Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Sitnice koje život znače.. 21.8.2009 21:40:43
|
|
|
|
tikica_69
|
Kad mi Dominik dodje i pita - Mama, hoces li da ti izmasiram stopala Kad mi Buco dozvoli da ga skakljam i ljubim u spekasti trbuscic Kad mi muz posalje SMS - Volim te, znas? Kad im svim troje sakrijem pod jastuk omiljeni Kinder Bueno, pa vidim onaj djecacki izraz srece na njihovim licima kao da su nasli grumen zlata Kad dodjem mrtva s posla a djeca su ocistila svoju sobu bez da sam im ja to rekla Kad mi jutro pocne bez galame I dalo bi se tu jos puno, puno......
|
|
RE: Sitnice koje život znače.. 21.8.2009 22:10:14
|
|
|
|
mala pcelica
|
kad mi se moja beba nasmije samo to,ostalo su sporedne stvari....
|
|
RE: Sitnice koje život znače.. 21.8.2009 22:34:37
|
|
|
|
bomboncic02
|
-Ljubav Mateja i Luke (u nadi da će tako uvijek biti) -Kada s mužem pijem kavu a djeca nas pokušavaju omest u tim kratkim trenucima.. -Kada mi Matej ubere vani cvjetić i donese ga sav sretan i kaže Izvoli mama- da se rasplačem od sreće .. i još puno puno toga vezanog za djecu i muža
|
|
RE: Sitnice koje život znače.. 21.8.2009 23:27:22
|
|
|
|
Monica
|
O ima dosta toga što me oraspoloži -Kada dođem s posla a klinci spavaju pa uspijem i ja malo odmoriti e to mi je tako dobroooo -pa recimo dan kada smo slobodni i ne radi se pa smo svi skupa cijela moja mala family i uživamo -kava s prijateljicama- trenutci kada djeca spavaju a mi obavljamo bračne obaveze
< Poruku je uredio Monica -- 21.8.2009 23:28:22 >
|
|
RE: Sitnice koje život znače.. 21.8.2009 23:41:08
|
|
|
|
natalijax
|
trenutno moj bebac u stomaku
|
|
|
|
RE: Sitnice koje život znače.. 21.8.2009 23:42:59
|
|
|
|
Ruža
|
Osmjeh mog djeteta, kad one debele ručice stavi oko moga vrata, a glavicu nasloni ispod brade....Neprocjenjivo....
|
|
RE: Sitnice koje život znače.. 21.8.2009 23:43:01
|
|
|
|
natalijax
|
ali kad sagledam nije beba sitnica koja me razseljava to je za mene,moje veliko blago,ali trenutno je to sto me razveseljava,onako kad me bubne rukicom ili nogicom
|
|
|
|
RE: Sitnice koje život znače.. 21.8.2009 23:46:31
|
|
|
|
dominik
|
kava, casopis i cigareta na 10 minuta u miru ali to vise nije sitnica nazalost jer je nemoguce izvesti to...
|
|
|
|
RE: Sitnice koje život znače.. 22.8.2009 1:04:09
|
|
|
|
CallamityJane
|
ovih dana me nista ne veseli, danas posebno
|
|
|
|
RE: Sitnice koje život znače.. 22.8.2009 8:19:22
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Obiteljska nedjelja,obožavam kad smo svi troje zajedno cijeli dan i uživamo Kava sa prijateljicama,ali na neutralnom terenu,dakle ni kod mene doma,ni kod jedne od njih,nego negdje u nekom kafiću Osmjeh moga djeteta u danima kada se loše osjećam,kad mi nije do ničega...
|
|
[Obrisani korisnik] 22.8.2009 8:26:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Sitnice koje život znače.. 22.8.2009 10:09:32
|
|
|
|
ivanaa
|
evo je bi bila sretnaa da imam 5 min tisine..danas mi je mali ko navijen
|
|
RE: Sitnice koje život znače.. 22.8.2009 10:18:12
|
|
|
|
pako
|
Ja sam najsretnija kad mi moje zlato kaže mama (naučio je tek prije tri tjedna) i kada mi se od srca nasmije, zaista neprocjenjivo, a i sad još veselja, još jedna mala bebica nam dolazi. Djeca su nam najveća sreća!
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: Sitnice koje život znače.. 22.8.2009 13:01:34
|
|
|
|
mali_macic
|
u zadnjih 2-3 mjeseca mi je najdraze kad mogu bar 5min bit s muzem, on i ovo ljeto krvnicki radi i zna se desit za se samo poljubimo za dobro jutro i laku noc i to u polu snu. i naravno svaki udarac i pokret od moje malene.
|
|
RE: Sitnice koje život znače.. 22.8.2009 13:07:46
|
|
|
|
mariola
|
Zajdenička jutra s mojim dragim, neprocjenjivo (mislim na miru s njim, nas dvoje sami bez dosadnih telefona i ljudi)
|
|
RE: Sitnice koje život znače.. 22.8.2009 16:42:29
|
|
|
|
Zvonki
|
Pogled na supruga i djecu kad izmjenjuju ljubav, razgovaraju Kava u rano jutro dok je obitelj u krevetu Osmjeh bebe Kad mi mm skuha ručak ili pripremi obrok Sjedenje u parku na klupici i gledanje moje djece kako se igraju Kad mi Sv Nikola stavi u čizmicu slatkiš a znam da nema novca.
|
|
RE: Sitnice koje život znače.. 23.8.2009 21:59:32
|
|
|
|
uspavana
|
joj...ima tona takvih malih stvari... osmijeh mm ujutro dok se budimo.. svaki zajednički trenutak koji možemo provesti zagrljeni..zavaljeni u dnevnoj...uživancija čista... razgovor... popodne na malom balkoniću... život je prekrasan!!
|
|
RE: Sitnice koje život znače.. 23.8.2009 22:04:23
|
|
|
|
ninishka
|
stvarno ima toga....svako jutro koje se probudim kraj svog mm i kad me probudi poljupcima osmjeh mog malog misa kad me ujutro vidi... kad kuham rucak a mm se dosulja iza mene pa me zagrli i poljubi... svaki tren koji provedem s mojim deckim je dragocjen i volim ih i svaki je trenutak poseban...
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Samostalnost.
Admin
Da li su vaša deca koliko toliko samostalna ili ih još uvek hranite i uspavljujete ? Mislim na decu od 2,5 god pa naviše.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!