Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Poništenje crkvenoga braka 30.3.2009 22:56:58
|
|
|
|
tikica_69
|
Ne znam, ali naci cu temu na jednom portalu gdje sam ja to pitala....idem bas naci....
|
|
RE: Poništenje crkvenoga braka 30.3.2009 22:59:57
|
|
|
|
zaba
|
o da,ja sam htjela poništiti svoj,jer je znao da nemre imati djecu,a prešutio je.Odustala sam jer je to puno papirologije i čeka se....
|
|
RE: Poništenje crkvenoga braka 30.3.2009 23:01:38
|
|
|
|
Marcus
|
trebalo bi pitat Marka Perkovica Thompsona...cujem da on zna
|
|
|
|
RE: Poništenje crkvenoga braka 30.3.2009 23:02:39
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: Marcus trebalo bi pitat Marka Perkovica Thompsona...cujem da on zna ajme kako me to stvorenje iritira...on je sigurno imao dobar razlog za to....pun novacanik
|
|
RE: Poništenje crkvenoga braka 30.3.2009 23:05:05
|
|
|
|
zaba
|
joj nemoj njega molim te,odmah mi dođe neki čudan nagon da sam agresivna
|
|
RE: Poništenje crkvenoga braka 30.3.2009 23:12:04
|
|
|
|
njanja
|
po meni se ne može poništiti nešto što je postojalo, što je sklopljeno, bez obzira na objašnjenja, razloge i procedure....brak je brak, odnos dvoje ljudi i nikakav papir ne može poništiti da je to postojalo.... ali da crkva treba dozvoljavati ljudima koji su razvedeni da se ožene, trebala bi....tolerira gore stvari, a ne dozvoljava da se ožene 2 ljudi koji se voli, samo zato jer je 1 već bilo oženjeno.....
|
|
RE: Poništenje crkvenoga braka 30.3.2009 23:23:28
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: njanja po meni se ne može poništiti nešto što je postojalo, što je sklopljeno, bez obzira na objašnjenja, razloge i procedure....brak je brak, odnos dvoje ljudi i nikakav papir ne može poništiti da je to postojalo.... ali da crkva treba dozvoljavati ljudima koji su razvedeni da se ožene, trebala bi....tolerira gore stvari, a ne dozvoljava da se ožene 2 ljudi koji se voli, samo zato jer je 1 već bilo oženjeno..... Potpisujem!
|
|
RE: Poništenje crkvenoga braka 30.3.2009 23:44:24
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
moji starci nekoliko puta pokušali, no nisu uspjeli
|
|
RE: Poništenje crkvenoga braka 30.3.2009 23:45:47
|
|
|
|
tikica_69
|
I ja bi da mogu vrlo rado ponistila prvi brak u crkvi
|
|
RE: Poništenje crkvenoga braka 31.3.2009 8:48:36
|
|
|
|
ivanaa
|
to ide papi u vatikan na potpis
|
|
RE: Poništenje crkvenoga braka 31.3.2009 8:48:51
|
|
|
|
ivanaa
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 I ja bi da mogu vrlo rado ponistila prvi brak u crkvi
|
|
RE: Poništenje crkvenoga braka 31.3.2009 12:14:11
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 IZVORNA PORUKA: Marcus trebalo bi pitat Marka Perkovica Thompsona...cujem da on zna ajme kako me to stvorenje iritira...on je sigurno imao dobar razlog za to....pun novacanik slažem se
|
|
|
|
RE: Poništenje crkvenoga braka 31.3.2009 12:24:06
|
|
|
|
ivanaa
|
ma ko zna jel to istinaIZVORNA PORUKA: Kika83 IZVORNA PORUKA: tikica_69 IZVORNA PORUKA: Marcus trebalo bi pitat Marka Perkovica Thompsona...cujem da on zna ajme kako me to stvorenje iritira...on je sigurno imao dobar razlog za to....pun novacanik slažem se
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!