dviney u 19:05
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Odštampaj
od tog dana 2 . 10 volim ga najviše na svijetu imala sam 18 god! Kad je moja mama ćula da sam sa njim poludila je doslovno zabranjivala mi izlaske njega je tijerala sa vrata kad je molio da me vidi..... A kap koja je prelila ćašu je bila toliko jaka šamarćina da joj je narukvica odletila tu noć sam se spakirala i u 3 ujutro sama kroz prozor pobijegla i došla kod njega na vrata!!!!Sa mamom nisam prićala 6 godina prošle bi jedna pored druge a nismo se ni pogledale! Nedugo zatim ostala sam trudna sa 20 sam rodila završili smo silom prilike na nekom kao tavanu sa žoharima šišmišima miševima tu smo sa bebicom od 4 mj. živjeli 8 mjeseci!! Preselili smo u ovu kuću di smo sada prvo kao podstanari onda smo je i kupili ! Pa auto.... Došla je i druga bebica pa treča i ćetvrta !!!!Konačno 26.4 2008 smo se i oženili !!!Sve smo prošli ali ljubav je uvijek bila tu samo ona nas je zadržala i dala nadu... Želim reći da kad je nešto suđeno je suđeno pa makar se zidovi rušili ti ideš dalje!!Evo