|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   znoji se!
8.6.2010 14:08:53   
ikica84
moj maleni kad se probudi sva mu glavica bude mokra,kosica...tu gde je spavao ispod glave bude mokro...user posted image
uvjece kad ga okupamo i srijedimo za spavanje dok sisa glava mu bude mokra...
jel se i vase bebe znoje?user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: znoji se!
8.6.2010 14:11:31   
pincirotvajler
da, ali ne tak jako

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 2
8.6.2010 14:12:20   
natalijax
o da,kad smo u autu kosa mu bude cjela mokra,a robica isto,koliko god da ga skinem ful je mokar

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 3
8.6.2010 14:13:19   
adryosijek
daznoje se ako ti je vruce u sobi tj toplo ..nemoj ga previse natrpavat ili dekicom ili trebas tanju robicu tako moja mala od mjesec i pol ako smo u dugim rukavima u autu jadna sva se oznoji uzas ...a opet nemogu van sa malom u kratkim rukavima ipak je jos mala ..zeznuto je..

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 4
8.6.2010 14:15:29   
adryosijek
al kada spava samnom prek noc u krevetu nebude mokra.. moras pazit da ti mali nelezi i na dekici i slicnim najlonskim materalima jer full se preznoje ..moja spava na rucniku tako mi rekla patronozna da nikad tako neki materijal ispod bebe po ovom vremenu jel se preznoje jako ..obicna plahta ili rucnik je najbolje

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 5
8.6.2010 15:15:02   
ikica84
moracu da probam da ga stavim da spava na rucniku...a i promjenicu plahtu!
ne pokrivam ga,spava u bodicu kratkih rukava preko dana... user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.

Neposredna veza do poruke: 6
8.6.2010 15:21:16   
crex
...i moja se Ema znoji. Baš ne znam kako da je obučem. Jel obučeš Andreju kratke ili duge rukave kad ste vani? Moja Ema je sad u tankom bodiju dugih rukava i jako,jako tankim trapericama i malim soknicama.

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 7
8.6.2010 15:23:31   
CallamityJane
moja se oduvijek jako znojila, jos ako ima kosicu malo vecu i ako je buca bilo bi cudno da se ne znoji. Moja ne moze pokrivena spavati, odmah se budi, ja joj samo lagano prebacim preko pupe pelenicu ili njenu nucu(to je dekica sa kojom se uspavljuje). Jos ako ti je manja beba da je ne znam kako toplo pokrij stomacic lagano dok spava user posted image

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 8
8.6.2010 16:31:24   
ikica84
preko dana mi je u bodiju kratkih rukava i neke lagane pantalonice a danas je samo u bodiju user posted image user posted image user posted image user posted image i carapice!
ima 5mj,nije bas mala beba mogu ga skinut u kratke rukave.
promjenila sam mu plahtu pa cemo videt dal ce se i sad znojit toliko. user posted image user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.

(Odgovor članu crex)
Neposredna veza do poruke: 9
8.6.2010 16:42:24   
leilany
i moja se strasno znoji,al to me ne zabrinjava,jel mi moja mama veli da sam se ja znojila jos jace nego ona....

potpisujem callie...ni moja se nevoli pokrivat,pa ju sa pelenicom pokrijem....

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 10
9.6.2010 19:36:08   
Gogule
joj i mene to muči. Zato smo Roka sad i ošišali na kratko no još uvijek se znoji, a Klari je tek kosa počela rasti a opet bude sva mokra. No i mm se jako znoji pa ja zezam da su to pokupili od njega

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 11
9.6.2010 19:46:13   
adryosijek
moja je mjesec i pol i danas sam morala jadnu u kratke rukave makar je mala i u tankim hlacicama ...neizdrzivo je uzas vise se bebe znoje jer leze neg mi user posted image morala ju u bolnicu nositi u 12 kad je najaca zega uhh 31 bilo danas i sesiric joj na glavicu

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 12
9.6.2010 19:59:08   
nancy
i moj K se puno znoji.ja bas i nisam al stalno pomalo mokaruser posted image
a kad idemo negdje s autom obavezno ponesem drugi bodi da ga preskinem jer mu cila leda budu mokra.
a spava tek od sinoc u kratkom rukavicu i hlacicama sa stopalicama jer koliko god ga ja pokrivala on uvijek se otkrije.al nocu mi se niti ne znoji.po danu po kuci je samo u bodicu
a glavica mu stalno gori.i to najvise zada,vruca ko vatra.ma jerl to normalnouser posted image

< Poruku je uredio nancy -- 9.6.2010 20:00:40 >

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011

Neposredna veza do poruke: 13
10.6.2010 8:25:04   
ikica84
moj se ne znoji nocu nego samo dok sisa pred spavanje glava mu bude mokra... a valjda je i normalno da su vruci kad stalno leze ili u kolicima ili u krevecu  user posted image
srijecom nema puno kosice pa se brzo obrise i osusi!!user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 14
10.6.2010 8:45:26   
lee
moj se znoji isto ali ne po noči...jedino ako je jako vruče..inače se znoji kad se vozimo...obavezno bude mokar pa mu mjenjam stalno majice...a najbolje mi je kad mu se nogice oznoje...ajme mirisa...user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 15
10.6.2010 8:55:18   
Ninaa
Moja se jako znoji od kad je bila beba, prošlo ljeto isto dok je sisala sva kosa je bila mokra. Moja spava u vreći tankoj ko ručnik i u bodicu bez rukava, vreća ima duge, ne pokrivam je jel se odmah razokrije. Po danu spava pokrita laganom dekicom, ali prije rashladim sobu s klimom jel je gore na katu nepodnošljivo vruće.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 16
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!