|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   ispadanje kose
12.10.2008 21:53:59   
njanja
ajme koliko meni kose pada..jako jako jako puno...nikada do sada tako....znam da sma čula da poslije poroda je to često stanje, ali ipak 4 mj nakon poroda....znam i da u jesen pada više nego inače, ali ovo je strašno..... jel ima koja od vas sličan slučaj?

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: ispadanje kose
12.10.2008 22:02:40   
Candy
Njanja,nemam iskustva s porodima,ali što se tiče godišnjih doba,i ja imam taj problem...
Na jesen i u proljeće mi češće kosa otpada...Ali,ne zabrinjavam se,jer kažu kako je to normalna pojava...

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 2
12.10.2008 22:26:46   
tiha
da meni trenutno kad zavezem kosu ispadne tisucu malih dlacica i to me zivcira a i kad je pustena sve strsi sto na sat jedva cekam da naraste a to je ono sto mi je sada poslje poroda popadalo i jos mi strasno otpada

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 3
12.10.2008 22:58:46   
FIONA
meni je palo pola kose...bila u bolnici na pregledu vlasišta i konji rekli da imam normalno vlasište a ja i dalje bez kose!!! Otišla do svog dermatologa koji mi je prepisao šampon...potrošila ga prije dva tjedna i da znaš da sam kokoš koja je bacila praznu tubu! Ime počinje sa "A" i tuba je kao krema za ruke! Prestala sam se farbati sa običnim bojama, kupujem u apoteci prirodnu boju i nakon korištenja ovog šampona pojavile se male dlačice...user posted image user posted image user posted image ... 

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 4
12.10.2008 22:58:46   
piggy
meni je užasno padala poslije trudnoće,al sad kad sam se ošišala više ne pada,a niš ne koristim posebno od šampona.
što se tiće godišnjih doba to je normalno da pada,a svakih deset godina otpadne puno više kose,jer mlada ostaje a stara pada,kak bi ja rekla mjenja se cijela konstrukcija.user posted image

šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 5
12.10.2008 23:01:44   
piggy
ja znam dosta mušterija koje su koristile losion i šampon iz DM-a a zove se "Krom" siva kutija i nacrtana je glava lava.
pa probajte,moje mušterije su zadovoljne tim više kaj im se kosa ne masti od tog losiona jer ga moraš stavljati dva puta dnevno.

šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 6
13.10.2008 9:43:32   
božica
i moja frendica je jako zadovoljna sa kron user posted image šamponomuser posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 7
13.10.2008 10:40:43   
maja
IZVORNA PORUKA: njanja

ajme koliko meni kose pada..jako jako jako puno...nikada do sada tako....znam da sma čula da poslije poroda je to često stanje, ali ipak 4 mj nakon poroda....znam i da u jesen pada više nego inače, ali ovo je strašno..... jel ima koja od vas sličan slučaj?

Njanja, meni kosa još uvijek ispada 7 mjeseci nakon trudnoćeuser posted image do kada će ne znam, jer i  inače imam slabu kosu, pa baš neće lijepo izgledatiuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 8
13.10.2008 12:28:02   
Ruža
Imam slabu kosu i stalno se borim sa ispadanjem,  jedino u trudnoći mi je bila super. Cijelo vrijeme ju perem šamponom protiv opadanja obično uzmem Recept šampon, a i još uvijek pijem prenatal i za sad ne opada strašno.

Samo luda mama...

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 9
13.10.2008 20:43:36   
tonkica
Draga, ukrala si mi temu. user posted image  I ja sam htjela pokrenut raspravu po tom pitanju.
Inače imam strašno puno kose, bujala u trudnoći, a sad poslije poroda opada toliko da to nije istina! Bilo kuda, moja kosa svuda... U kuhinji, kupaoni, dnevnoj sobi... Prestrašno. Kao normalno je poslije poroda, ali nije baš da je neki gušt. user posted image

Mia 13.07.2008
Blaž: cca 18.12.2010

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 10
13.10.2008 20:47:10   
mirna
fiona koju prirodnu boju za kosu kupujes?

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 11
13.10.2008 20:53:49   
zg_cinik
normalno je da ispada 60-80 dlaka dnevno...
svjetlijima manje, tamnijima više...
desetak posto gore dole može ovisit o godišnjem dobu...
i ispadanje nije za zabrinut se... neg ak nova ne raste...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 12
13.10.2008 21:05:55   
gugi
Ja sam se jako uplašila kada mi je počela opadati kosa poslije poroda,pramenovi cijeli ispadaju kada ju perem,a ujutro na jastuku kao gnijezdo,pa po cijeloj kući fuj.
Prala sam fitoval šamponom protiv ispadanja,ima i drugi za jačanje korjena,meni se nakon 4-5 pranja smanjivalo.

(Odgovor članu zg_cinik)
Neposredna veza do poruke: 13
15.10.2008 16:15:12   
FIONA
imaš u apoteci u Jurišičevoj COLOR ERBE..nema amonijak i još neke kemikalije i kada ju zmučkaš ima miris i izggled da bi ju umjesto pekmez namazala na kruh!user posted image user posted image

Jučer sam u LUSH-u prvi puta kupila smeđu kanu pa me zanima kak bu to ispalo jer nisam još nikada stavljala kanu na glavu! Od kada sam prestala sa kemijom puno mi se kose oporavilo!!!user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 14
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!