|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   spuštena maternica?
26.9.2010 19:43:50   
danery
osjetim neki pritisak dolje,a naravno da sam i zjaknula u retrovizor...user posted image
nekako mi drukčije izgleda,kao da se nešto spustilo niže u vaginu...

je li koja imala spuštenu maternicu nakon poroda i kako ste to riješile?

sutra idem kod gin da vidi što je...mada mi u bolnici na silnim kontrolama nisu ništa spomenuli...user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: spuštena maternica?
26.9.2010 19:55:49   
mikasb
e ženo ja se iskreno nadam da nije to ništa ali stvarno... pa što se sve okomilo na tebei ??? user posted image user posted image  
nemoj se sekirati... iskreno mislim da nije to u pitanju...
javi što je bilo na pregledu....

EMILY 15.03.2008.
FILIP 06.08.2010.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2
26.9.2010 19:56:06   
MaTana
darling, ja ti ne mogu baš puno pomoći, nisam rađala prirodno nego na carski, ali vjerujem da je nešto zabrinjavajuče već bi ti dr spomenuli...
Mislim da se još nije ni moglo vratiti skroz na svoje mjesto. Nemoj dizati ništa teško, i nosi steznik - mene je spasio, nosila sam ga mjesecima...

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 3
26.9.2010 20:31:56   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: danery

neznam da li sam u pravu ali meni dr rekla da se ''urođene mane''ja imam povišenu i zakrivljenu malo maternicu nemože ništa,ali baš ništa da promijeni tako da ako ti je prije poroda sa maternicom bilo sve ok u obliku i smještaju i dalje je tako-

javi šta ti reko dr i da li je moja dr dala meni točnu info

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 4
26.9.2010 21:26:18   
ninishka
IZVORNA PORUKA: danery

osjetim neki pritisak dolje,a naravno da sam i zjaknula u retrovizor...user posted image
nekako mi drukčije izgleda,kao da se nešto spustilo niže u vaginu...

sutra idem kod gin da vidi što je...mada mi u bolnici na silnim kontrolama nisu ništa spomenuli...user posted image

točno to sam i ja mislila sad poslije drugog poroda.prvi bio carski, sad drugi vaginalni spucala sam...tocno sam imala taj osjecaj i naravno skicnula sam da vidimuser posted image i isto je izgledalo ko da se nekaj spustilo... mm me uvjeraval da je sve ok..ko za inat doktorica mi bila na godisnjem...ali cekali smo i uspostavilo se da je sve u najboljem redu...

...jer ja letim kad sam kraj tebe...
Luka 10.03.2009
Leon 07.06.2010
"Zenska mudrost sagradi kucu, a ludost je rukama razgraduje." (velika Salomonova zbirka izreka 14.1)

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 5
27.9.2010 12:27:39   
Bebys
Objavljeno: 14.07.2009. Datum zadnje izmjene: 08.01.2010.
Prolaps
Ispadanje organa ili dijela organa iz jednog unutrašnjeg prostora u drugi ili iz tijela. je pojava kada se jedan ili više zdjeličnih organa spuste u vaginu. Ako su mišići dna zdjelice oslabljeni, stijenke vagine se pomaknu pa dođe do prolapsa. Bilo koji od organa u zdjelici, uključujući maternicu, mjehurOrganStrukturna jedinica životinje ili biljke koja služi posebnoj svrsi. koji privremeno skladišti tvari. Obično se vezuje uz mokraćni mjehurOrganStrukturna jedinica životinje ili biljke koja služi posebnoj svrsi. koji služi kao privremeno skladište za mokraću. Također se zove mjehur. koji drži urin dok se ne eliminira., rektum, crijevaCijev koja je uključena u probavu i širi se iz želuca u anus. Sastoji se od tankog i debelog crijevaCijev koja je uključena u probavu i širi se iz želuca u anus. Sastoji se od tankog i debelog crijeva.. i uretru, može se spustiti u vaginu, ali najučestaliji je prolapsIspadanje organa ili dijela organa iz jednog unutrašnjeg prostora u drugi ili iz tijela. maternice. Ovisno o ozbiljnosti slučaja, grlić maternice može se spustiti i čak viriti iz vagine. ProlapsIspadanje organa ili dijela organa iz jednog unutrašnjeg prostora u drugi ili iz tijela. se obično javlja kod starijih žena, a gotovo nikad kod žena koje nisu rađale. Mišići dna zdjelice mogu s godinama oslabjeti, ali prolapsIspadanje organa ili dijela organa iz jednog unutrašnjeg prostora u drugi ili iz tijela. je gotovo uvijek posljedica ranijeg oštećenja mišića dna zdjelice tijekom porođaja. To se osobito događa ako ste brzo rodili, ako ste predugo imali trudove ili ako su vaša djeca bila prilično krupna pri rođenju. Da biste razumjeli o čemu govori vaš liječnikDoktor. Ovlašteni praktikant medicine., korisno je znati ovo:
  • Ako se rektum izboči u stražnju stranu stijenke vagine, to je rektokela.
  • Kad se uretra izboči u prednju stijenku vagine, govorimo o uretrokeli.
  • Ako se mjehurOrganStrukturna jedinica životinje ili biljke koja služi posebnoj svrsi. koji privremeno skladišti tvari. Obično se vezuje uz mokraćni mjehurOrganStrukturna jedinica životinje ili biljke koja služi posebnoj svrsi. koji služi kao privremeno skladište za mokraću. Također se zove mjehur. koji drži urin dok se ne eliminira. spusti u prednji dio stijenke vagine, riječ je o cistokeli.
Napomena: Sumnjate li na pojedinu bolest i/ili stanje uvijek zatražite savjet liječnika ili ljekarnika. Nikad ne odgađajte posjet liječniku i ne zanemarujte savjet profesionalnog medicinskog osoblja zbog nečega što ste pročitali na portalu centar-zdravlja.net. Sadržaj portala nije zamjena za profesionalni medicinski savjet, dijagnozu ili terapiju i nije prilagođen osobnim potrebama pojedinog korisnika.

< Poruku je uredio Bebys -- 27.9.2010 12:28:12 >

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 6
27.9.2010 12:30:02   
Bebys
citala sam o tome SVE IMA VEZE SA PORODOM...
i molim te idi kod lijecnika...neka vidi....sta je..i smiri te...

(Odgovor članu ninishka)
Neposredna veza do poruke: 7
27.9.2010 12:31:06   
Bebys
je gotovo uvijek posljedica ranijeg oštećenja mišića dna zdjelice tijekom porođaja. To se osobito događa ako ste brzo rodili, ako ste predugo imali trudove ili ako su vaša djeca bila prilično krupna pri rođenju.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 8
28.11.2010 10:26:39   
snježana0101
Da li si probala steznik za poslije poroda?

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 9
28.11.2010 12:25:14   
CallamityJane
Danery sta ti je rekla ginekologica?

(Odgovor članu snježana0101)
Neposredna veza do poruke: 10
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!