphyme
|
pogledat ću u požegi sutra po trgovinama. oćeš' da ti kupim ako nađem?
|
|
|
RE: Bebimil 2 - NEMA GA U TRGOVINAMA! 24.3.2013 11:35:29
|
|
|
|
Sunshine28
|
hvala, za sada ne treba, imam te tri kutije sto sam kupila jucer, ali mi svakako javi ako nema ni u Požegi da znam sestri reci da mi kupi u zg ako ima, dolazi za uskrs kuci...kontam da u zg negdje mora biti sigurno
|
|
|
RE: Bebimil 2 - NEMA GA U TRGOVINAMA! 24.3.2013 11:36:21
|
|
|
|
seraphyme
|
oki doki. bacim oko sutra pa ti napišem
|
|
|
RE: Bebimil 2 - NEMA GA U TRGOVINAMA! 24.3.2013 19:39:40
|
|
|
|
mamacita
|
PANIKA!!! ... A zasto ne bi mogli preci na neki drugi, ako vec toga nemaju?
|
|
|
|
|
RE: Bebimil 2 - NEMA GA U TRGOVINAMA! 24.3.2013 19:54:50
|
|
|
|
Sunshine28
|
ma mi smo njoj probali u vise navrata Bebimil zamijeniti drugom hranom - hipp i nan - i malo je reci da je odbijala - vristanje, povracanje.....tak da nisam imala u planu ponovno kroz to prolaziti (uz histeriju veznu uz zube)... panika je mozda prejaka riječ, ali malo je reci da sam zabrinuta.... a koliko vidim po anketi na raji, preko 50 posto beba cije su mame na raji a koje koriste zamjeno mlijeko koriste upravo Bebimil, tak da kontam da nisam jedina....
|
|
|
RE: Bebimil 2 - NEMA GA U TRGOVINAMA! 25.3.2013 14:06:54
|
|
|
|
Leptir5
|
probaj bebivita.u mullera ga ima. navodno je isto što i bebimil,samo što bebimil je uzeo licencu pa je skuplje mlijeko...mi ga koristimo već 4mj,sve ok
|
|
|
|
|
RE: Bebimil 2 - NEMA GA U TRGOVINAMA! 24.6.2013 15:52:29
|
|
|
|
medici
|
pozz iz mostara,problem je i kod nas sa bebimilom,nema ga kupit,probala sam sa hipp 1 danas pa cemo vidjet reakcije
|
|
|
|
|
RE: Bebimil 2 - NEMA GA U TRGOVINAMA! 24.6.2013 19:40:27
|
|
|
|
Sunshine28
|
ovo nestasica kod nas je bila kratkotrajna, mislim samo 2-3 tjedna, od tada sve ok, ima u svakoj trgovini
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
kakvi su vam susjedi?Bebač i japitanje je usmjereno prvenstveno na buku koju stvaraju....izvrsni (
29%)

dobri (
30%)

podnošljivi (
27%)

katastrofa,dođe mi da se odselim.... (
14%)
Broj svih glasova: 77Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!