Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: ''trakice''-testovi za ovulaciju 29.6.2009 10:09:05
|
|
|
|
natalijax
|
ne nadam se da ce netko napisat odgovor bas me zanima,nisam cula o tom
|
|
|
|
RE: ''trakice''-testovi za ovulaciju 29.6.2009 10:37:31
|
|
|
|
Kika83
|
Ja sam ih naručila iz Canade preko Tikice (ona mi je dala adresu) ali nesječam se ime stranice. Jeftinije su nego da kupiš u apoteci
|
|
|
|
RE: ''trakice''-testovi za ovulaciju 29.6.2009 11:07:27
|
|
|
|
anaxx
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 evo tu ima sve o trakicama http://www.ringeraja.hr/forum/Najbolja_metoda_za_odre%C4%91ivanje_ovulacije/m_77451/tm.htm HVALA TIKICA! pročitala sam i vidim da si i ti naručila te trakice preko neta, zanima me to što daješ broj kreditne nije to malo opasno danas ili ... ne naručujem baš često preko neta pa... taj broj to je onaj od 12 znamenaka jel tako? (znam da ponekad traže onaj broj sa stražnje strane od 3 znamenke) kako brzo mi to može stići, već za ovaj mjesec, danas mi je drugi dan ciklusa?
|
|
RE: ''trakice''-testovi za ovulaciju 29.6.2009 11:08:42
|
|
|
|
tikica_69
|
Sigurno je...ja sam ti inace isto skepticna oko toga, ali stvarno je sigurno. I stignu ti za najvise 8 radnih dana.
|
|
RE: ''trakice''-testovi za ovulaciju 29.6.2009 11:17:14
|
|
|
|
anaxx
|
naručila: 20 trakica +5 testova - 15.75$ nadam se da će uroditi plodom, doslovno!!!!
|
|
|
|
RE: ''trakice''-testovi za ovulaciju 29.6.2009 19:02:50
|
|
|
|
Ellenora
|
Ja sam koristila ovaj mjesec i napokon pogodila ovulaciju pa bumo videli, a je li zna netko je li šalju poštom i u BIH te trakice
< Poruku je uredio Ellenora -- 29.6.2009 19:03:17 >
|
|
RE: ''trakice''-testovi za ovulaciju 30.6.2009 8:50:07
|
|
|
|
djetelina
|
Pa ne vidim razloga zašto ih ne bi slali...
|
|
RE: ''trakice''-testovi za ovulaciju 30.6.2009 10:51:02
|
|
|
|
zaba
|
jel ima tih trakica tu za kupiti? Probala bi,a obzirom da u petak putujemo,nemam vremena naručivati
|
|
RE: ''trakice''-testovi za ovulaciju 30.6.2009 10:54:52
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: zaba jel ima tih trakica tu za kupiti? Probala bi,a obzirom da u petak putujemo,nemam vremena naručivati Imaš ih u apotekama ali su dosta skupe
|
|
|
|
RE: ''trakice''-testovi za ovulaciju 30.6.2009 10:57:21
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: zaba jel ima tih trakica tu za kupiti? Probala bi,a obzirom da u petak putujemo,nemam vremena naručivati bit ce akcije...wuhuuuu
|
|
|
|
RE: ''trakice''-testovi za ovulaciju 30.6.2009 11:34:29
|
|
|
|
tikica_69
|
Jedna trakica ja cca 40kn kod nas Treba ti najmanje 5 da vidis kad je tocno PIK. Ove izvana se mogu naruciti od bilo kuda....to je odgovor na ovaj dio iz Bosne
|
|
RE: ''trakice''-testovi za ovulaciju 30.6.2009 12:27:18
|
|
|
|
zaba
|
hvala,kupila bum sad pa kaj bu-bu!
|
|
RE: ''trakice''-testovi za ovulaciju 30.6.2009 14:35:37
|
|
|
|
anaxx
|
cure koje koriste trakice (i kojima je pomoću njih uspjelo)!!! kako se koriste te trakice, mislim koliko često, svaki dan ili svaki drugi ili..., ujutro s prvim odlaskom na wc ili to nije bitno, što je bitno??? da budem spremna kad stignu!
|
|
RE: ''trakice''-testovi za ovulaciju 30.6.2009 14:36:53
|
|
|
|
tikica_69
|
Svaki dan izmedju 12 i 18 sati dok linija ne bude tamna kao i kontrolna - to je znak da ovulacija zasigurno nastupa unutar 24 sata, pa udri misko...... No meni nije uspjelo pa se moj post ne racuna
|
|
RE: ''trakice''-testovi za ovulaciju 30.6.2009 14:43:51
|
|
|
|
anaxx
|
ma sve se računa tiki nadam se da će nam svima jednom (ili više) uspjeti.... a s kojim danom ciklusa da počnem pi... po trakicama?
|
|
RE: ''trakice''-testovi za ovulaciju 30.6.2009 14:45:01
|
|
|
|
tikica_69
|
Ovisi o duzini ciklusa....moj je 26 - 29 dana i uvijek krenem 11. dan i obicno mi 14. bude taj. Znaci bar dva dana prije sredine ciklusa ako uvijek imas bar priblizno trajanje ciklusa
|
|
RE: ''trakice''-testovi za ovulaciju 30.6.2009 14:46:31
|
|
|
|
anaxx
|
hvala... jedva čekam...
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Dojenje.
Admin
Smatrate li da je istina; kad žena što duže doji, dijete ima bolji imunitet?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!