Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: trudnoća nakon carskog reza 30.11.2010 8:22:27
|
|
|
|
lidac0605
|
Ja sam 1.puta rodila na carski,ostala trudna tek nakon 3 godine jer me bilo prije strah,a i rekli su mi u bolnici da je ideala pričekat 2 god.Ostalih troje sam rodila vaginalno
|
|
RE: trudnoća nakon carskog reza 30.11.2010 8:55:22
|
|
|
|
njanja
|
nisam sigurna, ali mislim da kažu da od 1-2 poroda treba proći 2 god nakon carskog reza...ako si trudna nemaš brige, uvijek ako doktori procijene da je rizično, mogu ti napraviti planirani carski rez.... Problem je zapravo u riziku od puknuća maternice, malo si proguglaj na netu.... Npr mojoj sestri je od poroda do poroda prošlo 6 god (1. carski rez) i kako se mala nije spuštala u kanal, nisu mogli forsirat upravo da maternica ne pukne (a 6 god) pa pretpostavljam da je onda rizik još veći nakon 15 mj.... razgovaraj sa svojim gin...
|
|
RE: trudnoća nakon carskog reza 9.12.2010 21:42:04
|
|
|
|
Indy
|
i moja sestrična je ubrzo nakon carskog ostala trudna( nakon 6mj.) i drugo dijete je rodila vaginalno. ne trebaš se puno brinuti zbog toga.
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mlijeko.
Admin
Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!