MILLA
|
Kefir od tibetanske gljive Opsta informacija Gljivicu su odnegovali monasi u jednom tibetanskom manastiru.Jedan profrsor sa Univerzitetske klinike u Claivicu(Nemacka) doneo je gljivice u Evropu.Profesor,koji je vise od sest godina ziveo u Indiji razboleo se od teske bolesti jetre.Tibetanski monasi su sproveli visemesecnu terapiju I izlecili ga pomocu gljivice.On se zdrav vratio kuci.Prilikom rastanka je dobio komadic gljivice na poklon.Primite i vi ovu gljivicu na poklon.Mi vam zelimo uspeh u lecenju u svako doba zdravlje i blagostanje. Lekovita svojstva gljivice Gljivica poseduje sledeca lekovita svojstva: 1.pomaze i jaca odbrambene snage organizma(imunitet), 2.leci srcana oboljenja,oboljenja krvnih sudova i rastvara holesterol, 3.leci pancreas,jetru i slezinu, 4.leci zuc,zucne kanale i sprecava stvaranje kamena u zuci, 5.leci zeludac,dvanaestopalacno crevo,tanko i debelo crevo, 6.stvara “antibiotike” i leci razna zapaljenja u organizmu, 7.regulise krvni pritisak, 8.leci oboljenja bubrega i prociscava mokracovode 9.uklanja iz organizma posledice stresa,iscrpljenosti i malokrvnosti Priprema i cuvanje gljivice Za jednu porciju potrebno je oko dve ravne kasike gljivice.Cuva se u staklenoj tegli.Gljivica se relije sa ¼ litre svezeg ne kuvanog mleka 1.5% masti tj.(dugotrajno 1.6%) (mleko mora imati sobnu temperature).Posle 24 casa,ukiseljeno mleko se procedi kroz plasticnu cediljku uz pazljivo mesanje drvenom ili plasticnom varjacom.Gljivica i rastvor ne smeju doci u kontakt sa metalom.Procedjeno mleko je spremno za trosenje.Nakon cedjenja ,gljivica koja je ostala u cedilji pazljivo se i dobro opera mlakom vodom i vrati se u prethodno dobro opranu teglu,a zatim se prelije sa ¼ litre mleka.Tegla sa gljivicom se cuva na sobnoj temperature u mracnoj prostoriji.Tegla se poklapa sa poklopcem koji propusta vazduh ili gazom. PAZNJA:ako se gljivica ne prelije novim mlekom vise od 34 sata ili se izlozi suncu ili dodje u kontakt sa metalom pocrni i gubi svako lekovito dejstvo. Postupak koriscenja TERAPIJA ZAHTEVA UPORNOST I STRPLJENJE.”Jogurt” se pije 20 dana uvece pred spavanje.Posle 20 dana pravi se pauza 10 dana.Postupak se ponavlja sve dok se ne postigne vidno poboljsanje stanja.Za vreme pause gljivica se mora i dalje odrzavati pranjem i prelivanjem svezim mlekom.Zdrava gljivica se udvostrucava svakih 17 dana tada je prepolovite i polovinu poklonite nekom. Prijatno i srecno! čula sam jučer da je izuzetno zdrava,probali je moji rođaci...i kako se ona množi dobila ju moja teta što boluje od raka. ti rođaci su imali problema sa visokim krvnim tlakom,bubrezima i šečerom...sada su sve izregulirali sa tom gljivom.na netu sam našla dosta o tome...interesantno
_____________________________
mm & ja..18.12.2002. Samuel... 30.12.2008. Mila....???
|