|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Odbrojavanje travanj 2012.
22.3.2012 13:37:54   
PinkyFunkyBirdy
Pošto su me neke cure zamolile, otvaram novu temu za odbrojavanje. Najiskrenije se nadam da će nam svima novi mjesec biti sretan i plodonosan. user posted image

Trudilice:
user posted image BUMBI - 06.04.
user posted image Kontesa Nera - 13.04.
user posted image madeline - 15.04.
user posted image Riza - 16.04.
user posted image zvončica1 - 16.04.

Navijačice:

Ruža, njanja, tiha, sanjalica, FJ, Mariachi, anne, tonkica, mikihg, Tsmee, ninolina, čokolada, troubled, koka, mirna, Dora04, božica, Candy, tikica_69, Ellenora, piggy, zvrk, tinka, maslacak, Wukovarka, Iva Piva, Thea, CATE, dami, selina, Marta j, ejmama, curice, tonkica, lelo, Ira_ , sina, anaxx, derulja, rahela, CICKA, dami, ninaa, sena, zaba, mamika, mlada mama, nikoleta, dominik, nenica, pupica, mariola, ima nas još, m600, novamama, pepeljuga, dominik, pula25, pufna*, mjesec, kiara2709, natalijax, Viky, minchi, Zvonki, miha, martina87, mamamery, Noblica, lavica81, mali_macic, buduca mamica, lilivana, maja, Nancy, MaTana, uciteljica, boba125, gljiva, maja, katy mama, BUMBI, lee, BruMa, osobno, anuska08, crvenkapica, bomboncic02, boba125, Domy, JUdy, anuska08, adryosijek,
,cuba,vlatkam,leptir5,Lee,anonno17,AntonijaV, gogule,lidac0605,graško,pakić,breskvica22,gianna,točkica28, fever, pincirotvajler,mariola, sarah_zg,amarnat, nessy, PinkyFunkyBirdy, winkica
user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Odbrojavanje travanj 2012.
22.3.2012 13:45:11   
Riza
Pinky....super si...
Uvijek mi je drago vidjeti i sebe na popisu...iako sam rekla da ne želim više biti trudilica...potajno se nadam da će se uskoro i meni dogoditi taj prekrasan trenutak kada ću ugledati ogroman, jasan i debeli plusić na testu!!
Svima nam to od srca želim!! user posted image user posted image user posted image

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 2
22.3.2012 13:48:40   
PinkyFunkyBirdy
Riza, sigurno hoće! user posted image Vidi kako je vani lijepo vrijeme ... sunce, toplina, proljeće,... sad ćemo se sve opuštenije osjećati, a bebači će se primati ko ludi! user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 3
22.3.2012 13:54:52   
Riza
Moram priznati da me ovo vrijeme jako oraspoložilo i vratilo u život......obožavam sunce i jedva sam čekala da se napokon sve probudi...i ja sam se probudila... user posted image ..
Pinky....lijepo si to rekla...bit će...samo moramo vjerovati....user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 4
22.3.2012 14:38:58   
madeline
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image proljeće , zemlja slavi ŽIVOT.,oblači svoju najljepšu haljinu.Blista u svježem zelenilu.,livada u tisuću boja u cvatu ,divno je njezino lice.user posted image user posted image user posted image user posted image ,.           S dolaskom proljeća nadam se da će biti i puno novih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 5
22.3.2012 18:35:54   
bomboncic02
Ne želim dobiti 7.4., a ni ranije, a ni kasnije...

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu madeline)
Neposredna veza do poruke: 6
23.3.2012 9:02:07   
PinkyFunkyBirdy
Evo i Bombončice na listi. user posted image

Trudilice:
user posted image bombončić02 - 07.04.

Navijačice:

Ruža, njanja, tiha, sanjalica, FJ, Mariachi, anne, tonkica, mikihg, Tsmee, ninolina, čokolada, troubled, koka, mirna, Dora04, božica, Candy, tikica_69, Ellenora, piggy, zvrk, tinka, maslacak, Wukovarka, Iva Piva, Thea, CATE, dami, selina, Marta j, ejmama, curice, tonkica, lelo, Ira_ , sina, anaxx, derulja, rahela, CICKA, dami, ninaa, sena, zaba, mamika, mlada mama, nikoleta, dominik, nenica, pupica, mariola, ima nas još, m600, novamama, pepeljuga, dominik, pula25, pufna*, mjesec, kiara2709, natalijax, Viky, minchi, Zvonki, miha, martina87, mamamery, Noblica, lavica81, mali_macic, buduca mamica, lilivana, maja, Nancy, MaTana, uciteljica, boba125, gljiva, maja, katy mama, BUMBI, lee, BruMa, osobno, anuska08, crvenkapica, bomboncic02, boba125, Domy, JUdy, anuska08, adryosijek,
,cuba,vlatkam,leptir5,Lee,anonno17,AntonijaV, gogule,lidac0605,graško,pakić,breskvica22,gianna,točkica28, fever, pincirotvajler,mariola, sarah_zg,amarnat, nessy, PinkyFunkyBirdy, winkica

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 7
23.3.2012 11:39:33   
bomboncic02
Hvala user posted image

idemo trudilice u nove pobjede user posted image

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

Neposredna veza do poruke: 8
23.3.2012 12:13:26   
PinkyFunkyBirdy
Trudilice:
user posted image daze - 11.04.
user posted image bebica77 - 23.04.

Navijačice:

Ruža, njanja, tiha, sanjalica, FJ, Mariachi, anne, tonkica, mikihg, Tsmee, ninolina, čokolada, troubled, koka, mirna, Dora04, božica, Candy, tikica_69, Ellenora, piggy, zvrk, tinka, maslacak, Wukovarka, Iva Piva, Thea, CATE, dami, selina, Marta j, ejmama, curice, tonkica, lelo, Ira_ , sina, anaxx, derulja, rahela, CICKA, dami, ninaa, sena, zaba, mamika, mlada mama, nikoleta, dominik, nenica, pupica, mariola, ima nas još, m600, novamama, pepeljuga, dominik, pula25, pufna*, mjesec, kiara2709, natalijax, Viky, minchi, Zvonki, miha, martina87, mamamery, Noblica, lavica81, mali_macic, buduca mamica, lilivana, maja, Nancy, MaTana, uciteljica, boba125, gljiva, maja, katy mama, BUMBI, lee, BruMa, osobno, anuska08, crvenkapica, bomboncic02, boba125, Domy, JUdy, anuska08, adryosijek, cuba,vlatkam,leptir5,Lee,anonno17,AntonijaV, gogule, lidac0605, graško, pakić, breskvica22,gianna, točkica28, fever, pincirotvajler,mariola, sarah_zg,amarnat, nessy, PinkyFunkyBirdy, winkica

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 9
23.3.2012 13:00:58   
splicanka
imam jedno pitanje: ima li ko iskustva sa tim da su spontani dosli radi lose cirkulacije pa su u trudnoci uzimale andol 100, skuzajte sta to pitam odi ali eto samo to i necu vise o nicemu losem to me zanima, jer moji  su nalazi u savrsenom redu pa se sumnja na to a cirkulacija mi je ajme boze, noge sarene ka u zmije user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 10
23.3.2012 13:03:44   
splicanka
u biti kazu da je zbog lose cirkulacije los dotok krvi do bebe i da se to dogadja ali se rade pretrage tek nakon 4 spontanog jer su skupe  privatno se ne moze ali eto uz vezu napravit cu i to ali me zanima ima li ko iskustva.... jos malo i ja cu vam se pridruzit kao trudilica......user posted image user posted image user posted image user posted image  zelim puno user posted image user posted image user posted image user posted image  ovaj misec...

(Odgovor članu splicanka)
Neposredna veza do poruke: 11
23.3.2012 13:34:42   
Sunshine28
evo i od mene malo dobrih vibrica za travanj user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu splicanka)
Neposredna veza do poruke: 12
24.3.2012 7:41:32   
bebica77
Dobro jutro.. Evo i mene u travnju sa vama... Saljem puno vibrica u ovaj mjesec ..

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 13
24.3.2012 10:58:48   
Lol@
Evo da se ja prijavim za 20.4.

Curke moje glavu gore...nece nas ova user posted image pokolebatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 14
24.3.2012 13:04:06   
cuba
Cure drage, želim vam svu sreću svijeta i da nam sljedeći mjesec sve odreda ugledate plusiće user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 15
25.3.2012 14:44:01   
madeline
cure da vas pitam nešto,prvi dan vještice mi je bija 11.3,ciklusi su mi nekad 31 dan nekad 40,tako da ja  ne mogu odrediti točne dane ovulacije,da ne duljim jučer mi se pojavila blaga sukrvica i nije dugo trajala ,je li moguće da je to ovulacijsko krvarenje, to mi se dosad nije događalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ako kojim slučajem jeste ,jučer smo ja i m.m. kek....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa možda i bude nešto oduser posted image user posted image user posted image ,dao Bog  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 16
25.3.2012 15:03:33   
Indy

IZVORNA PORUKA: cuba

Cure drage, želim vam svu sreću svijeta i da nam sljedeći mjesec sve odreda ugledate plusiće user posted image user posted image user posted image

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 17
26.3.2012 8:23:32   
Riza
Curke!!! Dobro Vam jutro!!! user posted image user posted image user posted image ....
Kako ste danas?? Jel ima kaj novoga???
Kad su nam prvi testići?!?! user posted image user posted image user posted image
Svima puno dobrih bibra šaljem da ovaj mjesec bude što više pozitivnih rezultata..
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 18
26.3.2012 9:12:48   
PinkyFunkyBirdy
Dodana je i Lol@, a navijačice i dalje navijaju, ali ih nisam stavila jer ih je puuuuuuno. user posted image

Trudilice:
user posted image Lol@ - 20.04.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 19
26.3.2012 10:41:01   
Anni_
Evo i mene u travnju, pišite me za 22.4.
Nisam stigla previše pratiti, čestitke trudnicama iz ožujka i sretno svima u travnju!

Jednom mora uspjeti...

Neposredna veza do poruke: 20
26.3.2012 10:46:56   
PinkyFunkyBirdy
Trudilice:
user posted image Lol@ - 20.04.
user posted image Anni_ - 22.04.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 21
26.3.2012 13:42:03   
Lol@
Pozic curke...ja cu ipak morati izaci iz trudilica naredni period iz zdravstvenih razlogauser posted image user posted image ...ali cu ostati bodriti vas ostale user posted image user posted image user posted image user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

Neposredna veza do poruke: 22
26.3.2012 13:47:35   
BUMBI

IZVORNA PORUKA: Lol@

Pozic curke...ja cu ipak morati izaci iz trudilica naredni period iz zdravstvenih razlogauser posted image user posted image ...ali cu ostati bodriti vas ostale user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ja sam bila pod velikim stresom sad ovih dana,pa ćemo vijdeti kako će biti

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 23
26.3.2012 23:38:30   
dinchi
Pozdrav user posted image ja sam se evo danas priključila forumu i lagano se ufuravam u tipkanje ovdje.. Pa trudilica sam i nadam se da nam je ovaj mjesec uspjelo i da neću dobiti  12.04. user posted image

dok još skužim gdje kako i šta.. pa se tipkamo

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 24
27.3.2012 9:35:46   
PinkyFunkyBirdy
Dinchi, dobrodošla i iskreno ti želim da čim prije postaneš ponosna user posted image !
Lol@, dal je to zbog ove tempice što te prati već neko vrijeme? Dal si saznala nešto više zašto ju imaš? Drži nam se i sigurna sam da ćeš nam se ubrzo opet priključiti na odbrojavanju. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Trudilice:
user posted image dinchi - 12.04.
user posted image Anni_ - 22.04.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!