Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: FIONA - brak nije konzumiran - brak djelomicno nije konzumiran [nemam pojma kaj mu to znaci, mozda ako je bracni seks jedino oralac? :D] - iskljuceno je potomstvo - iskljuceno je zajednistvo (npr. jedan partner kronicno vara i ne zeli prestati) - iskljucena je nerazdvojivost (npr. je netko sklopio brak s klauzulom da se moze rastati) - nesposobnost rasudjivanja po pitanju prava i obaveza u braku (npr. psihicka bolest) - nesposobnost preuzimanja bracnih prava i obaveza na sebe (npr. psihicka nezrelost, teski poremecaj osobnosti) - namjerna prevara od strane partnera po pitanju njegovih osobina - sklapanje braka pod nekim uvjetom - sklapanje braka pod prisilom Prepisano sa sluzbene stranice biskupije. koliko s sječam pet uvjeta mora biti zadovoljeno ili možda tri...da me ubiješ nemrem se sjetiti!!! Sorry, tek sad ovo vidim pa odgovaram odmah! Zimić, ovo što sam podebljala, moglo bi se uzeti u obzir kod tebe. Odi u Siget u franjevačku crkvu Sv. Križa i traži p. Smiljana Kožula. Ispričaj mu sve kak je bilo. Reci mu da se ti nikad ne bi udala za svog exm da si znala da on mulja s drogom. Da je to isplivalo tek kasnije i da to nije brak koji si ti započela. To povlači za sobom i njegovu nesposobnost za trajne obaveze koje sa sobom nosi brak i obitelj, a time nosi i isključenje doživotnosti braka. Ako to dobro sklepate, moežš uspjeti. Ali nemoj sama. P. Smiljan je sudac na prvostupanjskom sudu. Ako ti stvar prođe kod njega, proći će i na drugostupanjskom. Oni, de facto, samo potvrđuju što su prethodni rekli. Glede Tompsona - on nije imao nikakve privilegije, čekao je koliko i mi. Mm je predao 2000. godine a poništenje dobio 2006. Isti dan kad i Tompson. Predmeti bi stajali još ohoho, da nije Papa Benđo poćero administratore da obrišu prašinu sa tko zna koliko tona spisa koji su čekali novog suca... s obzirom da je Hrvatskoj kronični manjak svećenika, tako je i manjak onih koji bi doktorirali pravo i bavili se samo tim, crkvenim sudom. Svi imaju i još neku obavezu, jer ih jednostavno - nema. To je možda poticaj da malo manje po njima pljujete.
|