|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   trudnička knjižica
1.2.2010 13:58:02   
joszde
da li je vama u vašoj trudničkoj sve ispunjeno od krvne grupe pa na dalje kod mene osim mojih osobnih podataka i od odlaska na preglede drugo ništa jedna mi frendica rekla da to doktorica mora ispuniti a ova moja ništa pa kako je kod vas.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: trudnička knjižica
1.2.2010 14:00:16   
FIONA
ne, ionamko moraš nalaz o krvnoj grupi i sve ostalo nosit u bolnicu i kod primanja te sve ispitaju...nije niti moja bila sva popunjena...

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu joszde)
Neposredna veza do poruke: 2
1.2.2010 14:00:31   
jelena j.
kod mene je bilo popunjeno sve,to sestra od tvog doktora treba da popuni

(Odgovor članu joszde)
Neposredna veza do poruke: 3
1.2.2010 14:01:07   
evanda
Sve popunjenouser posted image

(Odgovor članu jelena j.)
Neposredna veza do poruke: 4
1.2.2010 14:01:57   
pincirotvajler
meni je zadnje pisala isto davno pred 2mj, uopće više ni netraži kad dođem k njoj,
ali ionako se sad kontroliram u bolnici pa kod svoje idem samo po uputnice
a ovi u bolnici pišu povijest bolesti

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu joszde)
Neposredna veza do poruke: 5
1.2.2010 14:03:04   
joszde
ali kod mene neznaš tko je više zauzet doktorica ili sestra ja kad idem na pregled nebudem u nutra ni 10min sestra već upada otvara vrata nemaš ni malo privatnosti ma za poluditi neznam jel da išta kažem da mi to ispune ili šta

(Odgovor članu evanda)
Neposredna veza do poruke: 6
1.2.2010 14:03:23   
mala pcelica
da pisalo mi je ime prezime,adresa,krvna grupa,coombsow test,ona stranica na kojoj pise ANAMNEZA mi je cijela popunjena i to je to uglavnom

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu joszde)
Neposredna veza do poruke: 7
1.2.2010 14:03:55   
FIONA
di planiraš ić rodit???..ja sma u Merkuru i nije mi niš trebalo..samo trbuh i ime i prezime da znam...user posted image

(Odgovor članu joszde)
Neposredna veza do poruke: 8
1.2.2010 14:06:36   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: FIONA

kod primanja te sve ispitaju...

mene nisu a nije niti bilo vremena.
knjižica je bila popunjena a ono šta su muža pitali kasnije su provjeravali samnom.poslije poroda u sobi

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 9
1.2.2010 14:07:18   
leilany
IZVORNA PORUKA: FIONA

ne, ionamko moraš nalaz o krvnoj grupi i sve ostalo nosit u bolnicu i kod primanja te sve ispitaju...nije niti moja bila sva popunjena...

..ja sam dosla sa svim papirima.sa svakog pregleda...kad sam dosla.posjela
me i udri na pitanja i odgovore...pa sad ti nesto neznaj....user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 10
1.2.2010 14:07:25   
natalijax
sve i kod mene popunjenouser posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 11
1.2.2010 14:10:54   
joszde
rodit ću u vinogradskoj idem sutra tamo na ultrazvuk pa ću ih pitati jel će to oni ili da dam doktorici hvala ženske.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 12
1.2.2010 14:12:30   
FIONA
IZVORNA PORUKA: joszde

rodit ću u vinogradskoj idem sutra tamo na ultrazvuk pa ću ih pitati jel će to oni ili da dam doktorici hvala ženske.

eto...pitaj..ak treba nek ti ova zaposlena sestra nađe vremena jel buš inače imala problema i stvar riješena...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu joszde)
Neposredna veza do poruke: 13
1.2.2010 14:14:32   
zozo1
U mojoj je sve uredno popunjeno, čak i podaci o ocu djeteta ( Krvna grupa i neke osnovne informacije). Upisani podaci o prvom porodu, težina bebe, tjedan trudnoće, komplikacije.
Popunjeni podaci o mojoj krvnoj grupi te redovnim pregledima ( težina, tlak) te upisane vrijednosti sa svih nalaza koje sam morala napraviti ( od briseva, urinokulture, ultrazvuka, krvi, ogtt, double testa) doslovno je upisivala sve, što je meni i ok.
Normalno da uz knjižicu nosim uvijek i sve nalaze i uzv slike, za svaki slučaj da sve bude na jednom mjestu.

JAN, 18.12.2004.
FRAN, 19.02.2010.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 14
1.2.2010 14:14:49   
mala pcelica
IZVORNA PORUKA: joszde

ako ces u vinogradskoj,tamo te ispitaju sve kad dodješ,naravno ako bude bilo vremena user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu joszde)
Neposredna veza do poruke: 15
1.2.2010 14:29:47   
adryosijek
mislim da nije ni kod mene sve ispunjeno a za 2 mj i sitno idem rodit

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 16
1.2.2010 14:32:28   
adryosijek
dal se sad opet vadi krv itd prije poroda ili se samo na pocetku to sve radilouser posted image user posted image ako ko zna. mozda da vide da sta nefali u krvi posto beba sad pojacano trosi jer je vec vejika

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 17
1.2.2010 14:35:42   
zozo1
Ja sam krv vadila dva puta jer sam rh negativna a muž pozitivan pa da ne bi došlo do miješanja krvi ( moje i bebine). U tom slučaju krv vade i bebi u rodilištu da odrede rh faktor.
Ako si zajedno sa suprugom pozitivna ili negativna vade ti krv samo na početku trudnoće.

JAN, 18.12.2004.
FRAN, 19.02.2010.

Neposredna veza do poruke: 18
1.2.2010 14:36:37   
joszde
jel to misliš na krvnu grupu jer ja sam na početku vadila za krv.gr.i na nalazu piše ponoviti u 8mj.trudnoće ali ova moja ništa ne govori tako da ti ni ja neznam mislim da ti imaš jedan dan prije mene termin gdje ćeš roditi.

Neposredna veza do poruke: 19
1.2.2010 14:38:46   
L.P.
Kod mene je od početka sve popunjeno.Što se tiče vađenja krvi vadila sam ju samo na početku,kasnije ne.Zato pijem Prenatal pa imam sve potrebno.user posted image

Nina rodjena 12.11.2006,
braco Marko 7.4.2009.
braco Ivan 2.5.2010.

Neposredna veza do poruke: 20
1.2.2010 16:09:23   
lidac0605
Ja opće nemam trudničku knjižicu user posted image user posted image user posted image ...moj ginekolog mi svaki put printa po jedan list-do kraja bum imala celi bunt user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu L.P.)
Neposredna veza do poruke: 21
1.2.2010 16:50:40   
Ruža
IZVORNA PORUKA: lidac0605

Ja opće nemam trudničku knjižicu user posted image user posted image user posted image ...moj ginekolog mi svaki put printa po jedan list-do kraja bum imala celi bunt user posted image

E tako je i moj, samo što je meni moj svaki puta nadopisivao, pa stari papir bacao, a meni davao novi.

Samo luda mama...

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 22
1.2.2010 18:48:48   
Wukovarka
Kod mene piše samo ono osnovno

U Vinogradskoj te sve ispitaju, ako ima vremena naravno user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 23
1.2.2010 19:19:00   
anuska08
I kod mene nije baš sve ispunjeno!! Krvna grupa, naravno jest!

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 24
1.2.2010 20:55:13   
ninolina

ni ja nemam a rodila ih četvero, papirologije ko u priči

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Dijete.
пеперутка16

Je li vam se ikada dogodilo da odrasla osoba, bliska ili ne, udari vaše dijete u vašoj prisutnosti i kako ste reagirali?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!