|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Čajevi za dojilje
14.2.2011 12:36:18   
beba_B
Zanima me koristite li čajeve za dojilje i jeste li primjetile da imaju učinka?

Bila sam jutros u DMa i gledam one Hippove instant čajeve za mame, kaže - potiču stvaranje mlijeka, a mogu ih piti i trudnice pred kraj trudnoće.

Ima li tko kakvih iskustava? Hvala user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Čajevi za dojilje
14.2.2011 12:38:02   
pincirotvajler
pijem od prvog dana..i sve do pred tjedan dana sam bila uvjerena da je sve u njemu user posted image
aliii pokazalo se da badava naljevam čajeve vode i ine tekućine ako nejedem kvalitetnouser posted image
ugl pijem i dalje.ali najviše vodu--

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu beba_B)
Neposredna veza do poruke: 2
14.2.2011 12:50:51   
cuba
Ma ja sam se ulijevala vodom, Hipp čajem za dojilje, twist off pivom svaki dan poslije ručkauser posted image , sokovima od jabuke i sl ali mislim da to i nije imalo nekog velikog učinka iako sam dojila 6,5mjeseci. Mlijeka je nestajalo usprkos svoj toj tekućini.

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 3
14.2.2011 12:55:00   
zara13
i ja bila danas u dm-u i uzela taj čaj za svaki slučaj i uzela od komorača za bebu za grčeve, e sad jel toga čaja mogu piti i ja il je sam za bebu jer mi neki vele da je dobro da i majka pije pa da beba nema baš grčeve od toga ?!?

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 4
14.2.2011 12:58:36   
pincirotvajler
aha zara pij i jedan i drugi user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu zara13)
Neposredna veza do poruke: 5
14.2.2011 13:36:06   
pepeljuga
Ja prvi pu pila caj misec dana a drugi i nisam a doila godinu dana prvog a drugog 15 miseciuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 6
14.2.2011 14:21:26   
lilia
Ja pijem čaj za dojilje (2 šalice dnevno), ne znam koliko pomogne ali meni je zbog povećanja tekućine koju jako malo pijem i rijetko kad sam žedna pa nadoknađujem malo tim čajem, malo vodom.
Da ga ne pijem, običan čaj si sigurno ne bih skuhala.
Koliko taj čaj znači ne znam.
Čaj od komorača napravim malenom ali on baš nije lud za njim pa ostatak ja popijem. Većinom sve.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 7
14.2.2011 14:23:45   
nemammaste
IZVORNA PORUKA: cuba

Ma ja sam se ulijevala vodom, Hipp čajem za dojilje, twist off pivom svaki dan poslije ručkauser posted image , sokovima od jabuke i sl ali mislim da to i nije imalo nekog velikog učinka iako sam dojila 6,5mjeseci. Mlijeka je nestajalo usprkos svoj toj tekućini.

Kod mene isto samo mlijeka nestalo već nakon mjesec dana

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 8
14.2.2011 15:25:42   
Točkica28
Ja sam pila prva 2 mj babaylove čajek, sad pijem obični čaj. Imam dosta mlijeka, ali sam u zadnjih 7 dana počela s nadohranom jer sisavac želi puno više sisati nego mu ja proizvedemuser posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 9
14.2.2011 15:33:11   
troubled
pijem babylove čaj za dojilje, kad se ohladi, bez šećera (jer ne volim čaj, pa mi ovako dođe kao voda) 2-3- šalice dnevno...
s magdom dok god sam dojila (14mjeseci)....i sad do daljnjeg...
meni se čini da koristi...ali nema tu pravila...škoditi svakako ne može user posted image

imam novi ticker :)

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 10
14.2.2011 19:02:31   
inesica
Mislim da to nema nikakve veze s kolicinom mlijeka, ocito i je tako, jer vidim da nekima nestaje mlijekao bez obzira na to sto piju.
Ja nisam pila te cajeve, ni moje prijateljice, a dojimo vec skoro 6mj. Kljuc je samo da treba uzimati tekucinu, nije bitno je li caj ili sto drugo, samo ja sam i protiv piva, ipak je to alkohol! Danas dobro znamo da od piva mlijeko nije "bolje", niti ga ima vise.

Ljudi uvijek priželjkuju nekakve promjene, iako ne žele ništa mijenjati.

(Odgovor članu beba_B)
Neposredna veza do poruke: 11
   [Brisano sporočilo]
14.2.2011 20:52:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu inesica)
  Neposredna veza do poruke: 12
15.2.2011 0:28:33   
AntonijaV
ja sam popila samo jednu kutijicu onog baby love čaja za dojilje na početku dojenja, nakon toga sam samo nastavila piti dosta tekućine i kvalitetno  jesti... i ponekad pomislim da bi mogla hraniti još jednu bebicu uz ovu moju bumbaricuuser posted image  koliko mlijeka imam...a već 9mj. prošlo...
tako da mislim da je bitno piti dosta tekućine, bilo vode, čaja običnog ili tog za dojilje...
jedino se nemoj prelijevati mlijekom (kao ja prvi mjesec - pa se nadebljala - jer sam slušala babe oko sebe, dok nisam zaključila da ni krave ne piju mlijeko, a proizvode ga user posted image user posted image user posted image )

MARIJA - 08. 05. 2010.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 13
15.2.2011 22:48:55   
chichina
IZVORNA PORUKA: AntonijaV

jedino se nemoj prelijevati mlijekom (kao ja prvi mjesec - pa se nadebljala - jer sam slušala babe oko sebe, dok nisam zaključila da ni krave ne piju mlijeko, a proizvode ga user posted image user posted image user posted image )

user posted image  tako sam i ja prva 2-3 tjedna jer sam isto slušala babe, ali sam se srećom urazumila user posted image . ja svaki dan popijem čašu-dvije babylove čaja za dojilje, al uz to i litre vode i dobro jedem (što je razlog zašto mi kile nikako ne idu dolje... user posted image  user posted image ), i mlijeka imam napretek. još mi se nije desilo da nisam imala onoliko koliko je malena htjela, a  bilo je dana kad je tražila jesti svaki sat skoro. a sad do čega je točno... ne znam user posted image

06.10.2010. - mamina i tatina princeza

(Odgovor članu AntonijaV)
Neposredna veza do poruke: 14
16.2.2011 18:01:17   
mala99
Ti čejevi su obično čajevi koji služe za izlučivanje svih tekućina iz tijela, ali oni ne potiču stvaranje mlijeka. Mislim da nisu od neke koristi.

(Odgovor članu chichina)
Neposredna veza do poruke: 15
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!