|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   higijena bočica i dudica
11.1.2011 20:44:26   
lilia
Imam par pitanja:
sterilizirate li dude i bočice nakon svake upotrebe?
koliko često mijenjate dude?
perete li iste u mašini za suđe?

Ja sve steriliziram nakon svake upotrebe, bočice perem u mašini i dude od bočica, obične dude ne.
Obzirom da je Mihael prvih mjesec dana užasno drečao imamo doma izložbu dudica, svih oblika i materijala a kako on voli i silikonske i od lateksa ne znam koliko  koju koristi i kad da ih promijenim.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: higijena bočica i dudica
11.1.2011 20:48:51   
cuba
Moj R je jako malo koristio bočice jer sam ga dojila 7mj pa je samo nekih mjesec-dva nakon toga pio mlijeko iz bočice, nakon toga je počeo na žličicu jesti i doručak i večeru.
Bočice nisam prala u mašini za suđe već samo ručno, nisam ih sterilizirala iako imam Chiccov sterilizator. Dudice sam promijenila samo dvije jer je kratko i pio iz njih.
Što se tiče dudica njih je imao cca 4kom stalno i svaki mjesec sam u dm-a kupovala nove. Prala sam ih ručno. Ni njih više ne koristi.

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 2
11.1.2011 21:02:10   
Anoniman
Bitno da je voda vruca, ali meni nikad nije dovoljno vruca, a nekad se lateksi znaju usaftat u pranju, pa ispadnu mutniji nego kad ih idem prati.
Sterilizator je dobra stvar. Svaka cast tko ga je stvorio.

(Odgovor članu cuba)
  Neposredna veza do poruke: 3
11.1.2011 21:16:46   
BUMBI
Ja nisam sterilizira nakon svake uptorebe,jednom tjedno sam..a što se tiče duda za bočice mjenjala sam ih svaka2 -3 mjeseca,a dude isto nije dugo koristio

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4
11.1.2011 21:33:03   
ELISABETH
ja sam bočice i dudice sterilizirala jednom dnevno...sad dudu koristimo samo za spavanje pa ih steriliziram 1 tjedno, a svaka 2 ili 3 miseca kupim nove

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 5
11.1.2011 22:15:00   
uciteljica
Ja sam znala svakoh nekoliko dana, ponekad ne ni toliko. I nije bilo problema.user posted image

Ja sam PAUVA!!!!
30.01.2009.

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 6
11.1.2011 22:17:09   
Mirjana J.
bočice perem ručno i to odmah poslije papice,iskuhavam ih jednom tjedno a dudice prokuham svaku večer iako ih često minjam.otkrila sam one od babylove koje su slične nukovim po obliku ali puno jeftinije tako da mi ih nije "žao"često minjati..

Tomislav-28.07.2000
Josip-21.10.2010

(Odgovor članu ELISABETH)
Neposredna veza do poruke: 7
   [Brisano sporočilo]
11.1.2011 22:58:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu lilia)
  Neposredna veza do poruke: 8
11.1.2011 23:08:39   
nemammaste
Bočice ne perem u mašini zato što ih perem odmah nakon obroka i steriliziram a mašinu obično uključujem na večer,inače bih.Bočice i dude steriliziram stalno,jedino od mog mlijeka nisam.Patronažna mi je tako sugerirala i nekako se toga i dalje držim.Dude varalice ubacim svakih par dana u sterilizator,inače ih samo ispirem pod vrućom vodom

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 9
11.1.2011 23:24:13   
lilia
Ok, hvala na odgovorima.
Ja sve steriliziram i od mog mlijeka i od adaptiranog, skupim tri, četiri bočice, isperem ih pod vodom ako perem nešto u mašini usput stavim i njih i poslije sve skupa sa dudama, žličicama sa kojima mu dajem d vitamin i onim mjericama za adptirano mlijeko u sterilizator i 5 min. u mikrovalnu. Mislila sam da možda ne pretjerujem. Ima tek dva mjeseca zato malo bolje pazim.

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 10
11.1.2011 23:34:14   
Wukovarka
Bočice prokuham jednom tjedno, dude perem u vručoj vodi.

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 11
12.1.2011 9:42:13   
Točkica28
Mi steriiziramo oko 1 tj, a perem odmah nakon što popije pod mlazom vode i sa onim žičanim .

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 12
12.1.2011 21:58:11   
Tratina
Boćice i njihove dudice steriliziram svaku večer. Dude varalice svako 2 dana. Još sam ja mislila da to prerijetko radim... A jel perete boćice u deterđentu ili samo pod vruću vodu? Ja prođem deterđentom jer ne mogu skinit masnoću u ćistoj vodi. 

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 13
12.1.2011 22:06:08   
modesty blaise
Moj je od početka na bočici (jer je na adaptiranom) i duda dudicu.tak mi je bilo i s prvim djetetom. Nikad niš nisam sterilizirala. Sve operem ručno i nikad zbog toga nisam imala problema. Djeca mi nisu alergična na ništa. Evo, čak im i robu operem s omekšivačem i normalnim detergentom i opet sve 5. Brijem da je to kak ih navikneš(naravno ak su zdravi od početka) i da im s time samo pojačavaš imunitet. jer držat ih pod staklenim zvonom i nije baš neš predobro. Tak nebuju živjeli. Ja sam za normalne uvijete od samog starta.

Naravno, to je moje mišljenje.....

(Odgovor članu Tratina)
Neposredna veza do poruke: 14
12.1.2011 22:10:09   
Nika 24052006
Ne steriliziram.Bočice perem normalno nakon svakog hranjenja,dude prokuhavam,i to je to.

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 15
12.1.2011 22:13:21   
modesty blaise
a dude mijenjamo jednom u 2 mjeseca jer ih imamo par komada da se baš ne navikne na jednu određenu , pa da ju nedaj bože prestanu proizvodit kaj ćemo onda...zato mi miješamo
user posted image

Neposredna veza do poruke: 16
12.1.2011 22:20:24   
danery
pranje odmah nakon svakog obroka vrućom vodom i deterdžentom,sterilizacija 1-2 x tjedno,mijenjamo dude svaka 2 mjeseca...sreća pa sve prihvaća i nema neku omiljenu user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 17
13.1.2011 0:25:27   
lilia
A jel perete boćice u deterđentu ili samo pod vruću vodu? Ja prođem deterđentom jer ne mogu skinit masnoću u ćistoj vodi.
IZVORNA PORUKA: Tratina

I ja perem sa deterdžentom ili u mašini.
Neću više toliko sterilizirati, vidim da većina vas to ne radi baš nakon svakog obroka. Ne mislim da ga držim pod staklenim zvonom, jednostavno sam mislila da se to tako mora. 

(Odgovor članu Tratina)
Neposredna veza do poruke: 18
13.1.2011 9:28:05   
modesty blaise
ja sve perem ko i ostalo suđe...s detergentom, mislim na bočice a dudicu sam vodom isperem

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 19
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!