|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   imamo bronhitis
17.3.2010 16:10:52   
keka25
drage moje,evo moja malena dobila bronhitis,jedva dise.danas smo krenili na inhaliranje.kako joj pomoci?muci se jadna i hvata stalno zraka,kaslje i place!
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: imamo bronhitis
17.3.2010 16:25:10   
leilany
ajoj siroticauser posted image .....nadam se da bu bolje uskorouser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu keka25)
Neposredna veza do poruke: 2
17.3.2010 16:27:38   
keka25
poludila sam na njenu doktoricu.bili u petak kod nje,jel je jako kasljala i hroptala sve,kao da ima upalu pluca.ona kaze samo joj je grlo crveno i dala antibiotike.danas dosli i kaze pa naravno da joj ne pomazu antibiotici kad ima bronhitis.poludila sam,ti danasnji doktori su katastrofa...

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 3
17.3.2010 16:46:21   
bomboncic02
Oprosti keka koliko ti je stara curica?
Želim da što prije ozdravi princeza..
Nažalost takvi su doktori, čast iznimkama....
Vi se držite i liječite...

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu keka25)
Neposredna veza do poruke: 4
17.3.2010 16:55:45   
keka25
hej malena mi je 3,5mjeseca

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 5
17.3.2010 18:08:23   
natalijax
user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu keka25)
Neposredna veza do poruke: 6
17.3.2010 18:25:24   
marija0
user posted image user posted image user posted image moj nećak je isto imao bronhitis sa pola godine ili malo prije neznam točno, pa mu je prešlo u astmu, sada ima 7 god i svaki tjedan mora ić na kontrolu. al da te ne plašim bezveze- i moj brat je isto imao bronhitis sa 3 mj i prošlo mu je... znam da beba nemože piti al kad smo ja i brat bili malo veće bebe mama nam je kuhala limun i lovoriku i nikad nismo bili bolesni, i dan danas to pijemo...
nadam se da će joj brzo proći user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 7
17.3.2010 21:46:54   
anuska08

IZVORNA PORUKA: leilany

ajoj siroticauser posted image .....nadam se da bu bolje uskorouser posted image user posted image

user posted image user posted image Baš mi je žao!!!user posted image
Držimo fige da bude bolje!!!user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 8
17.3.2010 21:49:39   
dominik
user posted image kad nas nitko ne slusa i odmah optuzuju za panicarenje

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 9
17.3.2010 21:50:36   
gljiva

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 10
17.3.2010 21:51:01   
BUMBIKA

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 11
17.3.2010 21:56:06   
pepeljuga
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 12
17.3.2010 21:56:07   
ninolina
nadam se da čete skoro biti dobrouser posted image user posted image
Mi smo ti friški bronhitičari ja sam kupila inhalator i primali inhalacije tri puta na dan s ventolinom... neznam kako vi ali sigurno isto, moji su dobili antibiotik i inhalacije... neznam kako joj pomoći još je jako mala ali ja sam sad svojima stavljala mast (svinjsku) onako zamotanu u platnenu pelenu i omotanu oko njih (prsa,leđa) i stvarno im je puno lakše bilo... probaj

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 13
18.3.2010 6:51:30   
curice
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nadam se da je jutros bolje

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 14
18.3.2010 13:49:58   
Kulsi
Evo i mi smo neki dan ozdravili, inhalirali ga ventolinom i stavljala mu svinjsku mast. doktor nam je pojacao ventolin svakih 6 sati i evo sad je dobro. taj bronhitis je bas grozan, ali njima su pluca mala i zacas im se zacepe bronhi. Tako je nama pedijatar rekao. E da, i jos je primio dvije injekcije medrola da mu prosiri bronhe. user posted image  Sva sreca bio je jako dobre volje i super je sve podnio.nadam se da ce i tvojoj bebi biti brzo bolje.

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 15
18.3.2010 15:18:05   
keka25
mi smo danas bili na 2 injekciji i na inhaliranju i to je kao gotovo,a sad hoce li joj biti bolje vidjet cemo

(Odgovor članu Kulsi)
Neposredna veza do poruke: 16
18.3.2010 15:34:29   
adryosijek
user posted image user posted image user posted image jadnicak mali user posted image user posted image user posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu keka25)
Neposredna veza do poruke: 17
18.3.2010 16:11:34   
ninolina
mi smo danas bili na 2 injekciji i na inhaliranju i to je kao gotovo,a sad hoce li joj biti bolje vidjet cemo

nadam se da vam bude dobro... mi smo imali inhaliranje 3 puta na dan 5 dana

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 18
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

što najviše volite od slatkoga
koka

Što vam najviše odgovara od slatkoga?

Čokolada (37%)

Bomboni (0%)

Kolači (22%)

Sladoled (31%)

Ništa, mogla bi bez slatkoga (10%)

Broj svih glasova: 136

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!