|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Niski trombociti
7.10.2011 19:25:16   
mamice
Pozdrav cure opet ja s nekim problemom user posted image
Naime vadila sam jucer krv sve je uredu osim trobocita koji su 124 a ref vrijednost je 158-457 
je li netko imao slicnu situaciju citam na internetu i sve samo lose pisu o tom  user posted image  

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Niski trombociti
7.10.2011 21:30:57   
mamice
Brine me sto su prosli mjesec bili 159 a danas 124 drasticno mi je palo u tih mjesec dana  na internetu pisu da moze biti hepatitis,maligne bolesti i slicnouser posted image user posted image

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 2
7.10.2011 21:34:45   
pepeljuga
Ja ti nemam pojma al nemoj odma mislit na naj gore,jos malo izdrzi i stize curkauser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 3
7.10.2011 21:55:17   
mamice
Svaki dan neka nova dijagnoza a nista dobro i vec mi je fakat dosta user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 4
7.10.2011 22:03:39   
pepeljuga
Ma izdrzi jos malo i onda ce sve biti iza tebe a imat ces najljepsi poklon u narucjuuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 5
8.10.2011 11:04:30   
mariwa
U kojem si tjednu trudnoće? ja sam isto imala problema sa trombocitima, po dva puta mjesečno bi vadila krv i išla na preglede. svaki put bi mi bio drugi doktor i svaki bi rekao da to nije toliko stašno dok su iznad 100. tako da ne brineš nego ih redovito kontroliraj. to je normalno u trudnoći.. SRETNO

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 6
8.10.2011 11:07:07   
mamice
Trudna sam 37+3 dana i odlucila sam zvati bolnicu da vidim sta moze biti jer mi se i vrti u glavi i ko da mi netko nabija u uhuuser posted image

(Odgovor članu mariwa)
Neposredna veza do poruke: 7
8.10.2011 11:15:14   
mariwa
To ti je vjerojatno od tlaka... javi šta ti kažu...

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 8
8.10.2011 11:20:47   
danery
ajde mamice,sve će bit ok.....drš'te se ti i curka user posted image :***** od nas user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu mariwa)
Neposredna veza do poruke: 9
8.10.2011 11:24:48   
mamice
Zvala sam sv.duh i petrovu i dobila 2 razlicita odgovorauser posted image
na sv.duhu kazu da je moguce od tlaka da mi se vrti neka popijem 2 l tekucine u roku sat vremena, a u petrovoj su rekli neka pazim i ako se nastavi da  dodjem jer se moze raditi i o HELLP sindromu i sad me jos  vise uplasiliuser posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 10
8.10.2011 11:29:22   
mariwa
ma bolje da nisi zvala. ako imaš niski tlak popi čašu slatke vode, to bi meni uvijek pomoglo..

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 11
8.10.2011 11:35:12   
mariwa
Evi ti mali savjet: Imaš još par tjedana do poroda i zato uživaj i ne misli na loše stvari. znam da je to teško i da se uvik bojimo al bolje ti je da ne slušaš i ne čitaš svašt po internetu. misli pozitivno jer još malo pa ćeš držati svoju bebicu u naručju a to je neprocjenjivo..

(Odgovor članu mariwa)
Neposredna veza do poruke: 12
8.10.2011 11:38:34   
mamice
Bas  sam to rekla sad tininoj kumi vise ne cackam po internetu jer se jos vise razbolim i imam bolesti sto nebi ni pomislila da postojeuser posted image jos 18 dana( mozda i prije) i drzat cu je u rukama i sve zaboraviti sta smo prosleuser posted image

(Odgovor članu mariwa)
Neposredna veza do poruke: 13
8.10.2011 11:41:30   
mariwa
Tako trebauser posted image user posted image
SRETNOuser posted image user posted image

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 14
10.10.2011 10:53:11   
mamice
evo me od  doktora. kaze da nije zadovoljan nalazom i da se cuvam hellp sindroma, dao mi je da vadim jetrene probe. Kak me muci grlo isla sam kod doktora opce prakse i dao mi je tablete cefaleksin kojem u upustvu pise da snizava trombocite pa sam opet morala nazad da ga pitam jel smije pa je rekao a morate jer je jaka upala i to 4 tablete na dan kroz 4 dana. Jucer sam zamalo u hitnoj zavrsila kak me kicma i pluca bolila. Sad moram paziti na tlak( a nemam tlakomjer) 

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 15
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Presvlači li vaš suprug dijete, mislim pranje guze i mijenjanje pelene?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!