|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Gdje kupiti jeftine deke? 16.4.2009 14:10:17
|
|
|
|
Lady3
|
ajoj neznam,ja ih imam gomilu,ne stignem ih sve ni iskoristiti,čuvam za L..
|
|
|
RE: Gdje kupiti jeftine deke? 16.4.2009 14:10:44
|
|
|
|
uspavana
|
da li je moguće da bi Kika mogla imati nešto jeftino?! iskreno, već dugo nisam vidjela... znali su imati u Konzumu na akciji, al već dugo nisam vidjela...
|
|
|
RE: Gdje kupiti jeftine deke? 16.4.2009 14:11:08
|
|
|
|
vjerae
|
kika je jaaako skupa probaj u mandiju il u merkatoneu u lučkom
|
|
|
RE: Gdje kupiti jeftine deke? 16.4.2009 14:17:51
|
|
|
|
Lady3
|
Jesi pogledala u Pevecu ili mercatoru?Tamo sam ih znala vidjeti lijepe a mislim da ni cijena nije bila pretjerana..
|
|
|
RE: Gdje kupiti jeftine deke? 16.4.2009 14:32:18
|
|
|
|
tikica_69
|
Hvala cure....budem otisla u Pevec onda najvjerojatnije pogledati
|
|
|
RE: Gdje kupiti jeftine deke? 16.4.2009 14:34:51
|
|
|
|
Zvonki
|
Ne znam, meni Kika baš nema povoljne cijene. Ja sam prije par dana u Intersparu kupila curama svakoj po deku. Koštale su oko 80-ak kn. Jako mekane i lijepe. Ima i jeftinijih.
|
|
|
RE: Gdje kupiti jeftine deke? 16.4.2009 14:46:47
|
|
|
|
FIONA
|
čuj ja imam od flisa...kupila jeftino u metrou...meni su super jer zbog alergija često moram prati pa ovo šibnem u mašinu i isti dan je suha...kad se pohaba..bacim i uzmem nove...nije mi žao a tople su , lagane i ima lijepih boja!
|
|
|
RE: Gdje kupiti jeftine deke? 16.4.2009 14:47:01
|
|
|
|
Ruža
|
Opet ja sa mojim kupujmo hrvatsko. Tikica Wuteksovih deka imaš već od 120 kn, a zasigurno nisu šrot. Ja bi ti preporučila njihovu pamučnu, 60% je pamuk u sastavu, košta oko 220 kn, a super je. Perem ju na 60 stupnjeva svaki mjesec i još je kao nova, za kožu najugodnija kad je hladno grije, kad je toplo hladi. A imaju i zgodnih uzoraka.
|
|
|
RE: Gdje kupiti jeftine deke? 16.4.2009 14:51:46
|
|
|
|
mariola
|
To Ružo. Kupujmo hrvatsko! ja ne znam, imam ih puno, sve mama i sveki navukle pa sam mirna slijedećih sto godina.
|
|
|
|
|
RE: Gdje kupiti jeftine deke? 16.4.2009 14:54:50
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: Ruža Opet ja sa mojim kupujmo hrvatsko. Tikica Wuteksovih deka imaš već od 120 kn, a zasigurno nisu šrot. Ja bi ti preporučila njihovu pamučnu, 60% je pamuk u sastavu, košta oko 220 kn, a super je. Perem ju na 60 stupnjeva svaki mjesec i još je kao nova, za kožu najugodnija kad je hladno grije, kad je toplo hladi. A imaju i zgodnih uzoraka. A gdje ih ima
|
|
|
RE: Gdje kupiti jeftine deke? 16.4.2009 14:56:17
|
|
|
|
plavka
|
Ja bih ti savjetovala da odeš u NAŠ DOM tamo zna biti kvalitetnih a povoljnih deka, jastuka, posteljine i ručnika i ostalih sitnica za stan...
|
|
|
|
|
RE: Gdje kupiti jeftine deke? 16.4.2009 14:57:18
|
|
|
|
zaba
|
ja sam deke dobila,pa ne znam.Kupila sam pamučne prekrivače,super su,perem u mašini,u Mercatoneu.Ak ti to pomaže.
|
|
|
RE: Gdje kupiti jeftine deke? 16.4.2009 14:59:19
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 IZVORNA PORUKA: Ruža Opet ja sa mojim kupujmo hrvatsko. Tikica Wuteksovih deka imaš već od 120 kn, a zasigurno nisu šrot. Ja bi ti preporučila njihovu pamučnu, 60% je pamuk u sastavu, košta oko 220 kn, a super je. Perem ju na 60 stupnjeva svaki mjesec i još je kao nova, za kožu najugodnija kad je hladno grije, kad je toplo hladi. A imaju i zgodnih uzoraka. A gdje ih ima Vjerujem u svakoj prodavaonici sa takvim stvarima, jastuci, deke i sl. Sigurno u tekstilprometu. Ima kod nas. Hoćeš da ti kupim?
|
|
|
[Obrisani korisnik] 16.4.2009 17:23:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: Gdje kupiti jeftine deke? 19.4.2009 10:29:11
|
|
|
|
tikica_69
|
Jos ih nisam kupila.....sutra cu
|
|
|
RE: Gdje kupiti jeftine deke? 22.4.2009 14:14:01
|
|
|
|
uspavana
|
i, jesi uspjela kupiti deke? gdje?? nadam se da si našla nešto povoljno a ne preskupo
|
|
|
RE: Gdje kupiti jeftine deke? 22.4.2009 14:22:52
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
u Metrou...sitna lova, do 50 kn, a ok kvaliteta
|
|
|
RE: Gdje kupiti jeftine deke? 22.4.2009 14:25:48
|
|
|
|
tikica_69
|
Kupila u Pevecu, Ambasador deke po 149kn komad 200x160cm, mekane, fine za klince i veliku 200x260cm za MM i sebe za 299kn, extra mekanu, preslatku
< Poruku je uredio tikica_69 -- 22.4.2009 14:26:04 >
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Kada je vase dijete prohodalo?ancyyKada je vase dijete prohodalo?8 mjeseci (
13%)

9 mjeseci (
14%)

godina dana (
48%)

posle godine (
26%)
Broj svih glasova: 88Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!