|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   GLAVOBOLJA KAO ZNAK TRUDNOCE
12.1.2013 10:39:39   
leot
ZELIM VAS PRVO SVE POZDRAVITI,NIJE ME BILO JAKO DUGO.

Zanima me koji su vasi prvi(najraniji) znakovi trudnoce bili?

Ja pokusavam sa M dobiti drugu bebu i sjecam se iz prve trudoce da sam bila jako pospana i da sam "imala osjecaj da sam trudna" ali se nemogu sjetiti drugih znakova. Sad u nazad 2 tjedna dobila sam malene plikove po licu,natecene su mi grudi,boli me donji dio leda i boli me svako jutro nekih pola sata od kada se probudim glava(prednji dio).Radila sam test 4 puta i negativno,dobila sam i menstruaciju ali se ne cudim jer sam sa prvim djetom imala prva 3 mjeseca trudnoce normalan ciklus.

Hvala vam unaprijed na odgovorima.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: GLAVOBOLJA KAO ZNAK TRUDNOCE
12.1.2013 10:59:00   
angel@
Draga leot moji prvi znaci su bile natečene i izrazito bolne grudi i pekle su me ali meni je i vještica kasnila,a glavobolje sam imala nedavno i to bi me bolilo sa prednje strane.... ne znam jesam li ti pomogla,ali ti želim dvije crtice velike kao kuća.... user posted image user posted image user posted image

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu leot)
Neposredna veza do poruke: 2
12.1.2013 11:02:15   
leot
Hvala! i ja se nadam da sam trudna!
da sa prednje strane me boli glava-celo. Nikad me tako ne boli glava. Imace imam migrene sa vremena na vrijeme ali me bas uvijek boli samo lijeva strana glave.

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 3
12.1.2013 11:05:19   
angel@
Želim ti od srca jedno malo srce ispod tvojeg da kuca.... user posted image

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu leot)
Neposredna veza do poruke: 4
12.1.2013 11:21:14   
maminangel
Evo ja sam jedna od sretnica koja u prvom tromjesječju ima užasne glavobolje i to baš kako si opisala glava-čelo,želim ti od user posted image da čekaš još jednog anđelauser posted image

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 5
12.1.2013 14:41:09   
leot
HVALA VAM CURE OD SRCA STA MI SALJETE DOBRU ENERGIJU! Hvalauser posted image user posted image

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 6
13.1.2013 15:30:27   
mamacita
Ja uopce nisam imala najranije znakove trudnoce. Naravno, kasnjenje menzisa, ali nista prije toga, i tako 4 puta.

(Odgovor članu leot)
Neposredna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Smatrate li da je istina; kad žena što duže doji, dijete ima bolji imunitet?

Oznake

Sve najbolje!