|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   steznik
27.10.2008 20:19:35   
troubled
jeste li ga nosile, koji i koliko dugo?

ja sam nosila onaj kao cijev, dosta dugo....
za ovaj put se još nisam smislila...
user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: steznik
27.10.2008 20:21:47   
tonkica
Jesam, nekih mjesec dana, ali ne 24 sata. Kupila sam si neki na čičak, nije bio cjevast. MM bi mi ga stegnuo i ko Bog! Pripomogao je, a nije bio skup, cca 150 kn. 

Mia 13.07.2008
Blaž: cca 18.12.2010

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 2
27.10.2008 20:22:55   
mlada mama
nosila sam ga,ali mislim da ne dugo, prvo onaj sto se kopca i ide samo preko stomaka,aposlije onaj kao steznjak gacice,ali s njim nisam  bila zadovoljna tako da sam prestala nositi..

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 3
27.10.2008 20:25:59   
Ruža
Troubly sad si me podsjetila..user posted image  Još u rodilištu rekla ja svojoj sestri da mi ode kupiti steznik i ona mi kupi onaj držač za haltere.user posted image user posted image user posted image  
Poslje sam dobila onaj koji se čičkom ljepi preko struka( iz ljekarne) i nosila sam ga jedno mjesec dana i super mi je bio, čim sam ga skinula vratio mi se apetit.user posted image  

Samo luda mama...

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 4
27.10.2008 20:29:25   
troubled
držač za haltere user posted image user posted image user posted image
s mašnicom??? user posted image user posted image user posted image

a jesi me nasmijala sad user posted image user posted image user posted image

a zaključak, ne skidati steznik....godinama ako treba....kad je o apetitu riječ user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 5
27.10.2008 20:36:37   
Puli
onaj kao steznjak gacice,ali s njim nisam bila zadovoljna

ja sam dobila te od šogica ( veći i  manji) i nisam bila zadovoljna
nosila sam isto nekih mjesec dana i pol dana prvo veći pa manji

zato ću idući put kupiti onaj sto   ide samo preko trbuha

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 6
27.10.2008 20:38:24   
troubled
puli, meni radi šavova ni jedan drugi nije dolazio u obzir....
samo što tada nije bilo ovih na čičak...
ne znam što je bolje...
može li se taj na čičak uopće dovoljno stisnuti....otvara li se???

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 7
27.10.2008 20:49:04   
Ruža
Troubly taj na čičak super stisne, ja sam jako zadovoljna. Pogotovo kad me mm utezao.user posted image  Imaš i one gumene varijante što reklamiraju za topljenje sala, jedna frendica kaže da joj je taj bio super.
A onaj sa mašnicom??user posted image  Čekam da lohije odlohijaju svoje...user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 8
27.10.2008 20:53:46   
koka
Za Roka nisam ništa koristila, sad sam si bila kupila Chiccov i koristila ga malo, na kraju sam se sjetila da imam one hlače od afrodite za topljenje user posted image mogla sam njih koristit umjesto steznika.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 9
27.10.2008 21:14:28   
mirna
Ja nisam koristila i trbuh je skoro kao prije, jedino prije user posted image  i kad se previse najedem je veci..

da li steznik stvarno pomaze?user posted image Ja mislim da jedino vjezbe pomazu.. ja sam vjezbala mozda mjesec dana.. lijencina..user posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 10
27.10.2008 22:21:03   
njanja
ja sam nosila par puta...bilo je prevruće, a i kada nije bilo, toliko mi se ocrtavao ispod robe da sam izgledala kao da ću opet roditi...pa sam odustala...ali čula sam od frendice da kada ne nosiš steznik, da onda dozvoljavaš mišićima da sami sjednu na mjesto....a steznikom ih prisiljjavaš i neprirodno je...paaaaaa...tko bi ga znao....trbuh mi je ionako prevelik pa mu ništa ne bi pomoglouser posted image

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 11
27.10.2008 23:33:02   
FIONA
curke ja sam čula za nekakav steznik ali moram priznati da ne kužim za kaj on služi??? Da li bi mi mogle objasniti? THX...user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 12
27.10.2008 23:37:25   
Ruža
Fionica meni rekli da ga nosim da se maternica što prije skupi. Pa sam ga ja nosala, a koliko se skupila to ćemo tek idući tjedan saznati.user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 13
27.10.2008 23:39:00   
tiha
kakav steznik da sam ga imala zaljepio bi mi se zeludac za kraljeznicuuser posted image

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 14
27.10.2008 23:45:22   
FIONA
tiha ti ne spadaš u našu kategoriju...mi smo teška a ti super lagana!!!user posted image user posted image user posted image
Ma daj me nemojte zafrkavati , kaj to postoji...pa jel nekome pomoglo da se maternica skupi??? Meni baš i nema logike osim kako isprazniti blagajnu!!! ili?????user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 15
28.10.2008 6:30:45   
troubled
ima logike fiona...
steznik neće skupiti ni mišiće ni maternicu....
ali će držati sve na svom mjestu dok se ne skupi samo.... user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 16
28.10.2008 6:46:40   
božica
evo i mene ovdjeuser posted image

ja sam ga imala malo nosala...prvi puta
a sad drugi puta sam spavala sa steznikom mjesec dana ..uh kaj mi sve trpimo za ravan trbuhuser posted image user posted image tj da se bar malo povuče taj spužva bobuser posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 17
28.10.2008 6:51:58   
troubled
božice, ja sam ga isto nosila 24 sata.....mene je bilo strah da će mi se organi razbježati ako sam bez njega user posted image

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 18
29.10.2008 14:24:32   
Indy
Kad početi nositi steznik? Odmah poslije poroda ili treba proći neko vrijeme?

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 19
10.1.2009 14:28:51   
Wukovarka
Pridruzujem se pitanju od Indy user posted image

Ja imam hlacice rastezljive, u biti su kao steznik, ali su namjenjene topljenu sala.
Naravno, ne funkcioniraju, pa ne znam dali bi bilo dobro njih koristiti, stvarno stegnu... ??

Znala sam ih nositi ispod traperica...kako guza bude cvrsta user posted image user posted image

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 20
12.1.2009 11:41:47   
troubled
s paulom sam ga obukla za izaći iz rodilišta i ostala zalijepljena za njega cca 2 mjeseca...
sad sam ga stavila kad sam došla kući ali mi je išao na živce pa sam ga skinula user posted image
ovaj put nisu organi prijetili da će ispasti user posted image user posted image user posted image
sad razmišljam da ga ne bi bilo loše ipak malo nositi...probala prekjučer jedne traperice i baš mi fali mrvicu za ih zakopčati user posted image user posted image user posted image

imam novi ticker :)

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 21
8.2.2009 16:36:33   
Vjeverica ST
ja ga isto nosim...zar ovo malo previše ne steže (pogotovo nakon ručka?)

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 22
9.1.2011 15:11:16   
keksić
.........a ima li smisla stavljati steznik 10 mjeseci nakon poroda?
nisam ni znala da tak nešto postoji, ludacha!user posted image
.....a baš se nemogu riješiti ogromnog trbuha........user posted image

03.11.1999. - prva srećkica moja iva (iva- šljiva)
15.02.2010. - druga srećkica moja vendy (vendica -švendica)

(Odgovor članu Vjeverica ST)
Neposredna veza do poruke: 23
12.1.2011 11:36:06   
Leluška
Nakon prve trudnoće nisam nosila steznik jer sam iz rodilišta izašla skoro pa ravna ko daska. Sada budem! Imam steznik na čičak koji sam nosila nakon operacije kičme, tako da je izvanredan. Imam i zelene afrodita tajice i još sam iskopala neke plave hlače do koljena koje baš i ne stegnu ali se znoje noge da je to čudo jedno (za mršavljenje su) - r, to će mi sicher trebati nakon ove trudnoće!
Pa ću hlače, a preko toga steznik. Samo, za hlače ću pričekati da mi proće rana (ak me budu cvakali).

(Odgovor članu keksić)
Neposredna veza do poruke: 24
16.1.2011 12:10:18   
mala99
Moje iskustvo sa steznikom je skorz negativno.
Nakon poroda sam kupila steznik od anite (cca 500 kn), pravi, steznik napravljen baš za žene nakon poroda. Nakon sta sam ga nosila 15 dana, trbuh mi se sav podigao i izgledao sto puta gore nego dan kad sam rodila. Kad sam izašla iz rodilišta bolje sam izgledala nego mjesec dana nakon njošenja steznika. Moram reći da se meni trbuh nakon par mjeseci sav povrato, ali je ostala koža. Sada nakon 16 mjeseci, imam još mrvicu kože. Prije sam imala skorz ravan trbuh, mislim da je to stvarno dugo vremena da se trbuh i koža vrate u normalu

(Odgovor članu Leluška)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Samostalnost.
Admin

Da li su vaša deca koliko toliko samostalna ili ih još uvek hranite i uspavljujete ? Mislim na decu od 2,5 god pa naviše.

Oznake

Sve najbolje!