|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Bradavice u trudnoći
7.11.2008 18:18:13   
Tsmee
Bok curke!
Nisam uspjela naći ništa o ovome na forumu pa otvaram novu temu, ako već postoji slična, unaprijed se ispričavam.
Naime, već u 4. mjesecu (sad sam u 8.) primijetila sam čudne promjene na bradavicama. Nakon kupanja javljaju mi se bjelkaste mrvice na bradavicama kao da mi se koža ljušti, a kad se koža osuši one postaju žućkaste i uvučene u poe bradavice. Mogu ih iščeprkati noktom šo sam nekoliko puta učinila, ali ponovo se stvore nove, ako da mi se peruta koža.
Kolostrum mi ne curi tako da nije to (prvo sam mislila da je skoreni ostatak kolostruma).
Malo me strah da nije neka infekcija pa da neću moć dojit user posted image  (iako me ništa ne boli i ne svrbi).
Je li netko imao iskustva s tim? Mogu li se s tim obratiti ginekologu (ne znam jesu li oni stručni za to)?

Unaprijed hvala na odgovorima.

Već nas je puna kuća...
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Bradavice u trudnoći
7.11.2008 18:32:18   
anne
Tako nešto sam i ja imala. Prsa ti se "podmazuju" i pripremaju za dojenje. Lući se ta neka tekućina da se koža ne isušuje i ne puca kod dojenja. Malo sam nesretno objasnila. Sori.
Zato i nije dobro da se prsa peru sapunom jer se taj premaz skida.
Ako se ipak brineš pitaj ginekologa.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 2
7.11.2008 19:13:52   
Mrvna
Ista stvar kao i kod Anne. Bradavice peri samo vodom i ne čeprkaj po njima, to je sve ok user posted image
Naravno, ako će ti biti lakše, pitaj svog ginekologa.

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 3
7.11.2008 19:16:05   
ninolina
Ne moraš se brinuti to se prsa pripremaju za dojenje ja sam u 13 tj pa mi je već tako. Ne brini uživaj

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 4
7.11.2008 20:15:43   
Indy
I meni se to događa kao i tebi! No ja se nisam oko toga zabrinjavala, dobro su ti curke rekle, nemoj ih preterano prati niti mazati kremama jer  one imaju prirodnu zaštitu koju možeš uništiti!user posted image

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 5
7.11.2008 20:46:37   
scarlet
Ja imam sličan problem, baš sam mislila pitati svoju ginekologicu slijedeći put, naime, ja sam na svojim bradavicama primjetila dvije male male bradavice. user posted image Toliko su male da sam prvu otkinula noktom dok nisam skužila šta je i raskrvarila ju. znam da se ne smiju dirati. Moja sestra ju je imala prije par godina na ruci i išla je na spaljivanje. Imali tko sličan problem?user posted image

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 6
7.11.2008 22:49:11   
Tsmee
Cure puno vam hvala svima na odgovorima. Pokazala sam to i mami, ona mi je isto rekla da joj se čini ok. Mislim da neću ići pitati ginekologa, malo mi je neugodno user posted image , a vjerujem da je sve OK kad me niš ne boli nit svrbi, a i vi velite da vam je tako bilo.
Bradavice ne mažem ničim, ali tek od kad sam primijetila upozorenje na kremi protiv strija negdje u 4. mjesecu user posted image pa vjerujem da je ok. Ma to je valjda kao i s rodnicom, same se održavaju user posted image  i izlučuju neki svoj prirodni čistač.

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu scarlet)
Neposredna veza do poruke: 7
7.11.2008 22:51:46   
božica
Ma to je valjda kao i s rodnicom, same se održavaju i izlučuju neki svoj prirodni čistač.
i ja isto mislim da bi to bilo to....user posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 8
8.11.2008 10:16:04   
Tsmee
Ma da, al baš su bljak. Ko neki čepići na bradavici. user posted image

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 9
8.11.2008 10:20:31   
Tsmee
Scarlet, nisam imala tih iskustava, a nažalost nisam niti čula ništa o tome. Kod mene se samo oko bradavice javljaju mala ispupčenja kao sitni prištići, ali to su žlijezde i u boji alveole su ili imaju bjelkasti vrh. To znam da je normalno.
Jesi sigurna da su bradavice? Jer malo mi se čini nezgodno mjesto. A da se javiš doktoru?

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu scarlet)
Neposredna veza do poruke: 10
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

buy counterfeit money online
hockey

buy counterfeit money online where can i buy counterfeit money quality counterfeit money for sale Discord: hockeywain1 Telegram: @mixhacking Mail: mixhacks@proton.me

Oznake

Sve najbolje!