Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: probavni problemi u trudnoći 11.3.2011 9:18:15
|
|
|
|
pincirotvajler
|
ja ti nemam pojma,u mi bila normalna probava ko i uvijek
|
|
RE: probavni problemi u trudnoći 11.3.2011 9:20:46
|
|
|
|
cuba
|
Imala ja. Nažalost veliku većinu trudnoće I prije sam imala problema za zatvorom a u trudnoći je to bilo strašno....po 4-5dana sam znala ne otići na wc i onda bi mi doslovce dolazilo slabo od bolova a trajalo bi to što kažeš po sat i po.... Ne znam, jela sam umjereno, pila vode, Donat mg, izbjegavala sve što stvara žgaravicu i zatvor pa sam opet imala oboje... Držim ti fige draga da ipak neće trajati cijelu trudnoću kao i meni
|
|
RE: probavni problemi u trudnoći 11.3.2011 9:23:40
|
|
|
|
m600
|
hvala cuba,ali mene zabrinjava ta česta stolica sad čak malo proljevasta,uz mučninu ne znam jel normalan proljev u trudnoći???
|
|
RE: probavni problemi u trudnoći 11.3.2011 9:25:03
|
|
|
|
emab
|
...imala sam kad mi nešto od hrane nije odgovaralo, trajelo bi jedan dan i prošlo....više puta u ovoj trudnoći mi se ponavljalo, jednom me je u noći tako stisnulo, grčavi za poluditi, mislila sam reći MM-u da zove hitno, al kad sam se olakšala , bilo je bolje i sutradan se smirilo... mislim da je to normalno. Kasnije sam točno skužila što mi smeta od hrane pa je bilo lakše.
|
|
RE: probavni problemi u trudnoći 11.3.2011 9:27:31
|
|
|
|
maja
|
Pa sa obzirom šta si jela mislim da je normalno da ti je takva stolica A sad pazi dalje, ako bude svaki dan proljevasta idi dr., možda si nešto pokupila
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: probavni problemi u trudnoći 11.3.2011 9:27:38
|
|
|
|
lilia
|
Ma jesi ti to promijenila onog groznog gmizavca, svaki put kad bi ga vidjela kako "trči" bi se naježila. Panično ih se bojim. Sretno za probavu.
|
|
RE: probavni problemi u trudnoći 11.3.2011 9:29:26
|
|
|
|
m600
|
ja sam jela graha i to samo jedan tanjur za ručak,taj dan za večeru pojela naranču, tu noć kad nisam pukla,mislila sam da ću puknuti,htjela sam na hitnu dok nisam skužila šta je...i tako sam jadna sat i pol sjedila na wc-u dok se nisam olakšala i sad mi je i česta ta mekana stolica krenula...nemam više te grčeve,ali mučnina je prisutna
|
|
RE: probavni problemi u trudnoći 11.3.2011 9:31:09
|
|
|
|
m600
|
a o bolnim vjetrovima da ne pričam kao bojni otrov sam,neugodno mi
|
|
RE: probavni problemi u trudnoći 11.3.2011 9:34:27
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: m600 hvala cuba,ali mene zabrinjava ta česta stolica sad čak malo proljevasta,uz mučninu ne znam jel normalan proljev u trudnoći??? Ma iz mene je izlazila svakakva Bilo mi je bitno samo da izađe
|
|
RE: probavni problemi u trudnoći 11.3.2011 9:40:18
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: cuba IZVORNA PORUKA: m600 hvala cuba,ali mene zabrinjava ta česta stolica sad čak malo proljevasta,uz mučninu ne znam jel normalan proljev u trudnoći??? Ma iz mene je izlazila svakakva Bilo mi je bitno samo da izađe
|
|
RE: probavni problemi u trudnoći 11.3.2011 9:41:19
|
|
|
|
mamice
|
uh moja bolna tema u ovoj trudnoci. imam vjetrove ko plinara s dinare zeludac me svakodnevno boli proljev svaki 2-3 dan a izmedju zatvor rekao doktor da prestanem piti sumece mg da je od toga i da si pijem gastale pa cemo viditi a ja jedem voce meso mi ne pase grah i takvo ne jedem vec dugo pa opet me zeza probava i grcevi u crijevima
|
|
RE: probavni problemi u trudnoći 11.3.2011 9:44:30
|
|
|
|
mayathebee
|
Joj i moja je bila svakakva. Prvo par dana nisam mogla , onda je jedva krenulo. Kako nisam smjela stiskati sjedila sam na wc-u satima. Pa prvo tvrda stolica, pa sve mekša i mekša, pa proljevkasta........i onda opet ispočetka. A da probaš s nekim probiotik jogurtima, oni normaliziraju stolicu bila meka ili tvrda. Kod tvrde su mi pomogle lanene sjemenke sa jogurtom i sok od šljive.....i puno, puno vode!
|
|
RE: probavni problemi u trudnoći 11.3.2011 9:45:09
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: mamice uh moja bolna tema u ovoj trudnoci. imam vjetrove ko plinara s dinare zeludac me svakodnevno boli proljev svaki 2-3 dan a izmedju zatvor rekao doktor da prestanem piti sumece mg da je od toga i da si pijem gastale pa cemo viditi a ja jedem voce meso mi ne pase grah i takvo ne jedem vec dugo pa opet me zeza probava i grcevi u crijevima e tako je i meni, rekla sam izbacujem grah pod mus ovo je koma,goga imaš mučnine?
|
|
RE: probavni problemi u trudnoći 11.3.2011 9:45:20
|
|
|
|
emab
|
...meni je muka bila dok god to sve ne bi izišlo iz mene, nemoj se zabrinjavati ako te više ništa ne boli...jedino ako potraje javi se dr. Sad pred kraj mi je uvijek muka dok me stišće na wc, kad obavim što treba, prođe
|
|
RE: probavni problemi u trudnoći 11.3.2011 9:49:17
|
|
|
|
m600
|
hvala cure vidim da nisam jedina s problemom i odmah mi je lakše
|
|
RE: probavni problemi u trudnoći 11.3.2011 10:32:55
|
|
|
|
mamice
|
IZVORNA PORUKA: m600 IZVORNA PORUKA: mamice uh moja bolna tema u ovoj trudnoci. imam vjetrove ko plinara s dinare zeludac me svakodnevno boli proljev svaki 2-3 dan a izmedju zatvor rekao doktor da prestanem piti sumece mg da je od toga i da si pijem gastale pa cemo viditi a ja jedem voce meso mi ne pase grah i takvo ne jedem vec dugo pa opet me zeza probava i grcevi u crijevima e tako je i meni, rekla sam izbacujem grah pod mus ovo je koma,goga imaš mučnine? imam cijelodnevne mucnine i samo bi spavala po cijele dane
|
|
RE: probavni problemi u trudnoći 11.3.2011 10:39:09
|
|
|
|
lavica81
|
joj i meni je bilo ovako. užas jedan, znala sam sjedat na wc-u po sat vremena, i sad se naježim kad se sjetim. provaj kompot od šljiva meni je jedino to koliko toliko pomagalo IZVORNA PORUKA: cuba Imala ja. Nažalost veliku većinu trudnoće I prije sam imala problema za zatvorom a u trudnoći je to bilo strašno....po 4-5dana sam znala ne otići na wc i onda bi mi doslovce dolazilo slabo od bolova a trajalo bi to što kažeš po sat i po.... Ne znam, jela sam umjereno, pila vode, Donat mg, izbjegavala sve što stvara žgaravicu i zatvor pa sam opet imala oboje... Držim ti fige draga da ipak neće trajati cijelu trudnoću kao i meni
|
|
RE: probavni problemi u trudnoći 11.3.2011 11:15:53
|
|
|
|
ZVRK
|
m600 uzmi si pro life za pomoć u regulaciji stolice(meko-tvrdo)nije bitno smiješ ga ih piješ jer sam ih ja bilo koristila malo. inače nisam imala baš problema sa zatvorom
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!