|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Lidl
20.4.2009 14:40:38   
apika
Kako intezivno tražim posao ,zanima me jel neka zna nekoga tko radi u Lidlu i kako je tamo raditi?,Naime o njima sam čula sve i svašta, a otvorila se mogućnost za zaposlenje kod njih ,pa sad neznam prihvatiti ili neuser posted image   
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Lidl
20.4.2009 14:42:57   
tikica_69
Ja znam da danas imaju na akciji mljeveno mjesano meso po 28kn/kg i to je sve sto znam o Lidl-u user posted image Vidjela jucer na TV-u i zapela mi cijena za oko user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu apika)
Neposredna veza do poruke: 2
20.4.2009 14:43:02   
ivanaa
kazu da je ok al meni ne izgleda bas tak,otvorio se novi u Vrapcu.

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu apika)
Neposredna veza do poruke: 3
20.4.2009 14:45:20   
Kika83
Kod nas u Puli sam čula da je ok radit i da imaju jako dobre plaće a sad šta je istina nemam pojmauser posted image
Frendica je predala zamolbu za Lidl i čeka da joj nešto jave pa možda saznam ubrzo nešto

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 4
20.4.2009 14:46:22   
Lady3
Poznajem par cura koje ondje rade,kažu da je dobro a plaća još i bolja.Da se meni nudi mogućnost da ondje radim,odmah bih prihvatila,bez razmišljanja..user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 5
20.4.2009 14:50:46   
apika
Hvala cure!Ja sam tip koji mora sve razmotriti sa svih strana al obično na kraju ostanem kod prvobitnog dojmauser posted image , što ćete, nama ribama je trakav horoskopuser posted image user posted image

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 6
20.4.2009 15:29:53   
Thea
ja ti radim u lidlu ali u skladištu u Jaski jer mi je 2 minute od kuče.Meni je super,plača je super,sad je bila povišica od 5,5%,šefovi su dobri,ali mora se raditi.Plate  svaki sat prekovremeni i subote.Ima ljudi koji su došli raditi i u skladište i u dućan pa im se ne dopada jer su se naradili..Onaj tko hoće raditi bit će mu dobro...ja sam prije radila i u konzumu i u mercatoru ali tamo mi je bilo užas..Ovaj posao ne bi mjenjala nizašta....user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Thea -- 20.4.2009 15:35:13 >

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu apika)
Neposredna veza do poruke: 7
20.4.2009 17:19:43   
cokolada
Moja prijateljica radi u Lidlu, zadovoljna je, placa je super, ljudi korekti, ali se puno radi.

(Odgovor članu apika)
Neposredna veza do poruke: 8
20.4.2009 19:40:39   
koka
user posted image
IZVORNA PORUKA: tikica_69

Ja znam da danas imaju na akciji mljeveno mjesano meso po 28kn/kg i to je sve sto znam o Lidl-u user posted image Vidjela jucer na TV-u i zapela mi cijena za oko user posted image
nasmijala si meuser posted image user posted image user posted image user posted image

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 9
21.4.2009 13:30:15   
apika
Radit se bojim najmanje jer sam dosad radila ko konj za jako male novce i za jako,jako zauser posted image og šefa!Kad se samo sjetim da me nije htio pustit na bakin sprovoduser posted image  moja mama ga skoro umlatilauser posted image user posted image user posted image  onako jadna i tužna!

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 10
21.4.2009 13:34:46   
Ninaa
Čula sam samo dobre stvari za Lidl, da su plaće super, šefovi ok, jedino treba raditi, no to treba svagdje.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu apika)
Neposredna veza do poruke: 11
21.4.2009 17:07:09   
Ruža
Draga zgrabi i iskoristi priliku. Sve najbolje sam čula o Lidlu!
Sretno!user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 12
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

vitamini za bebače
MILLA

da li dajete redovito one vitamine koje su vam prepisali za bebače,one osnovne-željezo,d3,vitamin c

dajem redovito kako su pripisali (69%)

rijetko...zaboravim (31%)

Broj svih glasova: 97

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!