Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koji sirup protiv kašlja za djecu? 14.10.2009 8:56:57
|
|
|
|
troubled
|
zavisi...paula recimo nikako nije smjela ni prospan ni islandski lišaj zbog bronhitisa....a drugima su se pokazali odlični... najbolje pitaj pedicu
|
|
RE: Koji sirup protiv kašlja za djecu? 14.10.2009 9:02:03
|
|
|
|
mara27
|
mi koristimo TUSOL od bijelog sljeza na početku, čim krene pomalo kašljucati, Prospan nam je zakon ako je malo žešće, a Bisolex kad se već čuje hripanje i triba pravo iskašljati da ne dođe do bronhitisa...i nikad nemamo problema sa kašljem kad se tako lječimo.
|
|
RE: Koji sirup protiv kašlja za djecu? 14.10.2009 9:05:17
|
|
|
|
dominik
|
prospan jer jedino njega oce piti...ali ja ne vjerujem u te sirupe dok nisu na recept - to je onda prava stvar
|
|
|
|
RE: Koji sirup protiv kašlja za djecu? 14.10.2009 9:07:19
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
naše iskustvo za iskašljavanje - bisoleks kapi (bisolvon), apitusik sirup (na bazi meda i propolisa) za umirivanje kašlja - apipol sirup (na bazi meda)
|
|
RE: Koji sirup protiv kašlja za djecu? 14.10.2009 10:20:04
|
|
|
|
tikica_69
|
Favora
|
|
RE: Koji sirup protiv kašlja za djecu? 14.10.2009 10:23:32
|
|
|
|
ejmama
|
prirodni od borovih iglica i Bisolvon ka d je malo teže.
|
|
RE: Koji sirup protiv kašlja za djecu? 14.10.2009 10:23:50
|
|
|
|
mirna
|
Za smirivanje panatus... za iskasljavanje jos nismo trebali, iako uvijek mislim da nam treba, a onda dr uvijek veli da se to samo iz nosa u grlo slijeva... prospan je ok, ako niste sigurni da li dijete treba sirup za smirivanje kaslja ili iskasljavanje jer ne sprjecava iskasljavanje...
|
|
|
|
RE: Koji sirup protiv kašlja za djecu? 14.10.2009 10:24:27
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov naše iskustvo za iskašljavanje - bisoleks kapi (bisolvon), apitusik sirup (na bazi meda i propolisa) za umirivanje kašlja - apipol sirup (na bazi meda) Kakve su te kapi, dali su bolje nego sirup?
|
|
RE: Koji sirup protiv kašlja za djecu? 14.10.2009 10:52:07
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: ejmama IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov naše iskustvo za iskašljavanje - bisoleks kapi (bisolvon), apitusik sirup (na bazi meda i propolisa) za umirivanje kašlja - apipol sirup (na bazi meda) Kakve su te kapi, dali su bolje nego sirup? od malena mu dajem kapi, naš pedić kaže da su kapi najbolje za iskašljavanje i nama su se pokazale jako dobre. one se doziraju prema starosti djeteta, FJ je sad uzimao 2 x 13 kapljica (ujutro i popodne oko 5-6, jer jako dobro razgrađuju taj šlajm i tjeraju na kašljanje, pa ih se ne preporuča davti prije spavanja da dijete ne bi kašljalo cijelu noć).
|
|
RE: Koji sirup protiv kašlja za djecu? 14.10.2009 10:55:18
|
|
|
|
ejmama
|
hvala da znam
|
|
RE: Koji sirup protiv kašlja za djecu? 14.10.2009 10:57:16
|
|
|
|
FIONA
|
ja sam svojoj davala od bijelog sljeza sirup...čak si i ja čvaknem...sad sam joj neki dan samo dala malo meda domačeg i bilo je isto ok!
|
|
RE: Koji sirup protiv kašlja za djecu? 14.10.2009 12:51:45
|
|
|
|
mrkvač
|
Mucoplant-meni je u zadnje vrijeme bio ok!
|
|
RE: Koji sirup protiv kašlja za djecu? 14.10.2009 14:02:37
|
|
|
|
gljiva
|
Mucoplant- trpučev sirup, za sada nam se pokazao ok. Prospan nam nije pomogao.
|
|
|
|
RE: Koji sirup protiv kašlja za djecu? 14.10.2009 15:35:41
|
|
|
|
CallamityJane
|
evo bili smo i mi u apoteci da kupimo sirup i dali su nam Prospan. I citam uputstvo na njemu i pise da se ne smije koristiti tokom dojenja i stvarno mi nije jasno ako ja ne bih smjela da ga pijem tokom dojenja kako onda da ga dam djetetu koje jos nema godinu dana a doji???? Ja ovo njoj se ne usudjujem dati
|
|
|
|
RE: Koji sirup protiv kašlja za djecu? 14.10.2009 15:53:37
|
|
|
|
CallamityJane
|
hellooooo? ikooo??
|
|
|
|
RE: Koji sirup protiv kašlja za djecu? 14.10.2009 15:56:40
|
|
|
|
Marta j
|
Ja ti vrtirepka o tom nemam pojma valjda se javi koja cura koja
|
|
RE: Koji sirup protiv kašlja za djecu? 14.10.2009 16:08:26
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe evo bili smo i mi u apoteci da kupimo sirup i dali su nam Prospan. I citam uputstvo na njemu i pise da se ne smije koristiti tokom dojenja i stvarno mi nije jasno ako ja ne bih smjela da ga pijem tokom dojenja kako onda da ga dam djetetu koje jos nema godinu dana a doji???? Ja ovo njoj se ne usudjujem dati Najbolje da odeš u ljekarnu i zamjeni za sirup koji smije, možda najbolje od JGL sirup od slijeza to bebe smiju.
|
|
[Obrisani korisnik] 14.10.2009 16:32:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Koji sirup protiv kašlja za djecu? 14.10.2009 16:34:33
|
|
|
|
CallamityJane
|
ja cu ovo vratiti i traziti taj od sljeza a kakav je to korijen cvrcak? gjde to kupiti?
|
|
|
|
RE: Koji sirup protiv kašlja za djecu? 14.10.2009 16:36:51
|
|
|
|
ejmama
|
Korijen od bijelog slijeza imaš kupiti isto od JGL i od njega se prave ili kapi za nos ili čaj, ovako kako ti je Cvrčak rekla, ja sam danas naručila mm da mi kupi za malu. Mislim da je tvoja veća pa može sirup.
|
|
[Obrisani korisnik] 14.10.2009 16:38:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Koji sirup protiv kašlja za djecu? 14.10.2009 17:01:54
|
|
|
|
lueman
|
srećom pa ovo sad stvarno nije tema o kojoj mogu puno reći, ali mislim da sam ovim starijima davala sirup Herbion od jaglaca i još nečeg??????prospan mi nije baš puno koristil, na žalost.al znam da mi je taj herbion bil zakon
|
|
[Obrisani korisnik] 15.10.2009 10:18:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Koji sirup protiv kašlja za djecu? 15.10.2009 10:26:08
|
|
|
|
CallamityJane
|
cura samo frkne nosom i nakezi mi se, ni da ga njusne a nemam joj u sto zakamuflirati. Kaslje onako sa slajmom ne precesto i nema fibre i nakon sto smo sinoc nos ispuhali fino je pajkila
|
|
|
Anketa
Pranje guze.
пеперутка16
Presvlači li vaš suprug dijete, mislim pranje guze i mijenjanje pelene?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!