|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Nalaz urina i trudnoća
2.3.2012 16:21:55   
ines9
Pozzzzz.posljednjih dana imam bolove u predjelu jajnika i mjehura,i stalno idem na wc.Nalaz urina je uredan,stoga je moje pitanje da li se trudnoća može vidjeti iz običnog nalaza urina ili samo preko bete, i naravno kućnog testa?
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Nalaz urina i trudnoća
2.3.2012 16:45:13   
zvončica1
Ines9, preko urina se ne moze vidjeti trudnoca, moras napraviti nalaz betaHCG koja se vadi iz krvi ili test na trudnocu,koja se radi iz urina, a jel ti kasni menga ili kako sumnjas na trudnocu?

(Odgovor članu ines9)
Neposredna veza do poruke: 2
2.3.2012 16:49:26   
ines9
zvončice,hvala na odgovoru,jer sam jako nestrpljiva.Danima se čudno osjećam,imam bolove u donjem dijelu leđa,želudac me boli,i stalno piškim.Odnose smo imali bez zaštite u plodnim danima.danas bi trebala dobit menstruaciju.

(Odgovor članu zvončica1)
Neposredna veza do poruke: 3
2.3.2012 22:27:23   
Lol@
ines zelim ti da je ipak u pitanju user posted image iako ja sa sobom imam posve drugacije iskustvo s time svime sto si ti napisala... al tebi zaista zelim da je u pitanju ipak bebica user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu ines9)
Neposredna veza do poruke: 4
2.3.2012 22:39:10   
zvončica1
Pričekaj još koji dan za test da ne radiš prerano, bar 2 dana, onda ga napravi pa češ biti sigurna, ja ti želim svu srećuuser posted image user posted image user posted image , svakako se javi sa ishodom bilo kakve situacije...

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 5
2.3.2012 22:48:42   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: zvončica1

Pričekaj još koji dan za test da ne radiš prerano, bar 2 dana, onda ga napravi pa češ biti sigurna, ja ti želim svu srećuuser posted image user posted image user posted image , svakako se javi sa ishodom bilo kakve situacije...

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu zvončica1)
Neposredna veza do poruke: 6
3.3.2012 15:36:19   
ines9
Cure,još ništa od moje menge...Neznam više što da mislim...Bol u leđima i donjem dijelu trbuha ne prestaje.a sve me to boli od ovulacije,što mi se nikad nije dogodilo,tako da mi je sve čudno.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 7
5.3.2012 8:41:02   
PinkyFunkyBirdy
Draga Ines9, da li ima kakvih novosti?
Držim fige da je testić pozitivan user posted image user posted image user posted image !
user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu ines9)
Neposredna veza do poruke: 8
5.3.2012 9:51:36   
ines9
Cure drage,ipak nije u pitanju trudnoća,dobila mengu,bolovi nepodnošljivi.Možda je bila upala jajnika u pitanju.Otići ću do ginekologice sljedeći tjedan.hvala vam na podršci

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 9
5.3.2012 9:55:06   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu ines9)
Neposredna veza do poruke: 10
5.3.2012 10:16:15   
PinkyFunkyBirdy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 11
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!