|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Puno spava
22.12.2009 8:28:12   
BruMa
Jučer došli iz bolnice posisao je i zaspao oko 15h i spavao do 20h!Navečer zaspao oko 10 i spavao do 3.....Malo mi je to čudno.Znam da bebe puno spavaju ali nekako mi je to čudno,a ne želim ga budit,kad će biti gladan će se sigurno probudit.Koliko su vaše bebe spavale?4-5 sati,jel to normalno....user posted image

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Puno spava
22.12.2009 8:31:31   
mamice
moj je prvih mjesec dana spavao i 7 sati u komadu. da je gladan budio bi se. lijepo mu je sit,na toplom pa spava ko bebauser posted image

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011

(Odgovor članu BruMa)
Neposredna veza do poruke: 2
   [Obrisani korisnik]
22.12.2009 8:32:49   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu mamice)
  Neposredna veza do poruke: 3
22.12.2009 8:33:09   
mariola
Bm, čestitke još jednomuser posted image
ne brini se ništa to je normalno. Moj Toni isto od prvog dana spava po 4h u komadu a nekad i 5. Sad već i 6h noću. U bolnici su mi rekli da se ne brinem jer on dosta pocica i onda i spava duže. Ako dobiva na težini nemaš nikakve brige nego samo uživaj.user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BruMa)
Neposredna veza do poruke: 4
22.12.2009 8:34:32   
boba125
i moj D je znao tako odspavati po 5 sati u komadu
ljutio se kad bi ga budila za papicu i naravno,opet je zaspao
a ja odustala od budjenjauser posted image

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 5
22.12.2009 8:40:53   
pincirotvajler
i ja se nadam da će moj tako user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu boba125)
Neposredna veza do poruke: 6
22.12.2009 8:47:07   
Bebys
IZVORNA PORUKA: Brunina mama

Jučer došli iz bolnice posisao je i zaspao oko 15h i spavao do 20h!Navečer zaspao oko 10 i spavao do 3.....Malo mi je to čudno.Znam da bebe puno spavaju ali nekako mi je to čudno,a ne želim ga budit,kad će biti gladan će se sigurno probudit.Koliko su vaše bebe spavale?4-5 sati,jel to normalno....user posted image
  apsolutno normanlo pusti ga samo da spava....ja sam isto nekad se uplasila A SAD BI SVE DALA DA TOLIKO SPAVA...

(Odgovor članu BruMa)
Neposredna veza do poruke: 7
22.12.2009 8:50:04   
Marta j
Rodi i meni takvu bebuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moj nikada nije bio spavalica pa ni sada
Blago tebi.

Moj je imao fazu da je jedno vrijeme spavo cijelu noc i pola dana al toga vise nema.user posted image

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 8
22.12.2009 8:51:11   
dominik
imam osjecaj da vece bebe bolje cicaju jer imaju vise snage pa se i mogu naspavati kak spada...mislim da to nije puno da spava u komadu...vidjet ces za dan dva kak bu bilo...ja ga nebi budila dok ne prelazi nekih 5 sati spavanja u komadu....

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 9
22.12.2009 8:53:41   
mariola
IZVORNA PORUKA: dominik

imam osjecaj da vece bebe bolje cicaju jer imaju vise snage pa se i mogu naspavati kak spada...mislim da to nije puno da spava u komadu...vidjet ces za dan dva kak bu bilo...ja ga nebi budila dok ne prelazi nekih 5 sati spavanja u komadu....

To je točno. Tako su meni to objasnili kad sam bila u bolnici. Ja se brinula jer sve bebe po cijelu noć vrištale i cicale a Toni spavao. Prvi dan je pocicao 30ml a normalno je 10ml.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 10
22.12.2009 9:34:59   
ket

dariss je tako spavao do 3 mj...user posted image a onda je počeo baš cijelu noć a preko dana isto puno....a sad bi spavao stalno da mu damuser posted image ....osim kad su zubeki u pitanju...onda plače ali i spava ne da se probudit......imaš velikog spavača i to ti je super....ja sam njega dok je bio beba znala na spavajući nahraniti kad sam mislila da trebauser posted image  nisam ga budila

DARISS 11.05.2009.
16 zubića

(Odgovor članu BruMa)
Neposredna veza do poruke: 11
22.12.2009 9:38:11   
lee
IZVORNA PORUKA: Marta j

Rodi i meni takvu bebuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moj nikada nije bio spavalica pa ni sada
Blago tebi.

Moj je imao fazu da je jedno vrijeme spavo cijelu noc i pola dana al toga vise nema.user posted image

i kod mene isti slučaj...moj da može vikao bi nema spavanja...

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 12
22.12.2009 9:52:59   
cuba

Stvarno, blago ti se...još ako potraje...
Moj mališan (ima 3 tjedna) spava 2-2,5h u rijetkim prilikama 3h. To je ok preko dana al preko noći se tako buditi i dojiti...jooooj da se naspavatuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 13
22.12.2009 9:54:06   
cuba
Jooooj i da čestitam na prinovici user posted image user posted image user posted image !!!

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 14
22.12.2009 9:58:12   
natalijax
dobrodošli kuči,a draga i moj je tako spavao,samo spavao i spavao al se budio sam na klopuuser posted image svaka tri do cetir sata

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 15
22.12.2009 10:11:12   
mala pcelica

moja je takva bila do 3 mjeseca,spavala po 4-5 sati,stim da bi neki put i duže ali ja sam ju budila poslje 5 sati da jede,nisam joj dala duže od 5 da spava u komadu....

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu BruMa)
Neposredna veza do poruke: 16
22.12.2009 10:15:24   
mišica 666
samo prati stolicu i da redovito piški i ako dobiva na težini ljepo uživaj u svojoj maloj dobroj user posted image .

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 17
22.12.2009 10:16:22   
njanja
brinina i mateova mama, čestitam, nisam ni znala kako me nema često na raji.....
ne brini se jan je samo spavao prvih mjesec dana, budio se samo svaka 2 h za cicanje....
to im treba :)

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu BruMa)
Neposredna veza do poruke: 18
22.12.2009 10:42:58   
lueman
iz mog 3-strukog iskustva mogu reći da veće bebe duže spavaju, moji su svi bili prek 4,5 kg i spavali oduvijek ciijelu noć. vjerojatno je da imaju više snage pa se i najedu kak trebauser posted image user posted image pusti dečka da spava, da mu nekaj ne paše već bi se on oglasiluser posted image moje čestitke usput rečenouser posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 19
22.12.2009 10:46:39   
lee
lueman moj se alex rodio sa skoro 4kg i za mj dana je dobio 2kg...pa nije spavao...to je sve sreča...ja  mislim...ti si sretnica...user posted image  šmrc...

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 20
22.12.2009 10:48:55   
MILLA
oh...blago ti se..moj nikad nije spavao više od 2 sata...user posted image   evo ga...godina dana je tu..a ja kronično umorna...a za par dana idem i raditi...on ti meni zaspe u ponoč i budi se u 3 pa u 6-7 duda...pa u 9 se probudi.-..zaspe jednom na dan na sat vremena i divlja do ponoči opet...i tako svaki dan!! reci samo "bože,hvala ti.."user posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 21
22.12.2009 11:00:29   
Zimic
moj zaspi u devet navecer i budi se 2 puta u noci bez ikakve veze...padne mu duda li se jednostavno nemre najmjestiti...ja sam j...umorna ali kaj mogu!
po danu spava i po 3 sata ali samo jednom. a ko maleni je spavao i do 9 sati u komadu

< Poruku je uredio Zimic -- 22.12.2009 11:02:03 >

PRESRETNA!
Leo-18.1.2009.
4:28h

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 22
22.12.2009 11:07:23   
zlato_tatino
uh sto sam ljubomorna user posted image  moja nikad nije spavala niti jos uvijek spava,borbe danju,borbe nocu...covjece otpjevam sve i jednu Balasevicevu pjesmu dok se uspava,a znate kak su one duge user posted image

(Odgovor članu Zimic)
Neposredna veza do poruke: 23
22.12.2009 12:35:29   
evanda
Čestitam!user posted image user posted image user posted image
Bebe prvih mjeseci i trebaju spavati oko 20 sati dnevno...
Uživaj, neće dugo trajatiuser posted image

(Odgovor članu zlato_tatino)
Neposredna veza do poruke: 24
22.12.2009 12:41:04   
pikachu
Blago ti se... Moja još nikad nije tako spavala...user posted image  Iako bi trebala, barem po knjigama... I zato uživaj!!!!user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu evanda)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kako se riješiti dude?
Admin

Moja kći (23 mjeseca) koristi dudu samo noću kada ide spavati. U vrtiću je odviknuta od dude popodnevnim drijemanjem, pa mislim da je vrijeme da se potpuno riješi dude. Kako ste pomogli djetetu da se riješi dude?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!