|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Ozopulmin čepići
5.11.2010 13:19:30   
mamicaa
Molim vas gdje to ima za kupiti kod nsa u Hrvatskoj, kolik košta? Hvala...
Eh da i dali je od vas tko to koristio???? Iskustva???
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Ozopulmin čepići
5.11.2010 13:43:39   
ZVRK
ja neznam niti šta je to tj.za šta se to koristi?

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu mamicaa)
Neposredna veza do poruke: 2
5.11.2010 14:19:45   
mala pcelica
eeeee pa vidiš ,davno sam cula za te cepice i skroz na njih zaboravila.....
guglala sam malo i nasla sam da ih ima na Dolcu u ljekarni u Zg kostaju oko 110 kn 10 komada...
inace to su cepici za izbacivanje slajma......

< Poruku je uredio mala pcelica -- 5.11.2010 14:22:20 >

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 3
5.11.2010 14:34:32   
mrkvač
Ja sam ih kupovala u Zagrebu, na Dolcu u onoj ljekarni i koštaju 100 kn.
Nema ih uvijek, pa sam čekala nekoliko dana da dođu.

Iskustva??? Hm, jako teško sam joj to uspjela ugurati jer su mi pucali ( zato jer ih nisam držala u frižiću). Nisam znala, dosta su mekani. tako da sm vrlo brzo odustala od toga.
Ali sam čula od dosta ljudi da to koriste i da su zadovoljni!
Probaj!
Sretno

sara, 20.04.2004
dora, 18.11.2008

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 4
5.11.2010 17:11:40   
mamice
Ja ih koristim svaku zimu jer su fakat super a narucin si u italiji kad netko ide u rest tam kostaju 5 euta i narucim 4-5 kutija al ih nikad ne potrosim. Svidja mi se jer su na bazi bora i šlajm izlazi kakicom. SVIMA PREPORUCUJEM IHuser posted image

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011

(Odgovor članu mrkvač)
Neposredna veza do poruke: 5
6.11.2010 14:46:12   
lukici
ja sam ih imala i sve bacila jer su mi se skroz rastopili,njih treba cuvat u hladnjaku...čula sam i ja da su super

Djeca su za sve ljude njihov život
P-18.06.2008

(Odgovor članu mamicaa)
Neposredna veza do poruke: 6
6.11.2010 20:26:10   
malica
Koliko dugo ih vi koristite? Mi potrošili paket, i dalje kašljemo i puni smo šlajma:(. Izvuče šlajm moram priznati, ali ne skraćuje nam priču kašlja i punog nosa. Ok krenuli u jaslice pa to moram uzeti u obzir. Inače me izluđuju jer dok ih donesem iz frižidera do guze otope se:(. Na Dolcu smo platili 98 kn a u trstu 5,5 eura.

moja mala maza.... 5.10.2009

(Odgovor članu lukici)
Neposredna veza do poruke: 7
6.11.2010 21:42:42   
tita
kupujem u Sloveniji čepiće i zovu se bronhopulmin koštaju 5 i nešto eura!!!!Kad koristim stavljam 5 dana za redom,nama je prošlo ,inače neznam koliko dugo se mogu koristiti,nekoj djeci dolazi jako crvena guza.

Ne idi ispred mene,mogu te ne slijediti,Ne idi iza mene,mogu te ne voditi,Jednostavno-idi pored mene i budi moj prijatelj....

(Odgovor članu malica)
Neposredna veza do poruke: 8
7.11.2010 10:43:38   
malica
Tita hvala na info. Bliže mi je slo od Trsta. I nama se guza crvenila, al sad pazim da nakon što stavim čepić dobro očistim guzu. kako se brzo tope zna se malo razmazati.

moja mala maza.... 5.10.2009

(Odgovor članu tita)
Neposredna veza do poruke: 9
7.11.2010 12:56:14   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: tita

kupujem u Sloveniji čepiće i zovu se bronhopulmin koštaju 5 i nešto eura!!!!Kad koristim stavljam 5 dana za redom,nama je prošlo ,inače neznam koliko dugo se mogu koristiti,nekoj djeci dolazi jako crvena guza.

kad tako reaguju na guzu da se zacrveni,sta li onda radi crijevima unutra ??? user posted image user posted image user posted image user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu tita)
Neposredna veza do poruke: 10
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!