|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Huggies pelene
13.11.2011 14:55:27   
jasna_
Pozdrav svima. Trebam Vašu pomoć, odnosno imam pitanje da li ste u zadnje vrijeme koristile Huggies pelene? Naime, kupila sam 2 paketa Huggies Premium pelena, novo pakiranje, br.4 8-14 kg, i užasno sam ljuta jer mi skoro svaka pelena premoči, i to nakon 2 sata. Imam blizance i cijeli vikend samo mijenjam pelene i presvlačim te jednog, te drugog user posted image . Prvo sam mislila da su popili previše čaja, pa da ih nisam na vrijeme presvukla, ali sad mi se čini da nešto nije u redu sa pelenama. Isprobali smo do sad razne vrste pelena, koristili smo i Huggies i sa svima nam se znalo desiti da premoče, ali možda jedna-dvije na paket.
Pa me zanima, da li ste imale takva iskustva.

Niki i Lino - vragolani koje volim najviše na svijetu
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Huggies pelene
13.11.2011 14:56:49   
modesty blaise
nedavno ih probala i isto mi S stalno bio mokar.....user posted image
Jest da on pije ko smuk....al ipak bi bar 2-3 sata trebale izdržat !
Više ih ne bumo koristili!

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu jasna_)
Neposredna veza do poruke: 2
13.11.2011 15:04:49   
jasna_
To si i ja mislim. Bili jučer kumovi kod nas, presvukla sam L. baš kad su došli, a za sat i pol je bio mokar kompletno... užas...

Niki i Lino - vragolani koje volim najviše na svijetu

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 3
13.11.2011 15:20:39   
Nika 24052006
Ja sam ih probala kad je Nika bila beba,i isto mi je bila stalno mokra.Isto kao i kod modesty,ona je stvarno puno pila,ali ipak....Pampersice nije nikada promočila.

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu jasna_)
Neposredna veza do poruke: 4
13.11.2011 15:35:36   
Bebys
meni je libero zakon user posted image user posted image user posted image
huggies sam koristila ali jako jako slabo nesjecam se dobro kakve su bile mojoj curici bilo je to prosle godine na moru u Turskoj ali to je bio veliki broj

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 5
13.11.2011 18:30:09   
elven
Meni Huggies Premium valjda jedine nisu propustile ili curka nije dobila reakciju...koristili smo njih i Pampersice i onda samo njih, ali kako smo već godinu dana bez pelenica možda su se promijenile (jesu to one sa širokom gumom preko leđa i winnie the pooh motivima user posted image )... ja sam ih planirala koristiit i za drugu user posted image baš zato što su mi se pokazale odličnim.
Ziher ću im dati šansu ipak su mi bile daleko najbolje, ali ne sviđa mi se ovo što čitam jer izgleda da je kod nas sa većinom proizvoda ista priča u početku prodaje budu odlični, a poslije sve slabija i slabija kvaliteta.user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 6
13.11.2011 18:44:30   
tyna
i meni su libero zakon! huggies sam jednom isprobala i isto nisam bila zadovoljna, promočile su

(Odgovor članu jasna_)
Neposredna veza do poruke: 7
13.11.2011 20:40:23   
mare00
Ja nisam probala ove pelene, al se moram pozaliti na pampers jer mi Lara svaku vecer mokra, izjutra sve mokro na njoj, do sada sam stvarno bila prezadovoljna s njima al mi se sada cini da su pretanke jer pije malo vise...a neda mi se u toku noci je buditi i presvlaciti*(presvucem je ako skuzim da je mokra)...
Probavamo upravo Libero evo par noci, jos nisu promokrile, zasada smo zadovoljni (samo sto dodje malo komada u paketu)....neznam  jel ima kupiti veliko pakiranje, ja nisam vidjela!!!

Mozda probamo i od Mullera svi ih hvale!!!!user posted image

(Odgovor članu tyna)
Neposredna veza do poruke: 8
13.11.2011 22:16:58   
maryann01
ja sam ih koristila dok sam tek rodila one od 3-6 kg a poslije više nisam nego bebe k plus ili baby love iz dm-a a ako nađem pampers na akciji onda kupim mada nisam s njima zadovoljna promoče iako nisu baš pune

moj quatro
Josip 20.04.2002. 3350gr 50cm
Viktorija 24.07.2003. 3330gr 50cm
Andrej 27.01.2011.3500gr 52cm
Fran 17.02.2015.3200gr 50cm

(Odgovor članu mare00)
Neposredna veza do poruke: 9
14.11.2011 10:54:13   
Hubertica
Meni su Huggies pelenice bile super, potrosila sam ih uhuhu. Nikad promocile, no trenutno su mi nedostupne jer ih nema u mom kraju. Pampersice su mi se pokazale puno losije, gotovo nikad puna pelena a skoro svaki puta mokra i tetra pelena. Sad sam na baby love od Dm-a eto i danas mi se desilo prvi puta da su premicile. Iako daleko najbolje su mi Libero, a isto tako ih nema svaki ducan pa se moram orjentirat na ono sto ima oko mene. Ali kad odrm do svojih naoruzat cu se njima :)

.1.8.2011. u 14.20h stigao nam mali Šimun - 3950g i 53cm
27.09.2014. u 16,55 stigla nam je princeza Gloria - 3720g i 53cm

..

(Odgovor članu maryann01)
Neposredna veza do poruke: 10
14.11.2011 20:27:52   
Krky
I meni su bile super, dobrog kroja i ne sjećam se da su baš močile. To što imamo različita iskustva i što su jedne pelene nekoj bebi dobre, a drugoj ne je jednostavno zato jer nisu sve bebe jednako građene i iste naravi. Mojim twin-mršavcima su bile dobre i Baby love dok su imale gumicu za leđima, poslije su mi Huggies bile pravo otkriće, ali malo preskupe. Zadnjem malcu su bile ok, al ponekad bi ga nažuljale između nogica. Pamper sleep&play nikad nisam smjela stavljati blizancima po noći, redovito bi ujutro bili mokri, ali kako mi je za njih sve išlo uduplo isprobavala sam na njima sve što je bilo na akciji.

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu Hubertica)
Neposredna veza do poruke: 11
   [Brisano sporočilo]
16.11.2011 21:01:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Krky)
  Neposredna veza do poruke: 12
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!