|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Domaći kečap
9.7.2009 15:11:17   
Ruža
Radi li ga itko kod kuće? Kakav bude? Baka kuha dosta rajčice pa bi ove godine napravila i kečap. Gjedala sam jednom u Dobro jutro Hrvatska kako se radi ali nisam zapisala recept. Ima li netko provjereni, a da je dobar?

Samo luda mama...
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Domaći kečap
9.7.2009 15:14:16   
natalijax
moja sveki je pravila prosle godine,ja ga jedina jela to jest iskoristila ga na pici i par puta ga razrijedila sa vodom i napravila juhu,da to nisam propao bi jer bas ga i nekonzumiramo cesto,a okus je isti ko u pizzeriji sto dobijes u onim posudicama da si posipas naknadno

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 2
9.7.2009 15:27:43   
Ruža
Ako ti nije bed pa pitaj za receptuser posted image Mi ga u ogromnim količinama trošimo.user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 3
9.7.2009 17:48:21   
Candy
Hm,zanimljivo,nisam još čula da ljudi doma rade ketchup user posted image ...Ali,super ideja,nadam se Rosita da će se javiti neka cura s receptom user posted image !

Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje.
(V.E.Frankl)

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 4
9.7.2009 19:29:48   
natalijax
e maco evo trazila po svekrvinim biljeznicama nemogu nac ako nadem u meduvremenu ja cu ti poslat recept

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 5
9.7.2009 21:32:44   
dami
Jednom sam ga radila po receptu jedne knjige i bio je katastrofa.
jesi sigurna da te zanima moj recept.user posted image

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!