|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Svako koliko...
11.3.2010 15:14:32   
cuba
kupate svoje bebače? Moj user posted image ima 3 mjeseca i od početka ga kupam svako treći dan, tako nam je i patronažna rekla jer je zimska beba i još mali pa da ne treba češće od toga.
Ne znam jeli to dovoljno ili bi trebalo češće iako se on nema od čega išporkat?

Roko i Dino user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Svako koliko...
11.3.2010 15:16:37   
ninolina
moji se oduvjek kupaju svaku veče nekako je i meni osobno lakše leći lčistoj tako držim i za njih... kupanje svaku veće ovi veći se tuširaju

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2
11.3.2010 15:19:54   
Nika 24052006
I kod nas je od rođenja kupanje svaku večer,bez iznimke.

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 3
11.3.2010 15:21:09   
osobno

IZVORNA PORUKA: ninolina

moji se oduvjek kupaju svaku veče nekako je i meni osobno lakše leći lčistoj tako držim i za njih... kupanje svaku veće ovi veći se tuširaju

Luku svaku večer, s tim da mu kosu perem jednom tjedno, a Mateja zasad svako dvi tri večeri, jer je dosta hladno, pa me strah da se ne priladi.

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 4
11.3.2010 15:31:43   
leilany
...od rodenja se kupala svaki dan..sad kad je ovako hladno,svaku drugu vecer...al cim malo popusti hladnoca bacamo se ponovno na svakodnevno kupanje....

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 5
11.3.2010 15:34:12   
ejmama
IZVORNA PORUKA: cuba

kupate svoje bebače? Moj user posted image ima 3 mjeseca i od početka ga kupam svako treći dan, tako nam je i patronažna rekla jer je zimska beba i još mali pa da ne treba češće od toga.

Mislim da ti je to sasvim dovoljno pa ne valja se u blatu.

H 07 E 09

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 6
11.3.2010 15:34:47   
marija0
sad dok je zima svako drugu večer, a čim malo zatopli vraćamo se na svaku večer user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 7
11.3.2010 15:40:25   
pikachu
Ja V. isto sada dok je zima kupam svaku drugu-treću večer... Kada zatopli vraćamo se na svakodnevno...user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu marija0)
Neposredna veza do poruke: 8
11.3.2010 15:49:25   
bubamara787
prva beba mi je bila proljetna te smo je kupali skoro svaki dan do njezine 1 godine... normalno bilo je dana da smo preskocili kupanje ukoliko smo bili negdje ili nesto nas je omelo... mada smo se pokusavali drzati ritma i reda, te da joj ne razbijemo koncepciju uspavljivanja... sa drugom koja je zimska jednostavno smo uveli ritam kupanja svaki 3 dan, tj. kada se je kupala veca cura kupala se je i manja... user posted image  mada sam upravo zbog crvenila na guzi koja mi se je nedavo pojavila na  mojoj bebici kupala je svaki dan ovaj tjedan te moram prizati da mi je bilo puno lakse i jednostavnije uspavati je...tak da si sad nekak razmisljam  da nastavim sa kupanjem...jer kako smo uveli red uspavljivaja kod prve princeze tak bi mogla i kod druge user posted image user posted image  (bar se nadam)

Marta 05.04.2008.
Katarina 12.10.2009.

(Odgovor članu marija0)
Neposredna veza do poruke: 9
11.3.2010 16:01:37   
adryosijek
ja cu svoju bebuskicu svaki dan dok je mala pog ako bude imala osjetljivu kozu na meneuser posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu bubamara787)
Neposredna veza do poruke: 10
11.3.2010 16:25:16   
mišica 666
IZVORNA PORUKA: adryosijek

ja cu svoju bebuskicu svaki dan dok je mala pog ako bude imala osjetljivu kozu na meneuser posted image

ako bude imala osjetljivu kožu tek je onda ne smiješ kupati svaki dan jer to isušuje kožu.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 11
   [Obrisani korisnik]
11.3.2010 16:32:02   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Nika 24052006)
  Neposredna veza do poruke: 12
11.3.2010 16:41:45   
buduća mamica
svaki dan od rođenja, prije spavanja, već je naučila da nakon toga ide bočica i spavanac user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 13
11.3.2010 17:00:00   
lidac0605

IZVORNA PORUKA: Nika 24052006

I kod nas je od rođenja kupanje svaku večer,bez iznimke.

Potpisujem...i kod nas je tako

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 14
11.3.2010 21:01:08   
boba125
kupamo se svaku vecer,kad je bio malena bebica nisam ga kupala uvijek navecer nego kak mi je bilo zgodnije ali smo ubrzo ulovili rutinu i svima nam pase-vecer.
u jednom periodu je dobio nekakve lisajeve pa nam je dr. rekla da ga ne kupam svaki dan,nego bar svaki drugi-to je bilo trajalo 2 tjedna i od onda smo opet na svakodnevnom brckanju i uzivanju u kupki user posted image

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 15
11.3.2010 21:13:40   
FIONA
svaki dan u isto vrijeme..počeli smo još dok nije otpao pupak do kraja....to nije toliko radi čistoće koliko radi rtuala i kontinuiteta d adjete zna kaj slijedi nakon kupanca....ali moja mala je kakala po par puta na dan i guzu nemreš očistiti toliko s maramicam ili obićnom vodom...mi smo ju do desetog mjeseca kupali isključivo s lush maslacem za tijelo...king of the skin...jedino kosu sa dječjim šaponom od nekih sedam osam mjeseci...

meni ništa nije rano posebno ne s tri mjeseca...ja se nemrem zamislit da obavljam sveki dan velku nuždu a operem pošteno rit nakon tri dana di neću osjetljivu bebinu guzu..a isto mi je s nogicama...u štramplicama su joj se znale oznojit i smrduckat...

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 16
11.3.2010 21:17:13   
FIONA
IZVORNA PORUKA: mišica 666

IZVORNA PORUKA: adryosijek

ako bude imala osjetljivu kožu tek je onda ne smiješ kupati svaki dan jer to isušuje kožu.

koža bebe se isušuje ako se koristi tolika kemija i šamponi i kupke...maloj bebi koja se tek rodila to ne treba..čak svjetuju djeci koje imaju problema kao neurodermitis malo maslinovog ulja u vodu i bez šampona...ili poeba za takav tip bebine kože...i meni se od raznih kupki isuši i dok nisam našl anačin i sa čim prat imala sam problema...kako neće mala beba koja još nije niti dobila sve slojeve kože kako bi trebala...opeoravlja se od plodn vode...

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 17
11.3.2010 22:49:37   
anuska08

IZVORNA PORUKA: ejmama

IZVORNA PORUKA: cuba

Mislim da ti je to sasvim dovoljno pa ne valja se u blatu.

Mi kupamo svaki 2. ili 3. dan i to mi je ok!

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 18
12.3.2010 8:27:18   
gljiva
Trenutno svaki drugi dan, a kad zatopli vraćamo se na svakodnevno.

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 19
12.3.2010 10:20:21   
zlato_tatino
strucnjaci kazu da se ne bi trebale kupati svaki dan pogotovo dok jos ne puzu i ne hodaju jer se unistava gornji zaštitni sloj koze pogotovo pranjem u bilo kakvim pa i onim najblazim kupkama....sto se tice kose jednom tjedno samponiranje je sasvim dovoljno...ja sam ih poslusala i kupam ju 3 puta tjedno....

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 20
12.3.2010 13:07:10   
Bebys
nikoga ja nisam slusala...
SVAKI DAN OD PRVOGA DANA...nezamislivo mi je ne okupati djete...kao i sebe isto..
pogotovo beba jede i bljucka...kaka...ma svasta....ja svaki dan...
ako je suha koza...SAMO STAVI ULJA BEBY unutra i nema nikakve suhe koze vise..i jos ph neutral sampona ili kupke vec sta imas i toje to...
ali ocito svatko radi kako hoce...

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 21
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!