|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Lišajevi na koži
17.10.2009 21:32:35   
anne
Već par tjedana vidim da imam neki plik na ramenu i vratu.
Mislila sam da je nešto bez veze - sad vidim da su se povečali, i par novih je nastalo, a još i svrbe.user posted image
Čitam po netu da bi to bili lišajevi.
Ništa ohrabrujjuće nisam našla - kronično, vraća se, jako je zarazno širi se...user posted image
U ponedjeljak zovem privatnog dermatologa!

Ima li netko iskustva???

< Poruku je uredio anne -- 17.10.2009 21:33:05 >

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Lišajevi na koži
17.10.2009 21:40:39   
emily123
moja Emily je prosle godine imala lisajeve po nožicam i sirilo se..
dotorica nam sa kremicu i dok mazemo OK cim prstanemo jos gore..nema kupanj sa nikakvim kupkama...
pa ova kremica pa ona...NISTA ne pomaze
na kraju odem u apoteku,pokazem kako to izgleda i kazem koje smo sve kremice koristili...i kaze zena ..evo vam kupka na bazi ulj i kremica za tjelo A-DERMA...kupali se i mazali sa tim tjedan dana i lisajevi nestali

mamini anđeli............

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 2
17.10.2009 21:41:53   
anne
Hvala emily.user posted image
Ne vratili joj se više. Ovo je grozno!

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu emily123)
Neposredna veza do poruke: 3
17.10.2009 21:45:59   
FIONA
IZVORNA PORUKA: emily123

moja Emily je prosle godine imala lisajeve po nožicam i sirilo se..
dotorica nam sa kremicu i dok mazemo OK cim prstanemo jos gore..nema kupanj sa nikakvim kupkama...
pa ova kremica pa ona...NISTA ne pomaze
na kraju odem u apoteku,pokazem kako to izgleda i kazem koje smo sve kremice koristili...i kaze zena ..evo vam kupka na bazi ulj i kremica za tjelo A-DERMA...kupali se i mazali sa tim tjedan dana i lisajevi nestali

mi sad imamo takav slučaj i A-DERMA nam ne pomaže a nju je dao dermatolog več obična Nivea za bebe...i sad opet  s njom mažem i od sinoć je puuunooo bolje...valjda kako čija koža reagira...nadam se da ne bu dugo...samo0 kaj mi imamo po rukicama i malo na prsima, nigdje drugdije hvala Bogu!!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu emily123)
Neposredna veza do poruke: 4
17.10.2009 21:56:35   
MaTana
ja sam imala velikih problema u trudnoći i dr mi rekao da nesmijem ssa nicim mazati, javljali su se i prije ali bi ih rijesila sa uljem od gospine trave (kantarionovim uljem) ali nakon poroda to je vec bilo zabrinjavajuće - vrat, prsa i veći dio leđa... S kolegicom sam pricala i ona mi je preporucilla ecalin spray (nisam sad 100% sigurna da se tako pise - bocica mi je u banji) ali nakon samo par primjena sve je nestalo.
Meni se obićno pojave u proljeće kao reakcija na sunce jer ih zimi nemam, ali ih od ove godine bez problema rjesavam...
Inaće već dugo ratujem sa tim lisajevima i najgore mi je sto su mi po vratu tamniji kao smeđi a po leđima budu svjetliji tako da po vratu izgleda kao da ga nisam opralauser posted image user posted image user posted image ...

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 5
17.10.2009 21:57:15   
ninolina
evo kako emily kaže maleckoj je bilo strašno, nikad se ne vratilo.
A ja baš juče zvala tetu u njemačku da mi pošalje kremu koju je dala za mog tina zove se Tepija i mi smo to riješili brzo. Rekla je da je dobra i majčina dušica otopljena u ulju pa s tim mazati, probaj ja sam ipek za ove biljne ljekove a ne njihove kreme koje nemaju učinka

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 6
17.10.2009 21:58:55   
BUMBIKA
Ja ih isto znam imati,ali mi je to najčešće zbog alergije i mažem nekim kremicama što mi je dermatolg dao,neznam kako se točno sad zovu(ali mislim elocom i još neke)
Kad ih imam onda je to najviše na vratu i po ramenima.Sad ih već dugo nisam imalauser posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 7
17.10.2009 21:59:38   
anne
Ići ću doktoru da uopće vidi je li to to.
Nisam ni ja za ljekove ali ako se lako prenosi ... baš si i nebi djecu zarazila.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 8
17.10.2009 22:02:31   
ninolina
Ići ću doktoru da uopće vidi je li to to.
Nisam ni ja za ljekove ali ako se lako prenosi ... baš si i nebi djecu zarazila.

ma bolje da odeš ali maži do tada s njihovim baby uljem

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 9
17.10.2009 22:06:59   
anne
Imam kantarion.user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 10
17.10.2009 22:52:36   
Ruža
Anne moja sestra je imala nešto slično i mjesecima se borila sa tim. Onda je otišla dermatologu i otkrili su joj uzrok, kao neka bakterija koj inače živi na koži, ali stres pogoduje njenom razvoju i onda odreagira tako. Nadam se da si skužila što hoču reći.user posted image Dobila je neku kremu i otišlo je. Odi svakako dermatolog i sretno!

Samo luda mama...

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 11
18.10.2009 7:58:00   
anne
Kužim.
Sigurno stres pogoduje - zadnji mjeseci su jako burni.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 12
18.10.2009 8:15:08   
dominik
meni dora imala ispod oka prema nosu i na suncu jako pocrvenilo dok bi  se smirilo kad ga izbjegavamo...nisam nicim mazala i samo se povuklo

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 13
18.10.2009 15:42:10   
cokolada
Ne mora znaciti da je zarazno.
cijeli zivot se borim s lisajevima i to samo u sezoni grijanja jer imam izrazito suhu kozu i od suhog zraka mi izadu lisajevi. Nema neke univerzalne kreme koja pomaze, moras naci sama neku masnu i hranjivu kremu da ih ublazi ili ukloni, barem je takav slucaj kod mene. nadijete nisu do sada presli, iako i on ima suhu kozu.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 14
18.10.2009 18:39:06   
mala pcelica
IZVORNA PORUKA: anne

Mislila sam da je nešto bez veze - sad vidim da su se povečali, i par novih je nastalo, a još i svrbe.user posted image
Ništa ohrabrujjuće nisam našla - kronično, vraća se, jako je zarazno širi se...user posted image

Ima li netko iskustva???

da ja sam to imala čak nekoliko godina jer sam to zanemarila i dok mi nije pocelo prelaziti sa vrata na lice nisam se opametila...to su kao neke gljivice il tak nešto...ja sam kupila Mycoseb šampon (u srbiji) i sa tim se prala par puta i kao rukom odnešeno,nije mi se više ni vraćalo...
izgledalo je kao da mi je vrat prljav neke smeđe fleke  i proširilo se i po grudima i užasno svrbi.....

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 15
18.10.2009 20:35:20   
anne
Vidjela me danas jedna medicinska sestra i rekla je da joj izgleda kao da ej od psa ili mačke.user posted image
Sutra zovem da se naručim.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 16
18.10.2009 21:06:25   
MaTana
IZVORNA PORUKA: mala pcelica

IZVORNA PORUKA: anne

Ima li netko iskustva???

da ja sam to imala čak nekoliko godina jer sam to zanemarila i dok mi nije pocelo prelaziti sa vrata na lice nisam se opametila...to su kao neke gljivice il tak nešto...ja sam kupila Mycoseb šampon (u srbiji) i sa tim se prala par puta i kao rukom odnešeno,nije mi se više ni vraćalo...
izgledalo je kao da mi je vrat prljav neke smeđe fleke  i proširilo se i po grudima i užasno svrbi.....

mala pcelice i meni je takav identican slucaj bio, svrbilo bi jako pogotovo kad bi mi se isusila koza, npr nakon kupanja u moru, na vjetru... Meni je pomogao taj spray ecalin koji sam kupila u apoteci i mislim da i on djeluje protiv gljivica...

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 17
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!