|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   BOSCH perilica i sušilica 2u1
3.12.2012 10:17:12   
rodica
u nedostatku prostora i očekivanju male princeze, razmišljamo o kupnji bosch 2u1 perilice i sušilice, pere 7 kg, suši 5 kg. budući da je cijena dosta visoka, molim svakoga tko ima iskustva s ovim proizvodom ove marke za savjet. hvala najljepša!
p.s. upozoravaju nas svi da su odvojeni aparati puno bolji no mjesta nemamo...
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: BOSCH perilica i sušilica 2u1
3.12.2012 13:04:26   
seraphyme
2 u 1 se uglavnom kvare. kupiš posebno i jedno i drugo i staviš sušilicu na perilicu. problem riješen

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu rodica)
Neposredna veza do poruke: 2
3.12.2012 18:37:54   
rodica
bravo!!!
ponavljam: nema mjesta. ako ima tko s iskustvom, bila bih zahvalna.

(Odgovor članu seraphyme)
Neposredna veza do poruke: 3
3.12.2012 20:17:18   
cuba
Ja ti imam mašinu i sušilicu 2u1 ali nije Bosch već Ariston (talijanska marka). Evo već 5 godina je u funkciji, ne kvari se ali iskreno nisam zadovoljna sa tom kombinacijom jer mi roba iz sušilice smrdi. I to sam čula od dosta ljudi.
Mi smo iz istog razloga kupili proizvod 2u1 a poviše mašine mi je bojler pa nismo mogli staviti sušilicu na mašinu.
Tako da na kraju opet sušim robu na onoj žici (kućnoj) i imam vani 2 manja sušila pa i tamo stavim kad je lijepo vrijeme.
Probala sam i one vlažne maramice za miris iz dm-a za sušilice ali nisu mi imale nikakvog efekta.

Svi koji imaju odovojeno sušilicu su zadovoljni ali u ovoj kombinaciji i ne baš...

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu rodica)
Neposredna veza do poruke: 4
6.12.2012 11:58:58   
elven
Ja imam Indesit 2u1, slična kao i Ariston, i radi besprjekorno već 5 godina. Pere i suši po zimi stalno dječje, ali ne stavljam 5 kg koliko je max za sušenje već manje i ne koristim omekšivač kad planiram sušiti veš tako mi je ok, ne miriši vau, ali bome niti ne smrdi...

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 5
12.7.2015 22:47:46   
Ela28
Susjeda ima BOSCH perilica i sušilica 2u1 i prezadovoljna je .Kako smo ograničeni prostorom samo je ta rješenje pa se nadam da je u skoroj budućnosti budem imala i ja user posted image

(Odgovor članu elven)
Neposredna veza do poruke: 6
13.7.2015 7:46:54   
monstrum
Evo mi upravo planiramo kupiti sušilicu (iako nam generalno treba i nova perilica)...odvojeno je ipak bolje..znam da nemaš prostora, ali eto moj savjet..moje kolegice nisu zadovoljne s tim 2 u 1..

(Odgovor članu Ela28)
Neposredna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!