|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bronhitis i kašalj
6.11.2010 20:58:38   
tiny
ne mogu vjerovati da je balzam toliko dobar.danas popodne sam ga kupila i namazala miu 3 puta,i nije jos zakasljala,cudesno,svima ga preporucujem.a prije toga nema koji sirup nije popila i nijedan joj nije pomogao,kasljala je puna 2 mjeseca bez prestanka.   predobar je user posted image user posted image user posted image user posted image

mjenjam potpis....

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 26
6.11.2010 21:03:20   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 27
6.11.2010 21:06:28   
mariola
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 28
6.11.2010 21:48:23   
Nika 24052006
IZVORNA PORUKA: tiny

ne mogu vjerovati da je balzam toliko dobar.danas popodne sam ga kupila i namazala miu 3 puta,i nije jos zakasljala,cudesno,svima ga preporucujem.a prije toga nema koji sirup nije popila i nijedan joj nije pomogao,kasljala je puna 2 mjeseca bez prestanka.   predobar je user posted image user posted image user posted image user posted image

I ja sam danas kupila balzam,namazala Ines 3 puta,i djetetu je puno,puno bolje...Manje joj curi nosić i tek pokoji put je kašljucnulauser posted image user posted image user posted image ...Al pravimo prometa ljekarnamauser posted image

< Poruku je uredio Nika 24052006 -- 6.11.2010 21:49:06 >

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 29
   [Obrisani korisnik]
6.11.2010 22:01:13   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Nika 24052006)
  Neposredna veza do poruke: 30
6.11.2010 22:31:25   
MaTana
Samo što sam pohvalila sve proizvode buba je počela kašljati (od jutros)...
Balzam, sirup i kupkica su već u prometu...
Napomena za one koji namjeravaju kupiti kupkicu - uz pakiranje good night sirupa se dobije tester od 50ml (za cca 2-3 kupanja) barem kod nas u ljekarnama...

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 31
6.11.2010 22:34:30   
dami
Oooo...nažalost počela je sezona kašljanja, šmrcanja....
Jadni naši bebači.Za ovaj balzam ili kupku prvi put čujem. Svaka informacija dobro dođe.user posted image user posted image

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 32
7.11.2010 0:23:57   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: troubled

super da joj je bolje user posted image
a informacija je svakako hvale vrijedna...pišem-pamtim... user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 33
7.11.2010 9:27:48   
troubled
question user posted image
koliko košta sirup, koliko kupka, a koliko balzam?

imam novi ticker :)

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 34
7.11.2010 9:36:17   
MaTana
za balzam se nesjecam, ali sirup (uz koji dobijes i 50ml kupkice) je kod nas cca 40 kn

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 35
7.11.2010 12:31:00   
BUMBI
I ja sam vidjelt atu reklamu s kupkom gratis i baš moram otići kupiti taj good night,nestalo mi.
A ovaj obični je negdje oko 50 tak kn

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 36
7.11.2010 12:50:15   
mala pcelica
sad sam se sjetila ,jednom sam pitala pedijatricu za taj balzam,a ona meni kaze da ne bacam pare bezveze jer to nista ne pomaze...tako da nisam ni kupovala to...a sad vidim da je dr bila u krivu user posted image mozda sam joj mogla vise pomoci sa tim nego sa bilo kojim sirupom sto su joj davali user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 37
   [Obrisani korisnik]
7.11.2010 14:59:25   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu mala pcelica)
  Neposredna veza do poruke: 38
7.11.2010 15:05:03   
troubled
hvala user posted image
kupili sirup s gratis kupkicom...48 kuna...
balzam je isto tu negdje, rekla teta u ljekarni user posted image

imam novi ticker :)

Neposredna veza do poruke: 39
8.11.2010 9:18:47   
BUMBI
I ja jučer kupila sirup s gratis kupkom 40knuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 40
25.11.2010 0:24:14   
mala pcelica
ja sam juce uzela svo troje pa cemo sad viditi kako ce biti...inace vec dva tjedna je zacepljena da ne znam vise kako da joj pomognem user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 41
   [Obrisani korisnik]
25.11.2010 13:05:46   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 42
25.11.2010 13:14:05   
mala pcelica
nista za sad još user posted image ne dajem joj sirup jer ne kaslje suvi kasalj,nego joj dajem sirup od sljeza ,pa je pocela da iskasljava.....veceras cemo da ponovimo postupak.... cvrci jel to mozda znas dal ima ta kupka posebno da se kupi?

Neposredna veza do poruke: 43
25.11.2010 16:15:19   
nike1
mi nismo nasli kupku samo se mazemo i ne pomaze nam bas puno,u nos i dalje kapamo bijeli sljez ali pomaka nema stalno tesko disemo nikako da se to procisti a sta je jos gore nemam joj sta za izvuc pumpicom iako stalno hropce i tesko dise....user posted image user posted image user posted image
neznam sta vise da napravim u ponedeljak idemo na kontrolu pa cemo vidit pedijatrica je zadnja 2 puta rekla da nije to nista da je sve u nosu ali ZASTO TO NECE DA PRODE...user posted image
zna li netko sta jos da napravim sa tim zaceplenim nosicem i hroptanjem d se moja G vise ne muciuser posted image

26.08.2010. mamina princeza Gabriela

Neposredna veza do poruke: 44
25.11.2010 17:03:35   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: nike1

mi nismo nasli kupku samo se mazemo i ne pomaze nam bas puno,u nos i dalje kapamo bijeli sljez ali pomaka nema stalno tesko disemo nikako da se to procisti a sta je jos gore nemam joj sta za izvuc pumpicom iako stalno hropce i tesko dise....user posted image user posted image user posted image
neznam sta vise da napravim u ponedeljak idemo na kontrolu pa cemo vidit pedijatrica je zadnja 2 puta rekla da nije to nista da je sve u nosu ali ZASTO TO NECE DA PRODE...user posted image
zna li netko sta jos da napravim sa tim zaceplenim nosicem i hroptanjem d se moja G vise ne muciuser posted image

vjeruj mi mi imamo taj problem vec godinu dana i jos nisam nasla odgovarajucu metodu user posted image

(Odgovor članu nike1)
Neposredna veza do poruke: 45
25.11.2010 17:07:14   
pincirotvajler
ja sam negdje pisala kak je nama prošlo,,ali d je imao blažu varijantuuser posted image
biosept balsam
i apisan žuta krema

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

Neposredna veza do poruke: 46
25.11.2010 23:02:39   
nike1
nemogu vjerovat d se to vuce vec godinu dana kod tebe pčelice,mi imamo 3 mjeseca sutra i toliko se borimo sa nosomuser posted image
najgore je po noci kad zaspe pa se jadna stalno vrti i trlja nosom a ja joj nemogu pomoc...user posted image
nadam se da ce to ubrzo proc i kod tebe i kod nas...
sad se mazemo sa tim mucoplant balzamom al nevidim poboljsanje tako da vec ludim,e da i mlijeko smo promjenili jer je na ad i pili homeopatske granule ali nikako da krene na bolje...
sretno i poljubac Maji od nas...

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 47
25.11.2010 23:52:54   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: nike1

nemogu vjerovat d se to vuce vec godinu dana kod tebe pčelice,mi imamo 3 mjeseca sutra i toliko se borimo sa nosomuser posted image
najgore je po noci kad zaspe pa se jadna stalno vrti i trlja nosom a ja joj nemogu pomoc...user posted image
nadam se da ce to ubrzo proc i kod tebe i kod nas...
sad se mazemo sa tim mucoplant balzamom al nevidim poboljsanje tako da vec ludim,e da i mlijeko smo promjenili jer je na ad i pili homeopatske granule ali nikako da krene na bolje...
sretno i poljubac Maji od nas...

hmmm i kod nas ti je to od rodjenja,taj slajm za koga su prvo rekli da je plodna voda-proći će,pa nista,poslje kao malo je prehladjena,pa nista i sve tako i onda je sa 6 mjeseci dobila prvu virozu i od tad ne prestaji da curi nos...na par dana prestane i onda opet sve nanovo user posted image ..a hropće joj u nosu od rodjenja,to nikad nije ni prestajalo user posted image
nadam se da ce vama brzo proci i da se nece razvuci kao i nama user posted image user posted image

(Odgovor članu nike1)
Neposredna veza do poruke: 48
26.11.2010 8:01:11   
mlada mama
Ja D mažem s just kremom ne znam dali je koja čula za to, majčina dušica i isto mu jaako puno pomogne. Ovo mi se ćini zgodno jer možeš kupiti u ljekarni kada zatreba. Inaće ja ovu kremu narućim preko  tete koja se bavi timeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 49
26.11.2010 8:55:25   
nike1
mlada mama hvala pokusat cemo i s tom majcinom dusicom mazat nego mogu li to bebe od 3 mjeseca....!?

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Seks nakon bebe?
Satelliteheart

Po vašem osobnom iskustvu, kako ocjenjujete spolni život s partnerom nakon trudnoće i rođenja vaše bebe?

Bolji ( ne nužno i češći ) (33%)

Gori ( ne nužno i rjeđi ) (10%)

Češći (5%)

Rjeđi ( ne nužno i lošiji ) (52%)

Broj svih glasova: 141

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!