|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Test? Da ili ne?
3.4.2012 15:18:39   
Larisa37
Drage moje, vratila se ja vama nakon par mjeseci :))
Nije me dugo bilo jer sam rekla sama sebi da prestajem sa trazenjem simptoma, testovima i ostalim jer sam bila na rubu od silnoj razocaranja!

Sad stvarno trebam iskreno mišljenje i od koga cu ga dobiti nego od vas koje ste u istom filmu ;)
Evo ovako:
Ciklusi su mi zadnjih par mj uredni 25 dana i evo vještice.
Dragi i ja smo se dogovorili da prestajemo gledat plodne dane, neplodne dane, temperature.... Ono, keksamo se kad i kako nam dođe!

Mengu sam dobila 24.03. Trajala je mrvu kraće nego inace, nije bila ni približno obilna kao inace, zadnja dva dana krv- smeda i vrlo malo.
To vam sve pišem jer smo prosli mj zbog posla bili dosta razdvojeni i u biti smo se keksnuli nekoliko puta "za prav" ;)) 23.3. I 24.3.( da taj dan navecer sam procurila) a ostali keksici su bili svega 2 puta u stvarno glupe dane i tad nije s u mene.
Sad nakon te malo drugačije menge, od dana kad je zavrsila mene pere iscjedak ( bijeli, bez nekog mirisa) a jajnici i dole me sve probada za poludit.
Cicke nis, iste ko uvijek, glavobolja, nesanica i nenormalni umor- konstantno!
Da li mislite da ima potrebe radit test?
Uzmite u obzir mengu ( kakva god bila al sam curila)!?

Mooolim vas za savjetic a ja sad odo citati sve sta sam propustila!
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Test? Da ili ne?
3.4.2012 15:33:53   
ucitelj
savjet
stalno i puuuuuuuuuno se keksajte i nema rikverca ne pekidajte odnos ko zna kad se moze uloviti i sacekaj jos malo za test

<3 Moj anđeo Mihael dosao na svijet 31.07.2011.

(Odgovor članu Larisa37)
Neposredna veza do poruke: 2
3.4.2012 15:49:39   
Lol@
Ja ti iz iskustva govorim da ne letis...bolje sacekaj jos malo sa testicem...da se ne razocaras...a zelim ti da ipak bude u pitanju user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 3
3.4.2012 16:24:38   
keksić
je pa kak se to "keksate"??? ako hočeš zatrudnit mora s. u tebe user posted image

šalim se, moguće je da si trudna i meni je tak bilo sa drugom trudnoćom, nešto i je i nije menga, nakraju evo bebačiceuser posted image

03.11.1999. - prva srećkica moja iva (iva- šljiva)
15.02.2010. - druga srećkica moja vendy (vendica -švendica)

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 4
3.4.2012 16:46:53   
Larisa37
Drage moje, hvala vam na odgovorima...
Ma ne mogu vjerovat da bi se moglo uloviti dan prije menge!?
Ma jel to moguce?

(Odgovor članu keksić)
Neposredna veza do poruke: 5
3.4.2012 19:15:36   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: Larisa37

Drage moje, hvala vam na odgovorima...
Ma ne mogu vjerovat da bi se moglo uloviti dan prije menge!?
Ma jel to moguce?

čuj draga moja ja sam cula za slučajeve da se ulovilu i u sred menge tako da je sve moguce user posted image
drzim palčeve da bude plusić,sačekaj još koji dan ako budes mogla izdrzati user posted image

(Odgovor članu Larisa37)
Neposredna veza do poruke: 6
3.4.2012 20:51:04   
svrcica
Baš mi jučer priča sestrična kako je imala mengu 6 dana, ali jako slabu, onako kao zadnji dan kad se čistiš i napravila test, kad ono test pozitivan, kod ginića se još nije vidio plod, ali krvni test je potvrdio trudnoću, tako da... moguće je user posted image . Držim fige da i tebi bude user posted image .

20.09.2011. - Mateo - mamina mala ljubav

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 7
3.4.2012 20:58:13   
Larisa37
Hvala!!
Ma ne znam... Evo i sad gledam po kalendaru i ispada da bi ovo probadanje i "kruljenje"(Boze, kao da umirem od gladi) mogla biti ovulacija!
Iskreno, ne poznam nikoga niti sam od mojih poznatih cula da se bebac ulovio dan prije M!
Evo sad me opet sa upitnikom ostavila ova prica o tvojoj sestricni !

Ako se odlučim na test, onda bi bilo najbolje čekati do druge M, jel??
A joooj :(((

(Odgovor članu svrcica)
Neposredna veza do poruke: 8
4.4.2012 2:09:43   
Larisa37
2 sata su u noci, probudilo me probadanje jajnika :( malo lijevo malo desno i k'o neki lagani grcevi negdje između.
Nikad u zivotu mi se to nije dogodilo!!
Bit će da je ipak bila lažna nada i da se radi o ovulaciji!?ili neka prehladica, upalica...mada ne znam gdje i kako bi to pokupila.
Po kalendaru ovulacije danas 4.4. Bi trebala bit najplodnija a dragi na drugom kontinentu:(
Mozda i bolje da nije tu jer bi sad opet prolazio samnom po me znam koji put istu fazu!
Ali bar me vi razumijete, i to mi toliko znaci da vam ne mogu opisati, hvalaaa!

(Odgovor članu Larisa37)
Neposredna veza do poruke: 9
11.4.2012 17:00:17   
MamaLuce
Pozdrav svima!
Mama sam curice od 5 i pol godina.
Inače su mi ciklusi uredni 28-29 dana,i nikada mi se nije dogodilo da menstruacija kasni,osim taj 1x kad sam bila trudna,tada mi je 2 dana poslije o.m.Clearblue pokazao ogroman plus :)
E,sad...Z.M. je bila 13.03.,imali smo nezaštićene odnose u vrijeme ovulacije(oko 22.03).Imam osjećaj da sam trudna..povećane grudi i apetit,prištiće,povećanu želju za sexom,promjene raspoloženja...i s obzirom na simptome(prvi put nakon 5 god) napravila sam test(Mavy Intim Plus) na dan o.m.,i bio je -,tako da sam bila sigurna da će M doći.Pošto je nema vec 3. dan,jutros sam ponovila test,ovaj puta Gravignost,i opet -.
Zanima me da li se ikome dogodilo da čak 2 testa budu negativna a da trudnoća ipak postoji,jer ja se naime osjećam trudnouser posted image
Znam da vjerjatno nisamuser posted image ali nekako ne vjerujem dok ne dobijem M,jer ja nekako mislim da ipak jesam...Pričekati ću do kraja tjedna pa ako ne dobijem,ići ću vaditi Betu....ali bih voljela čuti vaša iskustva
Hvala...

(Odgovor članu Larisa37)
Neposredna veza do poruke: 10
11.4.2012 17:54:19   
mišica 666
mama luce jesi test radila s prvom jutarnjom mokračom ili ne. ne znaći da nisi trudna nego možda razina bhcg nije dovoljno velika još da bi reagirao test

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu MamaLuce)
Neposredna veza do poruke: 11
11.4.2012 18:37:41   
MamaLuce
Onaj prvi test na dan o.m. je bio popodnevni,a ovaj jutros jutarnji urin.
Ja se isto nadam da je niska razina bhcg-a razlog -.
Iako mi je u prvoj trudnoći očitao odmah plus....user posted image
Nada umire tek kad stigne user posted image ...nadam se da neće stići i da će nalaz krvi pokazati user posted image
user posted image
IZVORNA PORUKA: mišica 666

mama luce jesi test radila s prvom jutarnjom mokračom ili ne. ne znaći da nisi trudna nego možda razina bhcg nije dovoljno velika još da bi reagirao test

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 12
11.4.2012 18:49:35   
mamino zlateko
meni su bila 2 testa negativna a ipak sam bila trudna,tako da..

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu MamaLuce)
Neposredna veza do poruke: 13
11.4.2012 19:13:52   
MamaLuce

IZVORNA PORUKA: mamino zlateko

meni su bila 2 testa negativna a ipak sam bila trudna,tako da..
user posted image Hvala,mamino zlateko...nadam se da će takav slučaj biti i kod mene user posted image

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 14
12.4.2012 11:00:10   
Marela1505
Kako je nama žemskama zajebano sve to.
Samo želimo bebaće a tak je teško user posted image
Ja sam zadnji put imala mengu ( ako se to uopće može nazvat mengom) 1.3., trajala je 5 dana i nije bilo ni kapi krvi, već stalno nekakvi smeđi iscjedak.
Inače mi menge nisu redovite, al mi je onda ginićka dala tablete za otvaranje i 3 mjeseca sam ih dobivala redovito, onda 1.3 to nešto i do dana današnjeg ništa. Znači kasni mi već nekih 12 dana. Napravila sam jedan test i bio je negativan user posted image . Danas sam išla vadit Betu i sad čekam frendicu da mi javi kakav mi je nalaz.
Tako se nadam da sam user posted image , mada nemam nikakav osjećaj user posted image
Više ne znam kaj da mislim i kaj da radim. Sve si nekako mislim da bi bilo puno lakše uopće se ne zamarat s tim, pa kad se desi super, a opet nemoguće je ne misli na sve to..... Jooooj

(Odgovor članu MamaLuce)
Neposredna veza do poruke: 15
12.4.2012 13:33:02   
MamaLuce
Marela,razumijem te potpuno user posted image
Ni ja,naravno, nisam izdržala "do kraja tjedna" da odem na betu,nego sam otišla danas,i ja čekam nalaz.
I naravno,sjedim doma,čekam i imam prvi put grčeve kao da stiže user posted image ..
tako da,najvjerojatnije ništa od moje user posted image ,bar ne ovaj put.
Ali pričekati ću betu,rekli su da mi nalaz šalju na mail oko 14.30......user posted image
IZVORNA PORUKA: Marela1505

Kako je nama žemskama zajebano sve to.
Samo želimo bebaće a tak je teško user posted image
Ja sam zadnji put imala mengu ( ako se to uopće može nazvat mengom) 1.3., trajala je 5 dana i nije bilo ni kapi krvi, već stalno nekakvi smeđi iscjedak.
Inače mi menge nisu redovite, al mi je onda ginićka dala tablete za otvaranje i 3 mjeseca sam ih dobivala redovito, onda 1.3 to nešto i do dana današnjeg ništa. Znači kasni mi već nekih 12 dana. Napravila sam jedan test i bio je negativan user posted image . Danas sam išla vadit Betu i sad čekam frendicu da mi javi kakav mi je nalaz.
Tako se nadam da sam user posted image , mada nemam nikakav osjećaj user posted image
Više ne znam kaj da mislim i kaj da radim. Sve si nekako mislim da bi bilo puno lakše uopće se ne zamarat s tim, pa kad se desi super, a opet nemoguće je ne misli na sve to..... Jooooj

(Odgovor članu Marela1505)
Neposredna veza do poruke: 16
12.4.2012 13:45:52   
Marela1505
zvala me sad frendica veli da na nalazu piše 0.
Jel ko zna što to znači? Ona ne zna , al misli da nisam trudna user posted image

(Odgovor članu MamaLuce)
Neposredna veza do poruke: 17
12.4.2012 13:53:23   
lidac0605
Nema trudnoće.Od 0-5 je negativan nalaz.

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

Neposredna veza do poruke: 18
12.4.2012 14:01:05   
MamaLuce
I moj nalaz kaže <0.107. Sve između 0-5 navodno nije trudnoća user posted image ...Biti će user posted image neki drugi put user posted image

Neposredna veza do poruke: 19
12.4.2012 14:11:51   
Marela1505
Bum poludila. Dođe mi da se zaključam i user posted image
Sutra idem po tablete za otvaranje pa slijedeći tjedan u Merkur napravit te hormonske nalaze i muž na spermiograf

(Odgovor članu MamaLuce)
Neposredna veza do poruke: 20
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!