|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Odbrojavanje studeni 2012.
26.10.2012 14:57:03   
PinkyFunkyBirdy
Evo i novog mjeseca. Drage moje, javite svoje datume i ima da svima budu user posted image na testićima. user posted image

Trudilice:

user posted image glagla - 06.11.
user posted image Bucika001- 20.11.
user posted image Tania - 20.11.

Navijačice:
Ruža, njanja, tiha, sanjalica, FJ, Mariachi, anne, tonkica, mikihg, Tsmee, ninolina, čokolada, troubled, koka, mirna, Dora04, božica, Candy, tikica_69, Ellenora, piggy, zvrk, tinka, maslacak, Wukovarka, Iva Piva, Thea, CATE, dami, selina, Marta j, ejmama, curice, tonkica, lelo, Ira_ , sina, anaxx, derulja, rahela, CICKA, dami, ninaa, sena, zaba, mamika, mlada mama, nikoleta, dominik, nenica, pupica, mariola, ima nas još, m600, novamama, pepeljuga, dominik, pula25, pufna*, mjesec, kiara2709, natalijax, Viky, minchi, Zvonki, miha, martina87, mamamery, Noblica, lavica81, mali_macic, buduca mamica, lilivana, maja, Nancy, MaTana, uciteljica, boba125, gljiva, maja, katy mama, BUMBI, lee, BruMa, osobno, anuska08, crvenkapica, bomboncic02, boba125, Domy, JUdy, anuska08, adryosijek,
,cuba, vlatkam, leptir5, Lee, anonno17, AntonijaV, gogule, lidac0605, graško, pakić, breskvica22, gianna, točkica28, fever, pincirotvajler, mariola, sarah_zg, amarnat, nessy, PinkyFunkyBirdy, winkica, anamarijapupek, malena 35, Lotte, maminangel
user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Odbrojavanje studeni 2012.
26.10.2012 15:39:41   
dada2101
Pinky molim te stavis me u navijacice!!user posted image user posted image user posted image
svim trudilicama zelim da studeni bude sto pozitivniji mjesec i da bude jaaakkkooo puuunnooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 2
26.10.2012 16:02:51   
FingerJ
Prijavljujem se za 17.11.

Nadam se da će svima studeni biti uspješniji i da će sve frcati od user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 3
26.10.2012 16:44:02   
PinkyFunkyBirdy
Trudilice:

user posted image FingerJ - 17.11.

Navijačice:
Ruža, njanja, tiha, sanjalica, FJ, Mariachi, anne, tonkica, mikihg, Tsmee, ninolina, čokolada, troubled, koka, mirna, Dora04, božica, Candy, tikica_69, Ellenora, piggy, zvrk, tinka, maslacak, Wukovarka, Iva Piva, Thea, CATE, dami, selina, Marta j, ejmama, curice, tonkica, lelo, Ira_ , sina, anaxx, derulja, rahela, CICKA, dami, ninaa, sena, zaba, mamika, mlada mama, nikoleta, dominik, nenica, pupica, mariola, ima nas još, m600, novamama, pepeljuga, dominik, pula25, pufna*, mjesec, kiara2709, natalijax, Viky, minchi, Zvonki, miha, martina87, mamamery, Noblica, lavica81, mali_macic, buduca mamica, lilivana, maja, Nancy, MaTana, uciteljica, boba125, gljiva, maja, katy mama, BUMBI, lee, BruMa, osobno, anuska08, crvenkapica, bomboncic02, boba125, Domy, JUdy, anuska08, adryosijek,
,cuba, vlatkam, leptir5, Lee, anonno17, AntonijaV, gogule, lidac0605, graško, pakić, breskvica22, gianna, točkica28, fever, pincirotvajler, mariola, sarah_zg, amarnat, nessy, PinkyFunkyBirdy, winkica, anamarijapupek, malena 35, Lotte, maminangel, dada2101

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 4
26.10.2012 18:51:21   
inesic@
Ja se bilježim za 03.11. I želim svima dvije crticeeee!!!user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 5
27.10.2012 10:11:37   
PinkyFunkyBirdy
Trudilice:

user posted image inesic@ - 03.11.

Navijačice:
,cuba, vlatkam, leptir5, Lee, anonno17, AntonijaV, gogule, lidac0605, graško, pakić, breskvica22, gianna, točkica28, fever, pincirotvajler, mariola, sarah_zg, amarnat, nessy, PinkyFunkyBirdy, winkica, anamarijapupek, malena 35, Lotte, maminangel, dada2101

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 6
27.10.2012 14:45:46   
angel@
Drage moje evo i mene.... da se javim... moje vještice nema.... po zadnjem ciklusu kasni tri dana,a po produženom bi trebala doći danas ali je nema.... nemam nikakvih bolova ni ništa

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

Neposredna veza do poruke: 7
27.10.2012 17:34:23   
maminangel
user posted image user posted image user posted image user posted image Angel@, pa to je super vijest,neznam šta se čeka s testom???Javi nam draga..Sretno i navijamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 8
27.10.2012 20:15:49   
BUMBI
Sretno cureuser posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 9
28.10.2012 1:01:38   
inesic@
Ja bi ako ne davim promijenila datum, doktor mi je danas rekao da je ipak dan D 07.11. Pa ako nije problem user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 10
28.10.2012 13:07:16   
malena 35
moje drage evo javljam se preko moje zaove moje vještice još nema

23.06.2008.
28.05.2010. moji anđeli

život je prekratak da bismo se okretali i pitali zašto

(Odgovor članu inesic@)
Neposredna veza do poruke: 11
28.10.2012 13:09:40   
malena 35
angel@ javlja da njezine vještice još nema

23.06.2008.
28.05.2010. moji anđeli

život je prekratak da bismo se okretali i pitali zašto

(Odgovor članu malena 35)
Neposredna veza do poruke: 12
28.10.2012 14:03:21   
maminangel
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu malena 35)
Neposredna veza do poruke: 13
28.10.2012 15:15:16   
andydea
Pinky zašto ja nisam u navijačicamauser posted image user posted image ???....pratim vas stalno i isščekujem vaše crticeuser posted image user posted image user posted image ....ajmo user posted image  primajte se...

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 14
28.10.2012 19:06:36   
angel@
Drage moje moje vještice još nema,i sad već postajem nestrpljiva.... kada raditi test.... brine me jedino što nemam nikakvih simptoma trudnoće osim što mi se jučer u rano jutro oko 3 sata jer radim noćnu smjenu osjetila sam miris pečenih kobasica sa roštiljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kada raditi test.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 15
28.10.2012 20:46:53   
zvončica1
draga Angel@, ako ti kasni dan-dva možeš ga već napraviti ako ti menga inače dolazi otprilike na vrijeme, meni je test bio pozitivan 2 dana prije nego je trebala doć, u biti maloo su se i ciklusi poremetili ali tu negdje, napravi sutra test pa javi što se događa, ja želim još koji plusić u 10-om mjesecu, ajmo user posted image user posted image user posted image user posted image  na sunce...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .. Eh da Pinky nisam niti ja u navijačicama a vidi kako samo vibram i želim da Vas bude što više, sad mi trudnice i rodilje kao nismo više interesantne, jel tako Andy, baš sam user posted image .. hehe šalim se malo Pinky, al ajde ne budi lijena pa nas stavi!!! Kad ti dobivaš svoje nalaze by the way? Pusa.

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 16
28.10.2012 20:51:08   
inesica
Evo mene na listi za 25.11.

Ljudi uvijek priželjkuju nekakve promjene, iako ne žele ništa mijenjati.

(Odgovor članu zvončica1)
Neposredna veza do poruke: 17
28.10.2012 20:56:27   
glagla
draga angel@ ujutro napravi test user posted image i ja ti od srca želim user posted image user posted image . moja vještica triba doć 06.11 a meni već počinju oni simptomi,vjerovatno umišljeni user posted image ili je neka upala ..ko će znat. Prošli misec su mi se gadili omekšivači,imala metalni okus u ustima..ja sam bila sigurna da sam trudna...još svašta nešta sam si ja umislila,tri testa napravila i stigla user posted image ,a ja user posted image . Tad sam si rekla nema više simptoma ni testova,al ovaj misec ja opet imam simptome user posted image , ne mogu si pomoć. Često mokrim,al baš često,jer ja u danu odem tri puta na wc...ovo sad je previše. Povišena temp, 37 svaki dan. Jučer smeđi iscjedak cili dan. Ja ne znam možda je neka upala,al šta me vjetrovi muče ,stalno bježim od ukučana da me ne čuju user posted image .. Dali je neko ima ovakve simptome ,a da su bili simptomi trudnoče .. Draga angel@ sretno sutra i svim trudilicama želim sreću...Pinky stavi i mene u navijačice user posted image

Svu ljubav svoju
tebi sam dao dok srce diše
a ti me učiš
da ljubav znači još mnogo više..Oliver

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 18
28.10.2012 22:32:17   
PinkyFunkyBirdy
user posted image user posted image user posted image Baš ste me nasmijale. Evo, dodam vas u navijačice. Najbitnije je da ste s nama, da nam dajete podršku, dijelite savjete ... jednostavno da ste tu za nas, a sad dal ste na listi ili ne nije toliko bitno, ali evo dodat ću vas. user posted image user posted image user posted image user posted image
Draga zvončice, nalaze očekujem za nekih tjedan dana. user posted image
Angel@, ajmo testić!!! user posted image user posted image user posted image

Trudilice:

user posted image inesic@ - 07.11.
user posted image Bucika001 - 20.11.
user posted image inesica - 25.11.

Navijačice:
Ruža, njanja, tiha, sanjalica, FJ, Mariachi, anne, tonkica, mikihg, Tsmee, ninolina, čokolada, troubled, koka, mirna, Dora04, božica, Candy, tikica_69, Ellenora, piggy, zvrk, tinka, maslacak, Wukovarka, Iva Piva, Thea, CATE, dami, selina, Marta j, ejmama, curice, tonkica, lelo, Ira_ , sina, anaxx, derulja, rahela, CICKA, dami, ninaa, sena, zaba, mamika, mlada mama, nikoleta, dominik, nenica, pupica, mariola, ima nas još, m600, novamama, pepeljuga, dominik, pula25, pufna*, mjesec, kiara2709, natalijax, Viky, minchi, Zvonki, miha, martina87, mamamery, Noblica, lavica81, mali_macic, buduca mamica, lilivana, maja, Nancy, MaTana, uciteljica, boba125, gljiva, maja, katy mama, BUMBI, lee, BruMa, osobno, anuska08, crvenkapica, bomboncic02, boba125, Domy, JUdy, anuska08, adryosijek, cuba, vlatkam, leptir5, Lee, anonno17, AntonijaV, gogule, lidac0605, graško, pakić, breskvica22, gianna, točkica28, fever, pincirotvajler, mariola, sarah_zg, amarnat, nessy, PinkyFunkyBirdy, winkica, anamarijapupek, malena 35, Lotte, maminangel, dada2101, Andydea, zvončica1

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 19
   [Brisano sporočilo]
29.10.2012 0:54:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna veza do poruke: 20
29.10.2012 8:40:36   
angel@
Drage moje dobro vam jutro evo da se javim moje vještice i dalje nema....ali sam odlučila pričekati do prekosutra iako već gorim od želje da ga napravim.... a opet se bojim razočarenja....

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 21
29.10.2012 9:19:14   
PinkyFunkyBirdy
Draga Angel@, svaka ti čast na strpljivosti. Ja bi već odavno napravila testić. user posted image user posted image user posted image Kad god ti odlučiš mi ćemo s nestrpljenjem očekivati da nam javiš rezultat! I naravno navijati za debele dvije user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Draga Katarina, pa gdje si nam ti? Što ima kod tebe?

Trudilice:

user posted image inesic@ - 07.11.
user posted image *Katarina* - 10.11.
user posted image Bucika001 - 20.11.
user posted image inesica - 25.11.

Navijačice:
Ruža, njanja, tiha, sanjalica, FJ, Mariachi, anne, tonkica, mikihg, Tsmee, ninolina, čokolada, troubled, koka, mirna, Dora04, božica, Candy, tikica_69, Ellenora, piggy, zvrk, tinka, maslacak, Wukovarka, Iva Piva, Thea, CATE, dami, selina, Marta j, ejmama, curice, tonkica, lelo, Ira_ , sina, anaxx, derulja, rahela, CICKA, dami, ninaa, sena, zaba, mamika, mlada mama, nikoleta, dominik, nenica, pupica, mariola, ima nas još, m600, novamama, pepeljuga, dominik, pula25, pufna*, mjesec, kiara2709, natalijax, Viky, minchi, Zvonki, miha, martina87, mamamery, Noblica, lavica81, mali_macic, buduca mamica, lilivana, maja, Nancy, MaTana, uciteljica, boba125, gljiva, maja, katy mama, BUMBI, lee, BruMa, osobno, anuska08, crvenkapica, bomboncic02, boba125, Domy, JUdy, anuska08, adryosijek, cuba, vlatkam, leptir5, Lee, anonno17, AntonijaV, gogule, lidac0605, graško, pakić, breskvica22, gianna, točkica28, fever, pincirotvajler, mariola, sarah_zg, amarnat, nessy, PinkyFunkyBirdy, winkica, anamarijapupek, malena 35, Lotte, maminangel, dada2101, Andydea, zvončica1

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 22
29.10.2012 10:22:57   
angel@
Drage moje vještice i dalje nema.... po zadnjem ciklusu mi kasni 6 dana,a po produženom 3 dana je li ipak rano za test?????

Nebo strpljive voli....

Neposredna veza do poruke: 23
29.10.2012 10:25:57   
PinkyFunkyBirdy
Ne. Nije nikako prerano za test. Mislim da bi ti sad već i popodnevni test trebao pokazati user posted image , ali da te ne plaši slabija crtica najbolje da napraviš test s prvim jutarnjim urinom. Joooooj, tako sam nestrpljiva i vesela zbog tebe. user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 24
29.10.2012 10:27:11   
andydea
angel@ piški...nije rano...brzo po testićuser posted image user posted image user posted image ...čekamo te...kupi helmtest on je meni najbolji...i meni je pokazao na dan kad sam trebala dobiti mengu...user posted image ....ajde držim fige..user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pitanje.
пеперутка16

Dali neka od vas drži krave? Ako da, šta radite s mlijekom? Nije zezancija, ozbiljno pitam, ne znam šta ću s mlijekom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!