|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   debljina endometrija
23.6.2009 21:36:13   
ima nas još
malo sam "pregledala" svoje nalaze...8 dan ciklusa endić trolinijski 7mm, onda u nekom drugom ciklusu 19. dan 7.7mm, onda u trećem ciklusu 27. dan 6mm.....mislim da bi trebao biti malo deblji, pogotovo 19.dan?
..ono mislim da se moj baš i ne deblja kako treba, a nikada mi nitko nije obraćao pažnju na debljinu endometrija...a negdje sam pročitala da je sve ispod 7 malo i naravno Klomifen ga još i stanjuje...pijem sok od svježe cikle i cijedim ananas..Zna li tko još neki recept kako ga "PODEBLJTI"..?
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: debljina endometrija
23.6.2009 21:39:08   
natalijax
netko ce reci da sam neobrazovanauser posted image user posted image user posted image user posted image joj sto je to nisam upucena neznamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ima nas još)
Neposredna veza do poruke: 2
23.6.2009 21:41:14   
ZVRK
neznam niti jauser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 3
23.6.2009 21:45:22   
ima nas još
ako je na dan ovulacije jednak ili manji od 7mm, ne može doći do implatacije...naišla sam na taj podatak na netu..., pa molim da se jave cure koje znaju nešto o tome..user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 4
23.6.2009 21:50:17   
natalijax
aha sory ja nisam nikad cula ja ti samo mogu reci zelim ti srecu i da bude sve okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 5
23.6.2009 21:52:42   
Ruža
I mi želimo sretno!user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 6
24.6.2009 15:13:25   
tikica_69
Estrofem 

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 7
6.8.2009 22:48:16   
barby
vecer!
imam jedno pitanje. danas sam bila kod ginek jel mi kasni 2mj vec...a mjesec i pol mi je sad da sam bil na hsg.radila sam 22.7 test negativan,to sam si i mislila....user posted image imama sve zive simptome,i radila mi je utz pa me zanima ako je 11mm endometrij sta to znaci,nije mi bas jasno... dala mi pit 7 dana dabrostone, i da ako u 15 dana ne prokrvarim da se opet javim... vec sam luda od svega,opet ponovo trcanje po doktorima...

17.1.2011 STIGLA MOJA NAJVECA SRECA
ostala trudna između postupka prirodno:)

22.2 -transfer IVF/ICSI,11.3 beta.nisam je ni docekala:(

2007-missed abortion:(

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

MM-oligoasthenozoospermia
varikokel

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 8
7.8.2009 16:52:16   
barby
nitko ne zna odg? jel ok da mi je 11mm endometrij,stvari mi nema,kasne 2mj opet....

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

varikokel

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 9
7.8.2009 16:53:48   
tikica_69
A koji ti je dan ciklusa?

U iscekivanju.......

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 10
7.8.2009 18:02:27   
barby

IZVORNA PORUKA: tikica_69

A koji ti je dan ciklusa?

meni su poremeceni od uvijek..imala sam zadnju 9.6 a 23.6 hsg. jedan san sam samo krvarila, ali mi jucer ginek rekla da se racuna od zadnje ne od hsg.tako da ce sad bit 2mj da je nemam. napisala sm vec,vidjela je neku majusnu mrvicu,pa ju buni ne zna jel to mozda jako rana trudnoca ili ce dos stavri,dala mi ipak dabrostone 7 dna piti.mene danas poceo trbuh lagano nabijat,mozda i od utz jucer jel mi je oko 10-15 min drndala unutra.kaze ciste nema,sve cisto,uredno cak i mokracne kanale vidjela da su ok,a ja pisam cesto...

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

varikokel

Neposredna veza do poruke: 11
20.8.2009 15:53:23   
Sasha69
Draga Barby..mozda da odes privatniku jer nisam sigurna da je dobro izazivati krvarenje Dabrostonima ako sumnjas na trudnocu..bolje ponovi test,

nadam se da nije kasno dosao odgovvor..Inace meni moj doktor rekao da je debljina endometrija bitna i da je mojih 9mm idealno, ali nemam pojma zasto. jedna mi kolegica rekla da je za trudnocu potrebno 7mm user posted image

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 12
20.8.2009 17:02:25   
tikica_69
najmanje 7mm...tako bar kazu...

U iscekivanju.......

(Odgovor članu Sasha69)
Neposredna veza do poruke: 13
20.8.2009 17:33:42   
barby
vec je sve rijeseno.popila sam dozu dabrostona,dobila nakon 4 dana stavri,danas mi upravo prestale,krvarila ko blesava,komadi ispadali iz mene.a nakon 3mj skoro sta nisam imala stvari nije ni cudo.
tnx sve jedno....user posted image
ocito ona tockica sta ju je na utz dr vidjela nije bila trudnoca nego krvarenje...user posted image

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

varikokel

Neposredna veza do poruke: 14
28.8.2009 19:29:38   
ima nas još
zna li netko koliko je zadebljani endometrij u slučaju da dođe do trudnoće?..A koliki je endić pred menstruaciju?..Ne mogu ništa o tome naći na netu..

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 15
28.8.2009 19:31:33   
ima nas još
moj je na 25. dan ciklusa 12mm...

Neposredna veza do poruke: 16
28.8.2009 19:34:17   
ZVRK
nažalost ja ti nemogu pomoćiuser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

Neposredna veza do poruke: 17
28.8.2009 19:41:16   
ima nas još
opet sam se počela nadati i opterećivatiuser posted image ..ali prošli put kada sam imala biokemijsku bolile su me cice, sada ništa, samo sam napuhana i probada me doli već danima...zbunila me danas ta debljina endometrija, jer mi je jednom 27 dan bio 6mm..

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 18
28.8.2009 19:44:06   
ZVRK
joj
ako ne dobiš u pon idi vadi krvuser posted image

si vidjela da sam ti odgovorila na mojoj temi rebro

zvrkić došao 17.06.2005.

Neposredna veza do poruke: 19
28.8.2009 21:39:27   
tikica_69
Endometrij se za vrijeme mjesecnice skroz oljusti i krene se opet hvatati za stijenku maternice od 1 dana ciklusa do sljedece menstruacije. Znaci sto je dan ciklusa visi, endometrij ce biti deblji....idealan je za vrijeme ovulacije i trebao bi biti najmanje 7 a najvise 11mm.....sto ne znaci da se trudnoca nece dogoditi i sa drugom debljinom....samo je ovako vjerojatnost veca

U iscekivanju.......

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 20
9.9.2009 10:53:43   
sani5
Imala sam isti problem sa endometrijem, koji je nakon klomifena bio bas tanak . Preporucujem caj vrkutu (gospin plast), pije se 2 solje dnevno, vitamine prenatal ili samo vitamin E. Meni ja pomogla kombncaija tog caja i prenatal-a. Kod mene je bilo efekta, sada imam djevojcicu 15.mjeseci. Inace sam jednom imala spontani upravo zbog tankog endometrija. Srdacan pozdrav i sretno!!!

Neposredna veza do poruke: 21
18.11.2009 23:22:07   
crvenkapica
cure  sad se i ja brinem kad vas citam ...spremam se na svoj prvi AIH.i  jucer 14dc.....ultrazvuk  endometrij 6mm ....citam i mislim da je jako tanak...dr.mi kaze ok..ali vidim da nije ok....hoce li se on podebljati do postupka ili  nece??    sta da pijem? vrkutu?  ciklu jedem svaki dan jer je volim....ananas?   ...pa sta ako mi aih ne uspije zbog endometrija? dajte mi savjet plizzzzz  user posted image user posted image

3xAIH =0
2xIVF=0
3IVF = beta 6.3 znaci biokemijska :(
idemo opet u 11mj

(Odgovor članu sani5)
Neposredna veza do poruke: 22
18.11.2009 23:29:16   
tikica_69
Ako ce doktor smatrati da ti je nakon punkcije jos uvijek end. pretanak, dobiti ces Estrofem....on ce ti zadebljati end.

U iscekivanju.......

(Odgovor članu crvenkapica)
Neposredna veza do poruke: 23
19.11.2009 13:29:09   
Kika83
IZVORNA PORUKA: crvenkapica

cure  sad se i ja brinem kad vas citam ...spremam se na svoj prvi AIH.i  jucer 14dc.....ultrazvuk  endometrij 6mm ....citam i mislim da je jako tanak...dr.mi kaze ok..ali vidim da nije ok....hoce li se on podebljati do postupka ili  nece??    sta da pijem? vrkutu?  ciklu jedem svaki dan jer je volim....ananas?   ...pa sta ako mi aih ne uspije zbog endometrija? dajte mi savjet plizzzzz  user posted image user posted image

Nema tu nekih savjeta, kao šta ti Tiki kaže dati če ti tablete ako vidi da je potrebno ga još podebljati. Ja sam jela ananas ali nije baš nešto urodilo plodom. Baš me zanima sutra kakvo je stanje.

(Odgovor članu crvenkapica)
Neposredna veza do poruke: 24
19.11.2009 14:12:37   
crvenkapica
tikica....punkcije??? ja idem na AIH.....jel moze nesto dati   kad dođem 8dc na ultrazvuk i vidi da je tanak i dobijem taj Estrofen i pijem do  postupka?......zvala sam ga danas jer me je moja ginicka isprepadala  da je tanak da ne valja   ...da je ciklus losuser posted image ..ja dosla kuci i nazovem ga i pitam..veli on nada se da ce podebljt bar 7mm...  ako ne  ...onda se moze odgoditi  AIH user posted image

3xAIH =0
2xIVF=0
3IVF = beta 6.3 znaci biokemijska :(
idemo opet u 11mj

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Igraone.
пеперутка16

Koliko cesto vodite djecu u djecije igraonice?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!