|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Kuhinja!
9.2.2011 12:52:26   
BUMBI
Kakve kuhinje imate?Visoki sjaj ili?jeste kupili u trgovini ili dali praviti po naruđbi i jeste zadovoljne?
Ova tema me potakla jer je šogi sad u fazi kupovanja kuhinje za kuću,pa eto da vidim šta vi kažete..
Mi smo pravili po naruđbi,sivo crvene je boje i njie visoki sjaj(to nikako nisam htjela) i dosta sam zadovoljna

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Kuhinja!
9.2.2011 12:56:50   
Ninaa
Ja sam sa svojom prezadovoljna, dali je raditi po narudžbi, vrata su mi od bijeljenog hrasta, a ostatak od venge boje. Super kombinacija samo ovo smeđe ne trpi prašinu i packe pa je treba stalno brisati. Dosta nas je izašla ali ima je 7 metara sa šankom. Ne bi je mijenjala za ništa i to je jedno od sveg namještaja koji mi se još uvijek sviđa,ostalo bi mijenjala.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2
9.2.2011 13:07:21   
pepeljuga
Ja moju slagala po elementima.Jako sam zadovoljna samo sto bi volila da je malo veca al nemam mjestauser posted image user posted image .Bordo boje je od mediapana visokog sjaja i super mi je za odrzavanje,pospricam s onim za prozore i obrisemuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 3
9.2.2011 13:07:31   
mariola
mm i ja živimo u kući u kojoj je on prije s roditeljima živio tako da je još sve od sveki u stanu. nije ništa novo ali nije ništa ni starinsko. Kuhinja je od svee boja bjelokosti 3 metra. Meni je to dosta malo pa koristim "ljetnu kuhinju". Ona je 8 metara, siva, rađena po narudžbi s radnim stolom od 3 metra i tolikim šankom.
Mijenjala bi sve i to je u planu ali nije još došlo na reduser posted image

Zadnje što sam uređivala bio je moj djevojački stan. Kupila sam isto crveno-sivu kuhinju visoki sjaj.(kao i pepina,ko je vidio njene slikeuser posted image ) Malo je zahtjevnija od drvene.

< Poruku je uredio mariola -- 9.2.2011 13:08:52 >

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 4
9.2.2011 13:48:07   
novamama
moja kuhinja je u obliku slova U, s tim da je s jedne strane šank, zatvoreni, a sa druge zid sa tek 3 viseća elementa...
gornji dio je boje bjelokosti, donji je venge...jako sam zadovoljna, osim što imam malo visećih elemenata pa mi fali špajza...ali snašli smo se...
ugl, frižder mi ne stane u kuhinju pa je u balgavaoni, na dohvat ruke...
ono što sam htjela (i dobila) je visoka ugradbena pećnica..to mi je super..
imam dosta radne površine, sudoper mi je kutni-franke boja pijeska, a špaher je isto u kutu, ali valjda samo meni tako stoji, ali se super uklopio...
eto....koštala je 18000 kn, aparati još 12000 i to je to...

nedavno mi je frendica platila kuhinju 90000kn, ja sam jošu šoku...ne pitajte....

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 5
9.2.2011 13:52:24   
cuba
Mi imamo crvenu kuhinju, nije visoki sjaj već mat i to mi je super za održavanje. Dosta je velika, radna ploha je crna na točkice (ništa se na njoj ne vidi, ne moraš je ni brisatiuser posted image ). Ima i šank sa stolicama. Radili smo je po narudžbi tj kupljena je u salonu namještaja ali po našim mjerama u kuhinji. Nebi je mijenjala za ništa, meni je predivnauser posted image
Ima jako puno mjesta, baš sve stane u nju.

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 6
9.2.2011 14:42:56   
leilany
da ne pisem bezveze...moju kuhinju imate u mojem albumu user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 7
9.2.2011 15:55:33   
pikachu
Žuta, mat, dosta velika i funkcionalna, stolar radio po mjeri...user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 8
9.2.2011 16:03:08   
nemirna mama
rađena po mjeri, wenge i svijetli hrast , radna ploča plavo crna ili tako nešto.....prepreprezadovoljna sam
2,8 sa 1,4 ide u slovo L i super mi je, dosta nas je izašla jer smo uzeli i aparate, ugradbene (osim perlice koju sam dobila prije 6 god kad sam se udala) čekala je svoje mjesto

Zivot je kao procitan roman samo razlika je u tome sto se u romanu mozes vratiti na ljepse strane a u zivotu nikada na ljepse dane!!!!

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 9
9.2.2011 16:13:42   
jelenna
moja je boja slonove kosti u kombinaciji s moccom ( to je nesto kao wenge samo puuuno lipse bar meni i zahvalnije za odrzavanje),duzina 6 m,u obliku slova L,visoki sjaj i jako mi je zahvalana za ciscenje samo cistom mokrom krpicom i  sve blista,super mi je ne bi je minjala samo bi sad jos vecu napravilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uvik malo mista!!

(Odgovor članu nemirna mama)
Neposredna veza do poruke: 10
9.2.2011 16:15:33   
patka
meni moj brat radio moju kuhinju kao i sav ostali namjestaj u stanu, napravio je onak kak sam htjela i mogla financijski. kinesko crvena boja sa radnom plocom koja je definirana kao crni mramor....isto kao kod cube na radnoj plohi se nist ne vidi
i svoju kuhinju a i sve ostalo kaj mi je radio nebi mjenjala za nista.

< Poruku je uredio patka -- 9.2.2011 16:18:36 >

u Krasu vise ne proizvode slatkise.....sav secer otisao za nasu Tanju (07.11.2010.)

(Odgovor članu nemirna mama)
Neposredna veza do poruke: 11
   [Brisano sporočilo]
9.2.2011 16:40:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu patka)
  Neposredna veza do poruke: 12
9.2.2011 17:09:13   
mama mery
ufuser posted image moja je nikakva user posted image mala
sarenauser posted image
gornji el. su od drva sneđeg od doljnjih imam jedan boje drva sa sudoperom i jedan od bijele boje i jedan stari klimavi stoluser posted image user posted image
necu da kupujem mada bih mogla onu malo jednu
jer cemo praviti kucu pa necu imatui gdje s njom
a kad naparvomo kucu hocu veliku kuhinju crne boje visokog sjajauser posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 13
9.2.2011 17:25:31   
pincirotvajler
moja kuhinja je katastrofa,ionako nevolim kuhat al kad uđem u nju još teže mi je user posted image
još od sveki,valjda je 30g stara,jedino sam si štednjak kupila..mala-bočno ulazim i nemam mjesta ni za kolač radit user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 14
9.2.2011 17:33:06   
Indy
mi nikad nismo imali novaca da izdvojimo za novu kuhinju, tako da je kuhinja koju je svekrva izabrala. oni su nama prepustili kuću i uređenje, ali treba cvonjka. kuhinja mi je mala, puna stvari, nemam površinu da odrežem šnitu kruha.

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 15
9.2.2011 21:04:45   
BUMBI
nedavno mi je frendica platila kuhinju 90000kn, ja sam jošu šoku...ne pitajte....

user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 16
9.2.2011 21:17:45   
Florijan Jakov
Kuhinja je maslina, a radna ploča tabacco, kutni sudoper. Kuhinja je mala jer smo je stavili u sklop s blagavaonom, na koju se nastavlja boravak. Rađena po mjeri. Malo prostora u donjim elementima, ali zato su gornji veliki i prostrani. Da idem ispočetka možda bi neke stvari promijenila, ali obzirom da je malo mjesta mislim da je dobro iskorištena. Održavanje - a kaj ja znam, nisam baš neka za puno ribanja i čišćenja, pa mi je svejedno ;))

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 17
9.2.2011 22:04:21   
ELISABETH
Naša je kuhinja duga 3m, rađena je u salonu po narudžbi, gornji elementi su narančasti a donji i šank su wenge...nisam htjela visoki sjaj jer smo takvu imali doma i koma je bila za održavati pa smo uzeli mat. Zadovoljna sam iako bi bilo bolje da je bar malo veća user posted image

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 18
10.2.2011 11:54:28   
tinka25
tema za meneuser posted image , jer danas čekam majstora da izaberem boju za kuhinju. Inače uređujemo kuću, još se radi unutra ali do ljeta nam se u planu preselit, jedva čekam. No, kuhinju bi htjela smeđe sa boja vanilije, bež, tako nešto, moram još vidjet. Ali nikako visoki sjaj nego mat, radi održavanja. Šta mislite? A smeđe pločice? Kažu da se sve vidi na tamnom, a meni se sviđaju...

Nikola, 28.5.2010., 3950, 52 cm

Petar, 12.10.2011., 3600, 49cm

(Odgovor članu ELISABETH)
Neposredna veza do poruke: 19
   [Brisano sporočilo]
10.2.2011 12:03:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu tinka25)
  Neposredna veza do poruke: 20
10.2.2011 14:41:54   
Florijan Jakov
stavila sam staklo umjesto pločica i super je

FJ JE FRAJER

Neposredna veza do poruke: 21
10.2.2011 16:52:54   
tinka25
IZVORNA PORUKA: jelenna

moja je boja slonove kosti u kombinaciji s moccom ( to je nesto kao wenge samo puuuno lipse bar meni i zahvalnije za odrzavanje),duzina 6 m,u obliku slova L,visoki sjaj i jako mi je zahvalana za ciscenje samo cistom mokrom krpicom i  sve blista,super mi je ne bi je minjala samo bi sad jos vecu napravilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uvik malo mista!!
Sviđa mi se kombinacija, može koja slikica?? user posted image

(Odgovor članu jelenna)
Neposredna veza do poruke: 22
10.2.2011 16:54:22   
tinka25
IZVORNA PORUKA: elinamama

takvu ja imamuser posted image donje elemente uzmi bež jer se na wenge više vidi prljavo...pločice imam vanilija i sve se vidi...a u hodniku imam tamno smeđe i bolje suuser posted image
Mislila sam kuhinjske elemente u svijetloj boji, a wenge pločice. Ne znam još ništa, ni koliko će love trebat user posted image

Neposredna veza do poruke: 23
10.2.2011 17:01:43   
Tanjica Tanja
Moja je bijele boje, visoki sjaj, radne plohe su srebrne. Cjelokupnu kuhinju izradio mm, osim ugradbenih elemenata.user posted image

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 24
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

pincirotvajler

(79%)

(21%)

Broj svih glasova: 39

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!