|
RE: noćni podoji, ajmeee 22.3.2010 11:51:43
|
|
|
|
njanja
|
znam ninolina, zato kažem da ne znam što mene čeka.....jan sada spava u svom krevetu i nadam se da će tako i ostati.... ali razumijem jer je od moje sestre mala sa 5 god kod njih dolazila, a sad jedna anegdota u vezi toga: kad sma bila trudna 2008 bili smo na skijanju u italiji (ja šetala), 1 apartman smo bili mm, njegov brat koji ima godina kao ja i ja, a 2. apartman moja sestra, šogor i Vita koja je tad imala 5 god....I ona se naravno zaljubila u brata od mm-a (iako ga je i prije znala, ali su tada puno vremena provodili skupa i bio joj je jako važan)....i uglavnom mm i ja smo spavali na bračnom kao i moja sestra i šogor, svaki u svom apartmanu, a Vita i E. (brat od mm-a) na krevetu na kat (svako u svom app)....I uglavnom dođe meni Vita jedan dan i kaže mi: RECI E. DA AKO HOĆE DOĆ SPAVAT PO NOĆI KOD VAS U KREVET DA SAMO USRED NOĆI DOĐE DO VAS I KAŽE VAM: UF UF (zamislite onako plačljivi glas) RUŽNO SAM SANJALA"....ja kažem-šta i ti tako: ona kaže: da-nekad sanjam ružno, a nekad samo tako kažem ja sam odvalila, a kada sam kasnije sestri to ispričala, Vita se naljutila i rekla da ju nisam smjela odati....Eto, to mi je preslatko, ali dokazuje koliko su djeca prefrigana da bi došla do cilja.....Znači dovoljno je bila velika da shvaća što radi, koliko god mala bila....
|
|