Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Dali ste uzimali tablete za prestanak lak... 2.6.2009 19:50:45
|
|
|
|
natalijax
|
da i nisam nista istiskivala poslusala sam doktora u bolnici
|
|
|
|
|
RE: Dali ste uzimali tablete za prestanak lak... 2.6.2009 19:51:27
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
mirna je spominjala čaj od nečega, ali ne mogu se sjetiti od čega
|
|
|
RE: Dali ste uzimali tablete za prestanak lak... 2.6.2009 19:51:49
|
|
|
|
curice
|
nisam ništa uzimala,nikakve lijekove i svatri puta se mlijeko povuklo samo od sebe
|
|
|
|
|
RE: Dali ste uzimali tablete za prestanak lak... 2.6.2009 19:56:36
|
|
|
|
Vector
|
Ja sam nazalost morala prestati dojiti (tj. nisam ni uspjela dojiti - jer sam rodila prerano u 26 tj. trudnocne i bebica mi je nakon 12 dana umrla), ali sam taj period odrzavala mlijeko u slucaju da sve dobro zavrsi. I kako to obicno biva - mlijeka je bilo kao u prici. Onda sam dobila neke tablete (mislim sa slovom B da se zovu). Prva dva dana mi je bilo grozno. Doktor mi je savjetovao da kada vise ne mogu izdrzati da se izdojim. I to sam i uradila dva puta u dva dana, i stavljala hladne obloge. Samo ta prva dva dana je bilo tesko, a poslije sve bilo ok. Nisam imala vise nikakvih problema.
|
|
|
|
|
RE: Dali ste uzimali tablete za prestanak lak... 2.6.2009 20:36:23
|
|
|
|
mirna
|
Ne.. popila sam jedan dan caj od kadulje i to je to... Prestala sam postupno (na kraju sam dojila samo jos navecer prije spavanja) i zato se je mlijeko povuklo samo od sebe.
|
|
|
|
|
RE: Dali ste uzimali tablete za prestanak lak... 2.6.2009 21:14:22
|
|
|
|
dominik
|
oba puta (sa domiem nakon 9 mj dojenja sa dorom nakon 3 tjedna dojenja) samo od sebe se prekinula proizvodnja
|
|
|
|
|
RE: Dali ste uzimali tablete za prestanak lak... 2.6.2009 22:11:26
|
|
|
|
FIONA
|
da...Bromergon jel sam dobila jaku upalu, alergiju na koži i morala prestati sa izdajanjem...od tih tableta mi je glava pucala ko balon jel su to čisti hormoni...ali nakon tjedan dana sam prestala...naravno prvi put ranije pa mi se vratilo i opet sve ispočetka ali drugi sam bila pametnij!!!
|
|
|
RE: Dali ste uzimali tablete za prestanak lak... 2.6.2009 22:21:49
|
|
|
|
ivanaa
|
bromergon al moras paziti na dozu i da postepeno pocnes i prekines uzimanje
|
|
|
RE: Dali ste uzimali tablete za prestanak lak... 2.6.2009 22:22:40
|
|
|
|
FIONA
|
i tak sa izdajanjem ...nikada do kraja ali se moraš izdajati i to naravno baciti!
|
|
|
RE: Dali ste uzimali tablete za prestanak lak... 2.6.2009 22:48:55
|
|
|
|
pepeljuga
|
ja sam polako smanjivala dojenje i kad sam prestala mlijeko se samo povuklu,imala pauzu od tri miseca i nastavila dojit roka
|
|
|
RE: Dali ste uzimali tablete za prestanak lak... 2.6.2009 23:06:26
|
|
|
|
tikica_69
|
Ne, ali zato sad pijem Bromergon zbog povisenog prolaktina
|
|
|
RE: Dali ste uzimali tablete za prestanak lak... 2.6.2009 23:32:34
|
|
|
|
njanja
|
ja sam morala jer sam i nakon prestanka dojenja imala spontano curenje mlijeka (kao i prije poroda od 5 mj trudnoće).... uzimala sam bromergon, 1. dan (jutro) mi je bilo užasno slabo, a sve ostale dane sasvim ok......... međutim, ako i sada malo stisnem, mlijeka malo na kapljice ima.....
|
|
|
RE: Dali ste uzimali tablete za prestanak lak... 2.6.2009 23:34:40
|
|
|
|
mirna
|
međutim, ako i sada malo stisnem, mlijeka malo na kapljice ima..... za kavu... bok njanja! Caj od kadulje, ne zaboravite cure...Stvarno djeluje i nije kemija...
|
|
|
|
|
RE: Dali ste uzimali tablete za prestanak lak... 2.6.2009 23:36:49
|
|
|
|
njanja
|
hej mirna.....evo me malo....mm na putu pa ja navratila
|
|
|
RE: Dali ste uzimali tablete za prestanak lak... 3.6.2009 8:19:52
|
|
|
|
sanjarica
|
nakon 1 trudnoce imala sam samo dva mjeseca mlijeko,na zalost pa nije bilo duze,jer mi je od brige i stresa samo nestalo mlijekice.sad molim boga da imam sto duze..ipak je to najbolje za bebicu
|
|
|
RE: Dali ste uzimali tablete za prestanak lak... 3.6.2009 8:23:56
|
|
|
|
ZVRK
|
samo prestalo treći dan nije bilo ničega,niti mlijeka niti bolova,niti upala
|
|
|
RE: Dali ste uzimali tablete za prestanak lak... 3.6.2009 11:20:47
|
|
|
|
Lady3
|
da,bromergon...
|
|
|
RE: Dali ste uzimali tablete za prestanak lak... 3.6.2009 20:36:45
|
|
|
|
inna
|
isto, bromergon, ali ja sam isto morala zbog upale prestati dojiti nakon samo 3 tjedna
|
|
|
RE: Dali ste uzimali tablete za prestanak lak... 3.6.2009 21:05:42
|
|
|
|
Zvonki
|
Nisam imala potrebe. Proizvodnja se prilagođavala potrebama bebe.
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
dječja robica?maliziakada djete preraste svoju robicu, šta radite s njom?odnesem u caritas (
5%)

poklonim (
23%)

bacim (
3%)

čuvam za nekog iz familije (
59%)

nešto drugo? (
10%)
Broj svih glasova: 111Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!