|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   prehlada u trudnoći
7.2.2011 21:41:00   
Indy
kako je liječiti? u zadnjih mjesec dana već mi je 3.puta upaljeno grlo i jako me boli. nesmijem cuclati pastile, pijem kapi propolisa (koje su ljuče od neke rakije), nemam temp. čini mi se da mi se ista infekcija stalno vraća. malo zalječim i evo opet, izbjegavam ići doktoru jer bi dobila antibiotik. čaja sam već popila na hektolitre. kako se vi lječite?

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: prehlada u trudnoći
7.2.2011 21:47:48   
cuba
Ja sam u zadnjem mjesecu trudnoće dobila bronhitis. Bila pod temperaturom 4 dana, već sam mislila da će me usred tolikog kašljanja uhvatiti trudovi. Išla sam kod doktorice i dala mi je antibiotik jer mi je jedino tako moglo biti bolje. Više se ne sjećam koji je bio, ali nije bio štetan za bebu i taj sam jedino mogla popiti.
Otiđi jer ako ti se vraća već po treći put onda nema smisla mučiti organizam...

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 2
7.2.2011 21:54:16   
vale17
ma špricni si propolis drito u grlo!!!
malo ce bit neugodno, i ko da si dobila lokalnu anesteziju, ali meni djeluje...
mislim, ja sam za sad ko trudnica zdrava ko dren, ali inace bi to napravila i prolazi....
sretnouser posted image

05.05.2011.- nasa ljubav i sreca sva- Nathan

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 3
7.2.2011 22:02:58   
natalijax
čaj,limun i med tako sam ja 

(Odgovor članu vale17)
Neposredna veza do poruke: 4
8.2.2011 8:04:15   
zara13
potaj u ljekarni imaju pastile koje mogu trudnice trošiti dječje su i nisu jake,ja kad sam bila za božić bolesna dali su mi al sam zaboravila kako se zovu.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 5
8.2.2011 8:54:46   
m600
IZVORNA PORUKA: natalijax

čaj,limun i med tako sam ja 

i ja isto, baš sam bila jako bolesna...temp,grlo,kašalj ma sve i to početak trudnoće...pij puno vitamina c

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 6
   [Brisano sporočilo]
8.2.2011 11:05:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Indy)
  Neposredna veza do poruke: 7
8.2.2011 12:29:28   
Točkica28
Ja nisam nikako... samo one vitamine prenatal...

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 8
13.2.2011 15:04:22   
Ketica
Ja sam u 35. tjednu trudnoce i vec preko mjesec dana muku mucim sa kasljem, zacepljenim nosom i neprestalnim curenjem nosa. Tu je i povremena glavobolja, svrbez ociju i usiju, ali makar temperaturu nisam uopce imala. Glas mi je kao da sam drzala glavu sat vremena u frizideru user posted image  i nikako na zelenu granu. Dr mi nije htjela dati nista tako da se tankam sa cajem, medom i limunima...u neogranicenim kolicinama. I to mi momentalno pomogne ali ubrzo sve isponova. Imam i ja sprej od propolisa i kadulje i to si spricnem direkt u grlo i bas je bljak ali pomogne. Dr me poslala na otorinolaringologiju jer su mi simptomi bili sve gori i tamo mi je specijalist rekao da imam tipican primjerak sezonske alergije i da mi ne smije prepisati nista user posted image . Tako da muku mucim i dalje i cekam da prodje..... Ajde makar znam da nisam usamljeni primjerak-))

D - mamina miska 17.5.2009.
D - mamin misonja 15.3.2011.

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 9
13.2.2011 20:09:22   
ana123
Mene je prehlada mučila od sredine 12. mjeseca do kraja prvoga (kašalj, začepljen nos, sinusi), čak sam jedan dan imala temperaturu 37,8. Ginekologica mi preporučila paracetamol i temperatura prošla. Pila sam na litre čaja od mente, bronhi i mentol bomboni i jedva prošlo. Čini mi se da sam opet nešto skupila jer osjećam da mi u ustima sve žari, nos začeplje...joj tako mi se ne proživljava to opet. Trenutno sam trudna 20 tjedana.

(Odgovor članu Ketica)
Neposredna veza do poruke: 10
13.2.2011 21:26:11   
mama x3
ja sam u 23 tj trudnoce, vec 10 dana me razdiru sinusi,usi su mi zacepljene i ponekad me zabole da pozelim zaplakati... nos zacepljen, kasljala sam prva 3 dana uzasno,sada manje, bar me to proslo jer me bilo strah da se bebici sta ne dogodi jer nisam prestajala dan ni noc... i ja se nalijevam cajem sa limunom i medom, popijem i lekadol kad od sinusa ne mogu nista... ako potraje jos koji dan otici cu kod dr jer su bolovi stvarno jaki...

R 1. 2. 2001.
M 17. 2. 2007.
čekamo sekicu 9. 6. 2011.- dobili bracu 6.6.2011....

(Odgovor članu ana123)
Neposredna veza do poruke: 11
13.2.2011 21:58:20   
Indy
da možda nemaš upalu sinusa, ja sam se s time mučila u djetinjstvu. uglavnom preporuka dok. za to mi bila inhalacija (vručim)čajem od kamilice. pomaže. ja se sad već osjećam bolje, a već sam pomislila da idem doktoru.
čini se meni da nama nema druge nego čajevi, med, limun i čekati da prođe sezona gripe i prehlade.
ako vam simptomi potraju ili se pojačaju svakako idite doktoru.

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

(Odgovor članu mama x3)
Neposredna veza do poruke: 12
13.2.2011 22:22:07   
emab
Ja bi popila jedan iscjedjeni limun sa 2 zlicice meda,a ako me bas jako grebe u grlu uprzeni secer s mlijekom i naravno propolis sprej bez alkohola. Dosta tekucine,caja ali NIKAKO MENTU kako je netkonapisao. Menta se ne smije trositi u trudnoci -smeta bebici. Meni doktorica nije htjela dati nista jer nisam imala temperaturu ali. me je poslala na vadjenje krvi da mi vidi leukocite.

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 13
15.2.2011 15:13:46   
ana123
Ja nisam znala da se menta ne smije piti u trunoći jer je na nekim forumima i stranicama pisalo da je ok.  Više nemam pojma šta smijem, a šta ne smijem. E da i za nos/sinuse sam koristila Aquamaris kapi, sad ću izbjegavati čaj od menet, ali pijem svaki dan sok od limuna s malo vode i meda. Čini mi se da mi to pomaže pa se nadam da me prehlada neće uhvatiti.
Imam osjećaj da mi cijelo tijelo žari, a kad mjerim temperaturu ne prelazi 36,5. Uf možda su ipak samo hormoni?!

(Odgovor članu emab)
Neposredna veza do poruke: 14
15.2.2011 16:38:04   
Mirjana J.
a zašto ne menta user posted image
ja sam je u trudnoći na litre popila jer mi je pasala za žgaravicu a bebač je zdrav i odlično napreduje user posted image

Tomislav-28.07.2000
Josip-21.10.2010

(Odgovor članu ana123)
Neposredna veza do poruke: 15
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Kada je vaše dijete prestalo koristiti bočicu?
пеперутка16

Moja mala ima 2 godine i koristi bočicu, u dilemi sam kako i kada je početi odvikavati od dojenja, pomozite mi.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!