Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: muz se dopisuje sa drugim zenama 16.4.2012 9:59:41
|
|
|
|
ruwenzor
|
skratila bih ga za glavu naravno da je prijevara, pa ne treba nužno biti fizičkog kontakta da se smatra prijevarom
|
|
RE: muz se dopisuje sa drugim zenama 16.4.2012 10:34:36
|
|
|
|
mišica 666
|
zavisi o čemu pišu. ako su neke škakljive teme zatukla bi ga a ako su obični razgovori ne vidim u čmu je problem.
|
|
RE: muz se dopisuje sa drugim zenama 16.4.2012 10:42:51
|
|
|
|
ucitelj
|
Svaka cast na kontroli i pokusaju da i ti isto radis moj bi se vec ohladio samo da pokusa iako nezz sta nas ceka sutra. Misim da misica ima pravo ovisi koje su teme. pa evo na rr dosta je zena ali ima i koji muskarac pa nista strasno prvo provjeri sta je tema pa onda oklagiju u ruke. sretno na rjesavanju problema
|
|
RE: muz se dopisuje sa drugim zenama 16.4.2012 11:10:39
|
|
|
|
pincirotvajler
|
ja sam ko tm,dopisujem se s puno frajera,,prije više,sad nestigne,niti mi se da više mogu ti samo reći da je kod mene to čista zabava iz dosade,i mm to zna,može i čitat ak hoće ne smeta mu
|
|
RE: muz se dopisuje sa drugim zenama 16.4.2012 11:15:06
|
|
|
|
ucitelj
|
joj pinci jesi opasna
|
|
RE: muz se dopisuje sa drugim zenama 16.4.2012 11:21:32
|
|
|
|
Lol@
|
Ja ne mislim da mora nuzno to dopisivanje biti prevara,ali ja osobno to ne bih tolerirala...ako se iz dosade treba dopisivati s nekim onda znaci da u braku nesto ne stima...mozda zvuci grubo ali tako je...
|
|
RE: muz se dopisuje sa drugim zenama 16.4.2012 11:22:16
|
|
|
|
pincirotvajler
|
IZVORNA PORUKA: ucitelj joj pinci jesi opasna nezezaj,pred 4,5 g sam radila negdje s puno slo vremena,bilo mi dosadno i tak sam se navukla
|
|
RE: muz se dopisuje sa drugim zenama 16.4.2012 11:29:06
|
|
|
|
ucitelj
|
daj mi adresu i ja sam besposlena pa dok m dojde s posla da ubijam vrime gnjavec druge
|
|
RE: muz se dopisuje sa drugim zenama 16.4.2012 11:36:31
|
|
|
|
anaxx
|
Jel se vi volite??? Ja mm volim i sigurna sam da i on mene voli i da bi sve napravio za mene i djecu i ljubav i strast među nama nikada nije bila u pitanju.... o svemu razgovaramo i ne pada mi napamet da provjeravam s kim se dopisuje... poslovan je čovjek i ima puno kolega i kolegica, i prijatelja i prijateljica koje ja i ne poznam... stvarno ne razumijem ovo nepovjerenje među ljudima koji se vole i poštuju....mislim da sam sve rekla...
|
|
RE: muz se dopisuje sa drugim zenama 16.4.2012 12:12:33
|
|
|
|
Zvonki
|
I ja se dopisujem sa drugim muškarcima, ali sve ima svoje granice u ukusu. Možemo se i zezati na sve ali ne imam granicu onoga što smatram "ukusnim" i preko nje ne dopuštam ni sebi ni drugima da idu.
|
|
RE: muz se dopisuje sa drugim zenama 16.4.2012 12:36:38
|
|
|
|
kanader
|
a gle..iz muškog ugla.ako napiše:...ova moja doma stalno čangriza, dosta mi je više, jedva čekam da te upoznam......sve ti je jasno.ali ako napiše:joj ubi me ovo jugo, mom klincu izbija 3.zub pa stalno cendra...onda mislim da i nema mjesta panici
|
|
RE: muz se dopisuje sa drugim zenama 16.4.2012 12:42:50
|
|
|
|
ucitelj
|
IZVORNA PORUKA: kanader a gle..iz muškog ugla.ako napiše:...ova moja doma stalno čangriza, dosta mi je više, jedva čekam da te upoznam......sve ti je jasno.ali ako napiše:joj ubi me ovo jugo, mom klincu izbija 3.zub pa stalno cendra...onda mislim da i nema mjesta panici
|
|
RE: muz se dopisuje sa drugim zenama 16.4.2012 12:47:53
|
|
|
|
kanader
|
e da još jedna sitnica.sori na bezobrazluku ali ako daš otkaz zašto misliš da se on ne bude dopisival?????kaj budeš mu sjedila na ruka 24/7???osim ako ti novci baš i ne trebaju , onda skidam kapu.inače ti je ta ideja s otkazom glupa
|
|
RE: muz se dopisuje sa drugim zenama 16.4.2012 12:49:16
|
|
|
|
ruwenzor
|
IZVORNA PORUKA: anaxx ima puno kolega i kolegica, i prijatelja i prijateljica koje ja i ne poznam... stvarno ne razumijem ovo nepovjerenje među ljudima koji se vole i poštuju....mislim da sam sve rekla... normalno je da ima kolege/ice i prijatelje/ice, ima ih i mm i imam ih i ja, ma imaju ih svi i normalno je da se ljudi druže, ali da online traži nepoznate žene, e to je druga stvar, osobito ako to skriva, kaže da više neće pa to opet radi, nekak ne vjerujem da baš priča o 3. zubiću svog klinca
|
|
RE: muz se dopisuje sa drugim zenama 16.4.2012 15:07:16
|
|
|
|
anaxx
|
ja sam rekla što mislim, dakle ako mi funkcioniramo kao muž i žena, kao obitelj, u suživotu, ljubavi, seksu, ja ne vidim potrebu za provjeravanjem i nepovjerenjem... nešto tako mi nikada nije ni palo na pamet... možda imam idealan brak... ha, ha.... kanader jedan pljeskić i od mene
|
|
RE: muz se dopisuje sa drugim zenama 16.4.2012 23:09:06
|
|
|
|
mamacita
|
Ja pusem i na hladno u tim slucajevima. Ja iz nicega ponekad napravim slona. No, ja cu isto tako svom muzu otvoreno reci sta jedva cekam da mu uradim, i to ga drmne do u srz, i naravno, poslije se i potrudim ispuniti obecanje. Ako mu je dosadno, predlozi mu da ocisti kucu do temelja, izriba kadu i WC, skuha rucak, proseta malca, obavi kupovinu za sutra, opere prozore, ispegla ves... sve ono sto bi zena koja ne radi tako i onako trebala raditi u kuci i izvan nje. Tada mu nece biti dosadno... upitaj ga kada je zadnji put procitao neku kvalitetnu knjigu? Mislim zbilja... dosada se moze ubiti na 100 drugih kvalitetnijih nacina.
|
|
|
|
RE: muz se dopisuje sa drugim zenama 17.4.2012 4:47:12
|
|
|
|
Anoniman
|
dopisivanja su ,ili ono sto sam otkrila,jer sam se ja par puta javljala u njegovo ime bila "nevina",bezveze svakodnevne gluposti,i svakoj je reko za mene i dijete jedna mu se neku vece zali kako sumnja da je muz vara,i da je slobodan na Uskrs ali da nece biti s njima ... reko je da ce mi ostavljat sve poruke ,spremat da vidim koliko su bezazlena ta dopisivanja a ovo za posao je bilo u bijesu,ni u ludilu ne zelim napustit poso
|
|
|
|
RE: muz se dopisuje sa drugim zenama 17.4.2012 5:11:34
|
|
|
|
mala pcelica
|
kako god, to kod mene nebi prošlo čak ni da mi ostavlja te poruke da poslje pročitam,zavrnila bi mu šiju
|
|
|
|
RE: muz se dopisuje sa drugim zenama 17.4.2012 7:58:24
|
|
|
|
marinazg
|
Ako muskarac zeli prevarit zenu on ce je prevarit bilo kad i bilo gdje, a isto tako i zena muza. Mislim da otvorenost i direktiva su glavni aduti za povjerenje! Da mi on npr neda da procitam kaj je napisao onda bi se zapitala a ovako nemam razloga za dizanje uzbune jednostavno mu vjerujem. mm se dopisuje sa frendicama i ja sa frendovima ali kao kaj su neke zene mogle primjetit meni je non stop upaljen laptop i facebook tako da ako ga nekaj zanima slobodno moze procitat kao i ja kod njega. sve si govorimo ali doslovno svaku sitnicu jer ja u mm vidim i najboljeg frenda,jebaca,ljubavnika ma sve.... a tako on i u meni, zato nam i brak funkcionira. kaj god nas muci velimo si i razgovaramo o tome. Ako me nekaj muci kod njega zakaj bi ja to govorila frendicama i frendovima a ne njemu? pa nece moji prijatelji rijesit moj problem, nego samo mm i ja ga mozemo rijesit!
|
|
RE: muz se dopisuje sa drugim zenama 17.4.2012 8:24:23
|
|
|
|
ucitelj
|
IZVORNA PORUKA: marinazg Ako muskarac zeli prevarit zenu on ce je prevarit bilo kad i bilo gdje, a isto tako i zena muza. slazem se a i mamacita ti j jako dobar savijet dala s tim da mislim da je sve ok medju vama tj ljubav sreca itd kao sto su neke pisale iako nisi nis napisal kakva vam je odnos drz se
|
|
RE: muz se dopisuje sa drugim zenama 17.4.2012 9:12:06
|
|
|
|
anaxx
|
IZVORNA PORUKA: marinazg Ako muskarac zeli prevarit zenu on ce je prevarit bilo kad i bilo gdje, a isto tako i zena muza. Mislim da otvorenost i direktiva su glavni aduti za povjerenje! Da mi on npr neda da procitam kaj je napisao onda bi se zapitala a ovako nemam razloga za dizanje uzbune jednostavno mu vjerujem. mm se dopisuje sa frendicama i ja sa frendovima ali kao kaj su neke zene mogle primjetit meni je non stop upaljen laptop i facebook tako da ako ga nekaj zanima slobodno moze procitat kao i ja kod njega. sve si govorimo ali doslovno svaku sitnicu jer ja u mm vidim i najboljeg frenda,jebaca,ljubavnika ma sve.... a tako on i u meni, zato nam i brak funkcionira. kaj god nas muci velimo si i razgovaramo o tome. Ako me nekaj muci kod njega zakaj bi ja to govorila frendicama i frendovima a ne njemu? pa nece moji prijatelji rijesit moj problem, nego samo mm i ja ga mozemo rijesit! potpisujem od riječi do riječi... pa i mi se ovdje dopisujemo, zašto neki ljubomorni muž ne bi posumljao da mu se žena preko foruma i pp dopisuje s nekim od ovih naših rijetkih muškaraca , kanader javi se
|
|
RE: muz se dopisuje sa drugim zenama 17.4.2012 9:41:41
|
|
|
|
kanader
|
|
|
RE: muz se dopisuje sa drugim zenama 17.4.2012 10:20:51
|
|
|
|
bomboncic02
|
IZVORNA PORUKA: mamacita Ako mu je dosadno, predlozi mu da ocisti kucu do temelja, izriba kadu i WC, skuha rucak, proseta malca, obavi kupovinu za sutra, opere prozore, ispegla ves... sve ono sto bi zena koja ne radi tako i onako trebala raditi u kuci i izvan nje. Tada mu nece biti dosadno... upitaj ga kada je zadnji put procitao neku kvalitetnu knjigu? Mislim zbilja... dosada se moze ubiti na 100 drugih kvalitetnijih nacina. Potpisujem mamcitu. Dosadu treba suzbiti na drugi način. Ja svom mužu nađem 101 zadatak kad je slobodan i doma. Povjerenje je broj 1 u vezi i braku i trebamo poštivati jedno drugo.
|
|
RE: muz se dopisuje sa drugim zenama 17.4.2012 10:27:36
|
|
|
|
larousse
|
IZVORNA PORUKA: kanader Evo kanader, mom je stvarno izbio treći zub!!!! A ovo vrime vani je katastrofa!!!! Anonimna, mislim da se nemaš oko čega brinut, pogotovo ako ti daje odriješene ruke da ga "kontroliraš" šta si već i učinila. A on, ako će te varat i nešto skrivat, nema tog Boga da žena koja ŽELI TO vidjet i osjetit, TO i VIDI.
|
Anketa
Mobilni telefon.
пеперутка16
Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!