Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 20.3.2010 7:55:15
|
|
|
|
vnovos35
|
dr. Lenija Pavić Lugović (Jastrebarsko) u svakom slučaju najbolji ginekolog u mojih 40 godina, toliko temeljitosti, pažljivosti, ljubaznosti....isplati se čekati, zaista neviđeno!
|
|
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 1.5.2010 18:58:35
|
|
|
|
ninaos
|
Dr.Zoran Popović KB OSIJEK odličan dr.susretljiv,ljubazan,stručan +5 (potrebna uputnica)
|
|
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 1.5.2010 19:02:56
|
|
|
|
Anoniman
|
dodala bih ovdje još SV. DUH dr. Vladimir Dukić u trudničkoj ambulanti je četvrtkom jedan jako ljubazan, temeljit i stručan dr. - pogotovo moram naglasiti da jako pažljivo pregledava - ima doktora koji ti zabiju kandže, s oproštenjem, a ja jedva osjetim kad me on gleda.
|
|
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 24.5.2010 17:38:43
|
|
|
|
bembo
|
samo da dodam da dr. Laušin iz Osijeka radi isključivo privatno, nema ugovor sa HZZO-om. Inače, pohvale za doktoricu!
|
|
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 8.6.2010 14:10:10
|
|
|
|
BEBA2010
|
Odličan ginekolog u Varaždinu je DR.ALEKSANDAR JUKIĆ radi u varaždinskoj Općoj bolnici
< Poruku je uredio mariola -- 12.6.2010 17:26:25 >
|
|
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 8.6.2010 14:31:59
|
|
|
|
mamice
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi dodala bih ovdje još SV. DUH dr. Vladimir Dukić u trudničkoj ambulanti je četvrtkom jedan jako ljubazan, temeljit i stručan dr. - pogotovo moram naglasiti da jako pažljivo pregledava - ima doktora koji ti zabiju kandže, s oproštenjem, a ja jedva osjetim kad me on gleda. Potpisujem to mi je najbolji ginekolog kojeg sam upoznala i volila bi da ne ode u penziju prije nego sto ostanem drugi put trudna
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 8.6.2010 16:33:46
|
|
|
|
martina33
|
Dr.Dinka Pavičić - Baldani-radi u Petrovoj,a privatno četvrtkom u IVF poliklinici u Voćarskoj ulici... Draga,nježna,puna razumijevanja,empatična,vrlo stručna... Kao najbolji ultrasoničar:dr.Milan Kos - poliklinika Vili
|
|
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 8.6.2010 16:39:33
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: BEBA2010 ODLIČAN GINEKOLOG U VARAŽDINU JE DR.ALEKSANDAR JUKIĆ -RADI U VARAŽDINSKOJ OPĆOJ BOLNICI oo daaa...the best!!! hehe njemu sam rekla da ga volim
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 8.6.2010 16:42:13
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: BEBA2010 ODLIČAN GINEKOLOG U VARAŽDINU JE DR.ALEKSANDAR JUKIĆ -RADI U VARAŽDINSKOJ OPĆOJ BOLNICI oo daaa...the best!!! hehe njemu sam rekla da ga volim joj, otkačenjačo jedna! (kaj bi rekla moja baka - jopica jena!) plačem od smijeha!
|
|
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 8.6.2010 16:43:49
|
|
|
|
leilany
|
ee mariachi...da ja pocnem pisat kaj sam ja sve tam dozivjela,ti bi pukla od smjeha, al nemrem tu..bilo bi OT
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 14.6.2010 13:50:09
|
|
|
|
sremica
|
ja bih pohvalila osoblje u bolnici- ZABOK jeste da je moj porod bio prije pet godina....ali svejedno...sigurna sam da su sada još i bolji....neka se jave cure koje su tamo rodile.... mene je porađao dr.Ilija Alvir...doktor za poželjeti....nažalost preselio je negdje u zagreb.....Sada je moj ginekolog Vesna Borgudan koja je također odlična....
|
|
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 14.6.2010 22:28:42
|
|
|
|
tikica_69
|
Nisam tamo rodila ali sam radila HSG kod dr. Zadre....ne ponovilo se Nalaz sam cekala 7 dana, sestre kaj god pitas nista ne znaju....a on me iskasapio.Jedino bi tamo mogla izdvojiti kao dobar primjer dr. Furesa koji je sada porodnicar u Zaboku a mene je 2x porodio u Vinogradskoj (95. i 96.)I da, bolnica je super, uredna, sve novo....
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 16.7.2010 14:04:32
|
|
|
|
jamat mama
|
Dr Strahimir Banović ginekolog ambulante na Srdnjacima u ZG, Trešnjavka jug ginekolog privat/koncesija sve pohvale i preporuka od mame jamat <3
|
|
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 16.7.2010 19:31:49
|
|
|
|
nemammaste
|
Dr.Dubravka Kalinić, Strossmayerova 19/1, Rijeka Privatnica,žena vrijedi svake kune i više od toga.Iznad svega stručna ali i jako draga,ma sve 5!
|
|
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 17.7.2010 12:14:13
|
|
|
|
E♥M♥
|
jako lijepo iskustvo sa dr. Ivan Grdinić i Elena Gattoni-Stepanov (OB Pula) i dr. Doris Pilato Ćurko (DZ Poreč) vrlo loše iskustvo dr.Žentin (ili Žentil) KBC Rijeka-čista sirovina od čovjeka (ne znam zašto uopće ima titulu dr.)
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 17.10.2010 18:57:04
|
|
|
|
Dudix
|
dr. Milan Kos Poliklinika Vili privatno 01/ 4846-060 Jako dobar na ultrazvuku, kad ga se nešto pita odgovara konkretno, ugodan...
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 17.10.2010 22:50:57
|
|
|
|
ELENA35
|
poliklinika "HERMAN" dr.Birkić,vodio mi pola trudnoće,a do kraja me vodio i porodio savršeni doktor Kraljević iz Vinogradske,a ima privat i na Jarunu..
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 21.10.2010 10:36:24
|
|
|
|
pakić
|
Vidim da u Rijeci baš i nema preporuka... Evo, ja bi navela svoju ginekologicu, Dr Darju Krešić, vodila mi je obje trudnoće, i jako sam zadovoljna, uvijek bi me savjetovala i odgovarala na pitanja, smirivala kad sam bila zbunjena i uplašena. Adresu ne znam, saznati ću. Ugl.,
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 27.10.2010 18:18:49
|
|
|
|
breskvica22
|
Privatna specijalistička ginekološka ordinacija dr.med.spec.ginekolog Miroslav Kramarić O.Keršovanija 22 on radi i preko socijalnog( zdravstvenog) i najbolji je ginekolog! prosla sam ih sto i svi su bili fuj! on je predobar i idem kod njega privatno jer trenutno nema mjesta da prima pacijente. vrijedi svaku kunu!
|
|
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 20.12.2010 10:49:06
|
|
|
|
bubaMaja
|
U Rijeci, dr. Darja Krešić i njena pregenijalna sestra, stvarno su odlični za nas zbunjene buduće mame . Žena je jako smirena i odgovorit će na sva pitanja, pažljiva je a istovremeno i na sitnice reagira i dodatno provjerava za svaki slučaj. Ona isto ne prima više pacijente, a jedini minus je što se ponekad zna dugo čekati. i još jednom moram pohvaliti njenu uvijek veselu raspoloženu i milu sestru!!!
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 20.12.2010 10:52:33
|
|
|
|
bubaMaja
|
zaboravih: DR. Darja Krešić, Cambierieva 2, tel 051 321 552 (promijenila ga je), Rijeka i HZZZO je.
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 20.12.2010 16:56:19
|
|
|
|
modesty blaise
|
Za mene najbolji doktor i čovjek koji mi je vodio trudnoću i bio mi na usluzi dan i noć je dr Milan Kos iz privatne klinike Vili u Zagrebu, a liječnik koji me porodio i isto me tako oduševio je dr Tomislav Hafner iz bolnice Sveti Duh
|
|
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 21.12.2010 8:14:31
|
|
|
|
pakić
|
buba Maja, slažem se sa tobom
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 29.12.2010 16:09:02
|
|
|
|
steffy
|
poštovani! imam pitanje:mengu sam trebala dobiti 25.12. ali nisam, pa sam 26.12 napravila test koji je bio slabo pozitivan. jučer i danas imam neke smeđe mrlje i povremeno roskaste mrlje. pa ako ima netko sličnog iskustva.... hvala
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!