|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Drip
8.5.2010 12:33:23   
tinka25
Drage moje, bliži se i moj dan poroda, a kako imam prilike čuti ništa ne boli više od dripa, pa me zanimaju vaša iskustva s njim. Kako ste sve to izdržale? Jer je mene toga jako strah, a htjela bih na porod ići barem donekle smirena i pribrana. Hvala user posted image

Nikola, 28.5.2010., 3950, 52 cm

Petar, 12.10.2011., 3600, 49cm
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Drip
8.5.2010 12:34:50   
ninolina
ma draga svaki porod boli tako da bio on s dripom ili ne...isto jeuser posted image
neka te tješi da sa dripom ide brže otvaranje pa ćeš biti brzo gotova....
sretno

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu tinka25)
Neposredna veza do poruke: 2
8.5.2010 12:39:41   
tinka25
Hvala Ninolina, spremna sam ja na bol jer znam da mora bolit, ali su me nekako uplašile te priče o dripu. Ali kako bde, samo da prođe brzo user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 3
8.5.2010 12:40:12   
ikica84
nije taj drip tako strasan...barem meni nije bio...ja sam zadnju uru dobila drip da bi se ubrzao porod,do tada je sve bilo prirodnim putem i ok...i tu zadnju uru sam prezivjela heheheee,jedva sam cekala da izadje van da ga vidim!user posted image user posted image
sve to brzo prodje,a mislim da svakoj barem malo daju dripa... user posted image
sretno!!

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu tinka25)
Neposredna veza do poruke: 4
8.5.2010 12:40:14   
BruMa

IZVORNA PORUKA: ninolina

ma draga svaki porod boli tako da bio on s dripom ili ne...isto jeuser posted image
neka te tješi da sa dripom ide brže otvaranje pa ćeš biti brzo gotova....
sretno

Da,tak je.Ja sam na oba poroda dobila drip tak da ne znam kako bi bilo bez njega.Sigurno boli oboje.Nemaš se čega bojati.Sve će biti u redu.

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 5
8.5.2010 12:44:43   
Ninaa
Ja neznam kak boli bez dripa, prvi porod, došla 4 cm otvorena, stavili me u rađaonu i odmah stavili drip. Kad je iscurio do pola dala mi je neku injekciju da mogu lakše podnijeti bol. Bolilo je jako,a sad jel tak boli i bez dripa neznam. Uglavnom u 9 sam došla u rađaonu u 11,34 rodila znači bilo je brzo gotovo. Tak da bi i drugi puta isto rađe drip pa da čim prije prođe nek da rađam pol dana i duže. Drži se i bit će sve u redu!

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu BruMa)
Neposredna veza do poruke: 6
8.5.2010 12:47:31   
ZVRK

neznam da li je isto ali ja sam rodila bez dripa i mene nije bolilo.
rodila sam ekstra brzo jer sam došla zadnji tren
20min

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 7
8.5.2010 12:47:49   
tinka25
Onda može drip da sam brzo gotova user posted image i da ga što prije vidim, a čini mi se da će i malo uraniti... Ako me nema, rađam user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 8
8.5.2010 12:48:41   
tinka25
Da mi barem bude kao tebi Zvrk user posted image

(Odgovor članu tinka25)
Neposredna veza do poruke: 9
8.5.2010 12:50:12   
ZVRK
ako ti je rodilište blizu nemoj krenuti odmah sa prvim trudom.
ja sam putovala pola sata do rijeke i od kada sam pozvonila u rađaonu(00:30) zvrkić se rodio u 00:50user posted image
neka se tebi ponovilo

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu tinka25)
Neposredna veza do poruke: 10
8.5.2010 12:50:16   
ninolina
Onda može drip da sam brzo gotova user posted image i da ga što prije vidim, a čini mi se da će i malo uraniti... Ako me nema, rađam user posted image

a javi nekome broj da znamo...
zvrk je ekspreso....user posted image user posted image ja nisam tako ni četvrto rodila brzouser posted image user posted image

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu tinka25)
Neposredna veza do poruke: 11
8.5.2010 12:52:29   
ZVRK
pošto je puno pričanja da svaka sljedeća user posted image tj.porod ide brže ja ču morati spavati barem dan prije u bolnici.............tako me tješi mužuser posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 12
8.5.2010 12:55:38   
ninolina
pošto je puno pričanja da svaka sljedeća user posted image tj.porod ide brže ja ču morati spavati barem dan prije u bolnici.............tako me tješi mužuser posted image

a kod mene nije tako sve dalje sve teže, bolnije...prvi mi je bio najbolji

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 13
8.5.2010 12:55:58   
Ninaa
Pa Zvrk možda bi i morala, moja šogorica je prvog sina rodila za 2 sata, s drugim su jedva došli u rodilište, a sa trećom curicom su odmah krenuli kad i trudovi, na kraju su vozili kroz crveno i šogor je trčao gore da dođu s kolicima il il se bu porodila ispred bolnice. Uspijeli su je dopeljati gore s liftom i porodili je na hodniku. Sve bebe su bile prek 4 kg. Jednostavno se brzo otvarala. Mada taj zadnji porod baš nije bio dobar jel je mala imala nekih problema koje su kasnije pripislali takvom porodu. Sad je sve ok!

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 14
8.5.2010 12:56:46   
ZVRK

a kod mene nije tako sve dalje sve teže, bolnije...prvi mi je bio najbolji

hmmmmmmmmmmm onda me tvoja izjava priprema na ''svašta''.
ja si sama zaželim i barem 50% ''gori''porod od prvog i ja sam zadovoljna

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 15
8.5.2010 12:57:42   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: Ninaa

. Sad je sve ok!

to je glavnouser posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 16
8.5.2010 12:59:12   
ninolina
hmmmmmmmmmmm onda me tvoja izjava priprema na ''svašta''.
ja si sama zaželim i barem 50% ''gori''porod od prvog i ja sam zadovoljna

ma glavno da je sve ok....lako mi s tim bolovima, poslije se brzo zaborave....ja ti želim brzi porod....ali moraš računati na to da si prvo rodila brzo...otvorila si se brzo...zato nemoj sada s drugim čekati previše

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 17
8.5.2010 13:03:48   
Ninaa
Ja isto potpisujem ninu čim trudovi krenu kreni ti u bolnicu bolje da si tamo neg da se dogodi ko mojoj šogi. Mala je svaki put kad je pala na pod ak se igrala ko malo pala u nesvijest,pa je teže govorila, a i sad u školi malo teže pamti. Ima 13 godina i pametna je i vesela djevojčica, ali su se stvarno nahodali s njom oko doktora i psihologa dok se to sve nije sredilo, a sve posljedica stresnog i brzog poroda, tak da!

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 18
8.5.2010 13:14:00   
tinka25
Bolnica je blizu, 5 min autom, tako da za to ne brinem, valjda ću stići, sumnjam da će bit ekspresno. Broj sam dala Maji, odnosno imam njezin mob, pa javim kad rodim. Samo se nadam da ću se stići otuširati i obrijati, ali vidjet ćemo. Ako ode plodova voda, kažu da moram odmah u bolnicu... Kako bude, malo sam nestrpljiva, valjda od nervoze user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 19
8.5.2010 13:33:44   
maja
Ma ajde kakva bol, to ništa ne boli user posted image  Ja sam cijelo vrijeme trubila da nisam dobila drip, ali piknuli su mi nešto i nemam pojma štauser posted image  a naravno nisu mi rekli, boljelo je ali ništa strašno, brzo sam se otvarala i brzo porodila! Samo slušaj babice i bit će sve ok. Ponesi si mob. u rađaonu, jer poslije poroda si tamo još 2 sata pa da javiš svima user posted image  ja sam cijelo vrijeme naslikavala! I meni su trudovi počeli u 3, a tek sam u 6 išla u bolnicu, stigla se i istuširat i peglati još.

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu tinka25)
Neposredna veza do poruke: 20
8.5.2010 13:43:04   
tinka25
E Majo stvarno si prava, ti si i peglala user posted image . Uzet ću mob, naravno, čujemo se uskoro user posted image .

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 21
8.5.2010 14:33:31   
Duve
prvi porod sa dripom, drugi bez dripa=bolilo me jednako

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu tinka25)
Neposredna veza do poruke: 22
8.5.2010 14:43:20   
katy mama
ja sam dosla u bolnicu skroz otvorena,ali su mi dali drip da bi se beba spustila-tako su mi rekli!bolilo je,ali ja bi radije jos jednom rodila,nego npr.polagala vozacki(ovo me psihicki ubijalo)

moj mali sin,moja velika ljubav je stigo 19.09.2009.u 10.25

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 23
8.5.2010 14:51:40   
adryosijek
meni je sestra rekla da mi je to infuzija je je sva sam se preporodila kad su mi ju stavili 8 sati u venu user posted image user posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 24
8.5.2010 14:52:32   
xxl
Ja nisam ni jednom dobila drip a bolilo me jakouser posted image

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu katy mama)