|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Krvarenje nakon carskog
19.4.2012 12:08:19   
galebica
Eh, galebica uvijek ima neke cudne pi.darije user posted image
Ovako, nas porod je bio 14.3., na carski, sve proslo ok, bolovi oni uzasni koji te prikuju za krevet natjerali me da prelezim u krevetu svih 5 dana koliko sam bila u bolniciuser posted image , ali, kad sam dosla kuci, prvo sam najurila mamu jer je "pametovala" i gnjavila da moram lezati, tako sma ostala sama s bebachem( mm radi cijeli dan), i bas nam fino bilo. Nakon par dana bolovi prestali, krvarenja nije bilo osim ono dva dana u bolnici, i ja pocela lagano setkakti vani( ne moze meni niko kupiti sta mi treba, moram malo svjezeg zraka uhvatiti, ma i zaboravila da sam se porodila, cak me komsinice u trgovini pitale gdje mi je "ona sestra sto s eporodila, kako je ona2, kazem ja: dobro je, eno je na poslu, nasmijem se i odem, njima nista jasno).
Aaaliiiiiii, doslo vrijeme za bebachevu vakcinu, i prije dva dana lijepo se uvucem u svoju garderobu od prije trudnoce( nije mi ostao ni kilogram stecen u trudnoci), i ponesem malca uz stepenice. naravno, nije me nista bolilo, ali sma uvecer prokrvarila, i tako je i danas, dakle, od preksinoc do danas nenormalno jako krvarenje, jutros natopila dvije pelene( ne stavljam uloske da vidim koliko je zapravo obilno...i bas je obilno). e sad, bolova nema, malo zigucka kao nekad kad je slaba menstruacija ali zato lije li lije. Da je menstruacija...kazu ne moze biti ako dojis bebu a ja dojim i dohranjujem, kako kad stignem, pa nekad ne podojim ni po cijeli dan ali nekad dojim 24 sata).

Hmmm, malo me zabrinulo( da, tek danas me zabrinulo), je li s enekom javljalo??
Ne, ne zelim doktoru jer ce mi gurati prste dole a to mi sad bas ne bi pasalo( dobrog ultrazvuka nemamo pa ga slabo i koriste).
Eto, to bi bilo ukratko, i odk pisem evo osjetim da kapa, a sjedim...ma da prestane samo na sat vremena, bila bih mirnija, ali cim se pomjerim ili uzmem bebu, osjetim da bljuzne dole.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Krvarenje nakon carskog
19.4.2012 12:14:46   
pincirotvajler
to ti je menga user posted image
http://www.ringeraja.hr/forum/tm.asp?m=482100&mpage=1

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu galebica)
Neposredna veza do poruke: 2
19.4.2012 12:26:35   
ikica84
i ja mislim da je menga...i meni su jako obilne nakon poroda,al su bezbolne..al dva dana curi bukvalno iz mene..bljak!

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 3
19.4.2012 12:31:09   
galebica
Mislite da nije nesto ostalo? Posteljice ili sta ja znam, da nije endometrioza?? Nemam temperaturu, traje vec treci dan, i obilno je od jucer ujutro ali danas katastrofa( inace su obilne i bolne, samo sto ovo sad ne boli, malo, sasvim malo osjetim ).

Hmmm, bila sam rekla da cu dojiti malog tri godine ako to znaci da necu dobiti dok dojim, a vidi saduser posted image mada, me zabribulo, neka nje, samo da je ona.

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 4
19.4.2012 12:48:09   
mala pcelica
to su babske price ako dojiš da neces dobiti mengu,svaka je zena drugacija...a zasto toliko krvaris ne znam,ja bi ipak otisla kod dr cisto da vidi sta je,al ne vjerujem da je nesto ostalo jer bi vec odavno imala temperaturu i bilo bi ti loše,od kod dr mozda je i odliv

(Odgovor članu galebica)
Neposredna veza do poruke: 5
19.4.2012 12:58:03   
galebica
a neka lije, necu da mi ista guraju i cackaju, valjda bi simptomi bili drugaciji da su kakvi savovi unutra popucali? A ovo, ako je..proci ce.

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 6
19.4.2012 21:55:46   
ikica84
kako prosao dan?jel ti manje ide?
ma nema veze menga sa dojenjem,ja prvi puta dobila poslije 9mj a sad poslije 2mj i oba puta isto dojila...nema pravila!

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.

(Odgovor članu galebica)
Neposredna veza do poruke: 7
19.4.2012 22:12:05   
galebica
Nista manje, uloscke ne vrijedi stavljati...koristim...pampersice, ne se smijat molimuser posted image . Pravo fino mi pasu, definitivno su udobne i dobro upijaju, ali ide jos uvjek, jednakim intenzitetom. Ne znam kako jos stojim uopste i jos oko bebe...

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 8
19.4.2012 22:27:06   
mala pcelica
a ženo idi sutra doktoru iskrvarićes,nije to dobro da toliko ide,ajd jedan dan da ti ide malo jače pa da se smanjuje,al ovako...ne znam ja se nebi zezala sa tim user posted image jel treba da se srusis negdje,a sama si kuci sa bebom i šta ćeš onda... cccccc kako si neposlušna user posted image

(Odgovor članu galebica)
Neposredna veza do poruke: 9
20.4.2012 1:07:33   
Krky
Ako odeš dr, nema "prčkanja" sve dok krvariš. Ja sam nakon carskog jedva da sam morala stavljat uloške, koliko se slabo i sporo "čistilo". Al poslije došlo pravo krvarenje. Ja sam jedna od rijetkih koja dosta dugo nije imala m sve dok sam dojila. Čak mi je na jednom pregledu dr rekao kako su jajnici policistični i da je to normalno i dojim te da zbog toga ne mogu ostat trudna. Al nije kod svih tako. Mogla bi ti to bit i m

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 10
23.4.2012 13:36:33   
ikica84
kako si galebice?jel stalo krvarenje?user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 11
24.5.2012 18:09:43   
Indy
bome sam i ja se preplašila, kad sam dobila prvu mengu nakon ovog 2.carskog, trajala je 10dana i prvih 4 je teklo u potocima. nikad mi tako obilna nije bila.

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 12
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

bušenje ušiju
crex

Kada probušiti uši za naušnice? Kad je beba stara:

do 6. mjeseci (11%)

6.-12. mjeseci (10%)

1.-5. godina (14%)

6. godina i više (16%)

nikad, tj. nek si djete samo buši uši ako bude htjelo (50%)

Broj svih glasova: 187

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!