Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Što za čišćenje kupaonice? 6.8.2009 21:38:41
|
|
|
|
bomboncic02
|
Ja razmišljam da napravim sama, imam onaj špric špric, čisti je, oprala ga i planiram nešto iskemijat sama jer moram i radijatore prat a i kupaonu.. Koliki omjer se stavlja?
|
|
RE: Što za čišćenje kupaonice? 6.8.2009 21:47:51
|
|
|
|
mlada mama
|
Napravi sama,ako imas volju,ja sam isto pocela kuhinju i podove prati s vodom,octom,sodom i par kapi etericnog ulja. Puno ljepse ocisti i lijepo i dugo mirise. Za kupaonu koristim trenutno onaj narandjasti Arf bakteria stop,jer mi je domestos i ostalo bio pre jak miris i puno sam robe unistila njime. Arf miriše na narandju. Takodjer sam koristila dugo i justove proizvode za čišćenje.
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 7.8.2009 8:18:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Što za čišćenje kupaonice? 8.8.2009 10:29:39
|
|
|
|
božica
|
Kadu i umiovaonik operem sa sanitarom u biti sanitar je No1 kod mene u kupaoni
|
|
RE: Što za čišćenje kupaonice? 8.8.2009 11:50:29
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Ja najčešće sa cilitom perem...
|
|
RE: Što za čišćenje kupaonice? 16.8.2009 20:46:46
|
|
|
|
anne
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama Napravi sama,ako imas volju,ja sam isto pocela kuhinju i podove prati s vodom,octom,sodom i par kapi etericnog ulja. Puno ljepse ocisti i lijepo i dugo mirise. Za kupaonu koristim trenutno onaj narandjasti Arf bakteria stop,jer mi je domestos i ostalo bio pre jak miris i puno sam robe unistila njime. Arf miriše na narandju. Takodjer sam koristila dugo i justove proizvode za čišćenje.
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!