|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Jantarna ogrlica za zubiće
21.5.2008 11:27:59   
maja
Molim vas da se javi netko tko je koristio ili još koristi ovu ogrlicu! Ja sad važem bi li je kupila ili ne! Puli, tvoj cvijetić je ima, jel počelo djelovati?!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Jantarna ogrlica za zubiće
21.5.2008 11:30:20   
Florijan Jakov
Nismo koristili ali rezulati su individualni, nekome djeluje, nekome ne (koliko sam čula od mama i teta u vriću)!

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 2
21.5.2008 11:35:04   
Puli
ima čekamo da zubići krenu izbijati pa ćemo vidjeti dali pomaže

za sad curka ok i samo puuno slini

javimo ti kad nam prvi izbije kako je prošlo

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 3
   [Brisano sporočilo]
21.5.2008 12:06:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Puli)
  Neposredna veza do poruke: 4
21.5.2008 12:43:47   
maja
ma Iva ti si zakonuser posted image user posted image user posted image puno hvala

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 5
21.5.2008 12:47:44   
tiha
puli na slikicama nevidim da cvjetic ima ogrlicu! sigurno se negdje sakrila!user posted image  ajd ju jednom uslikas da vidimo ogrlicu

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 6
21.5.2008 12:52:11   
Puli
tiha evo stavljam da vidiš ogrlicu
te fotke su već bile na jaji ali ih je obrisalo kad je napadnuta

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 7
22.5.2008 13:35:45   
yvona
JA SAM PAK ČULA DA TA OGRLICA NIJE DOBRA ZA ZUBIĆE, I DA JE STOMATOLOZI NE PREPORUČUJU, PA SAM JA SVOM MALOM IZ NJEMAČKE NARUČILA OSANIT KUGLICE, VANI IH IMA SVUGDJE KUPITI (HOMEOPATSKI PROIZVOD)NISU SKUPE A MOM BEBAČU SU POMOGLE. POZDRAV user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 8
   [Brisano sporočilo]
26.5.2008 1:41:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu yvona)
  Neposredna veza do poruke: 9
26.5.2008 13:04:07   
ZVRK
ja sam zvrku kupila u italiji a zubiće kada poćnu izlaziti -CHAMODENT globuli-  košta 9ipo EURA a supetr su.to su malene,malene loptice koje se mogu koristiti 3x10kom direktno u usta(odmah se otope i user posted image  NEmože biti ništa)a može se i 30 loptica otopiti u 30ml vode i piti tokom dana.                                                                                                    kada user posted image  uhvati''napad boli''daš loptice(mi ih zovemo bomboni)prođe u roku 5-10min taman da bebač zaspi ili pojede bez boli.

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 10
26.5.2008 13:42:00   
mirna
to je homeopatski lijek, zar ne?

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 11
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!