|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   rižine pahuljice - koja duda?
25.2.2011 11:00:51   
lavica81
drage moje,

trebam vašu pomoć.

kako se moja M počela buditi češće po noći zadnjih par dana odlučila sam joj stavit malo rižinih pahuljica u mlijeko prije spavanja.
kako nam je to prvi put da ih papamo odlučila sam joj ih dat jutros čisto da vidim reakciju

e sad ono što mene zanima jest - napravila sam normalno Ad mlijeko i stavila jednu mjericu pahuljica i kad je M počela jesti vuče i ništa ne izlazi. jadno dijete se namučilo a nije ništa pojela.
Iako je u tekućem stanju jednostavno ne izlazi na one rupice (koristimo avent sa 3 rupice)

koje ste dude vi koristili? mogu li iglicom proširit rupice ili da kupim nove dude? koje?

Mara 04.10.2010. mamina i tatina princeza
Toni 08.07.2013. mamin i tatin princ
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: rižine pahuljice - koja duda?
25.2.2011 11:04:36   
Indy
ja sam isto stavljala rižine pahuljice, to je gušče, pa treba veća rupica. vjerovatno ima za kupiti, a ja sam proširila sama rupicu.

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 2
25.2.2011 11:12:46   
ema55
Od aventa ima za kupiti duda sa jednom širom rupicom za gušću hranu. ne možeš faliti to je jedna crtica na dudi koju možeš prilagođavati ovisno o gustoći hrane.

princezica mamina najdraža, i ljubav najveća:)-09.11.2009.

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 3
   [Obrisani korisnik]
25.2.2011 11:14:23   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu ema55)
  Neposredna veza do poruke: 4
25.2.2011 11:18:51   
pincirotvajler
ja nemam pojma mi sve na žlicu odpočetka

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 5
25.2.2011 11:24:10   
modesty blaise
IZVORNA PORUKA: ema55

Od aventa ima za kupiti duda sa jednom širom rupicom za gušću hranu. ne možeš faliti to je jedna crtica na dudi koju možeš prilagođavati ovisno o gustoći hrane.

baš tako kako je ema55 napisala....ako koristiš avent oni imaju dude baš za gustu hranu. to su dude s crticom a ne s rupicama
i ja ih koristim

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu ema55)
Neposredna veza do poruke: 6
25.2.2011 12:09:15   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

ja nemam pojma mi sve na žlicu odpočetka

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 7
25.2.2011 12:13:21   
lidac0605
Mi koristimo Aventovu tu varijabilnu dudu koga ima rupu u obliku proreza i baš je namijenjena za gušću hranu

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 8
25.2.2011 12:59:15   
BUMBI
NUK ima dudu za gustu hranu,kao križić je rupica.

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 9
25.2.2011 13:35:48   
lavica81
aha, to je ona promjenjiva, super hvala cure svima na odgovorima, idem popodne u dm pa ću pogledat

IZVORNA PORUKA: lidac0605

Mi koristimo Aventovu tu varijabilnu dudu koga ima rupu u obliku proreza i baš je namijenjena za gušću hranu

Mara 04.10.2010. mamina i tatina princeza
Toni 08.07.2013. mamin i tatin princ

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 10
25.2.2011 13:45:05   
nemammaste
Moja jede Aptamil AR, koji je sam po sebi gušći, i još joj dodam rižine pahuljice u svaki obrok.Ja samo proširim rupicu s čačkalicom i tako nam je ok.Kroz ovu varijabilnu mi prebrzo jede a ne smije zbog refluksa,inače bih nju koristila

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 11
25.2.2011 14:12:24   
novamama
rupice sam proširivala škaricama - napraviš križić...i bilo je ok...

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 12
27.2.2011 22:59:17   
svicarka
Moj nemirko se budio svaka tri sata i jeo, prije par dana sam kupila aptamil good night moram priznati sva skepticna. Pojede 210 ml u 22:30 i sad spavamo do 6 h. user posted image

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 13
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!