Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Neredovita menstruacija nakon poroda 26.3.2009 21:51:57
|
|
|
|
božica
|
njanja bok moje m su ko urice točne dan dva razlike normalne
|
|
|
RE: Neredovita menstruacija nakon poroda 26.3.2009 22:26:51
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
prvu dobila 40 dana nakon poroda, bile su uredne 28-30 dana ciklus, prve tri obilne i bolne, kasnije počela s pilulama i nije više bolilo
|
|
|
RE: Neredovita menstruacija nakon poroda 26.3.2009 22:31:34
|
|
|
|
dikac
|
nakon prvog poroda stvari su mi bile iste kao prije trudnoće, ciklus na 28 dana, trajale su 3-4 dana sada su mi počele kasniti i do 5 dana što mi je jako puno s obzirom da već 10 godina dobivam na 28 dana. u planu imam pilule tako da će se onda vratiti na staro
|
|
|
|
|
RE: Neredovita menstruacija nakon poroda 26.3.2009 23:15:29
|
|
|
|
njanja
|
i ja....ionako mi je gin rekao da se vidimo kada prestanem dojiti pa odmah idem slj tj po recept tj dogovor što ćemo-flaster li pilule.....
|
|
|
RE: Neredovita menstruacija nakon poroda 27.3.2009 8:00:51
|
|
|
|
Ruža
|
Još nisam dobila prvu, pa ne znam kakva će biti.
|
|
|
RE: Neredovita menstruacija nakon poroda 27.3.2009 8:18:16
|
|
|
|
ivanaa
|
ja imam sina 6 mj i 2 od poroda pa eto..
|
|
|
RE: Neredovita menstruacija nakon poroda 28.4.2009 23:08:18
|
|
|
|
Wukovarka
|
Ja sam danas dobila vec drugu od poroda i boli ko sam Od 9 ujutro do 17h sam potrosila pakovanje i pol ulozaka Bude li tako i ubuduce..ja cu oboliti na zivce
|
|
|
|
|
RE: Neredovita menstruacija nakon poroda 28.4.2009 23:12:39
|
|
|
|
novamama
|
prvu 3ipo mjeseca od poroda drugu nakon 54 dana treću nakon 42 dana ajde neka....smanjuju se intervali
|
|
|
RE: Neredovita menstruacija nakon poroda 28.4.2009 23:15:31
|
|
|
|
dominik
|
ja dobila 2 mj nakon poroda i sad dolazi kao i prije ko cukica na 28 dana ali bole i fest curim
|
|
|
|
|
RE: Neredovita menstruacija nakon poroda 28.4.2009 23:16:30
|
|
|
|
dominik
|
sam kaj mi je danas nekaj na lijevoj strani kod jajnika kuckalo...poledam dole a ono koda me beba lupka iznutra...vidi se van...hmmm da nisu nekaj otavili nutra
|
|
|
|
|
RE: Neredovita menstruacija nakon poroda 28.4.2009 23:17:57
|
|
|
|
novamama
|
možda je vanzemaljac (podsjetilo me na onaj topic ) šalim se, bit će da je neka žila....bo...
< Poruku je uredio novamama -- 28.4.2009 23:18:16 >
|
|
|
RE: Neredovita menstruacija nakon poroda 28.4.2009 23:28:49
|
|
|
|
dominik
|
taman krenula lec ali kako kad si mi ubacila bubu u uho...mozda su me oteli nedavno sad nebum mogla oka sklopiti
|
|
|
|
|
RE: Neredovita menstruacija nakon poroda 28.4.2009 23:29:47
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: dominik taman krenula lec ali kako kad si mi ubacila bubu u uho...mozda su me oteli nedavno sad nebum mogla oka sklopiti zagrli tm i djecu pa kud puklo da puklo
|
|
|
RE: Neredovita menstruacija nakon poroda 28.4.2009 23:32:53
|
|
|
|
dominik
|
je jos da i tam decu i mm vucem a ne ne tam idem sama bas sam rekla kak mi barem dan odmora treba
|
|
|
|
|
RE: Neredovita menstruacija nakon poroda 28.4.2009 23:33:54
|
|
|
|
novamama
|
ah da, oprosti...a takva buba je znači bila? ja mislila da te strah
|
|
|
RE: Neredovita menstruacija nakon poroda 28.4.2009 23:36:08
|
|
|
|
dominik
|
od uzbudjenja...moram ciste gace obuc i lijepu spavacicu opet ja offf a i ti samnom...brisem dok me ne steraju sa foruma ...laku noc
|
|
|
|
|
RE: Neredovita menstruacija nakon poroda 28.4.2009 23:36:58
|
|
|
|
novamama
|
tri četri sad LN
|
|
|
RE: Neredovita menstruacija nakon poroda 29.4.2009 9:17:27
|
|
|
|
inna
|
ja sam dobila prvu 10.4. i drugu 23.4. Bila sam luuuuda, a ko ubrzo dođe i treća... ...
|
|
|
RE: Neredovita menstruacija nakon poroda 11.5.2009 22:44:12
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: novamama prvu 3ipo mjeseca od poroda drugu nakon 54 dana treću nakon 42 dana ajde neka....smanjuju se intervali i da se nadovežem - procurila nakon 18 dana (valjda ovulacija) i dobila nakon 28, valjda prvi put točno na vrijeme.... al sam curila ovaj mjesec.... nadam se da je to ok, nikada prije nisam krvarila za vrijeme ovulacije...
|
|
|
RE: Neredovita menstruacija nakon poroda 28.5.2009 23:05:08
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: Wukovarka Ja sam danas dobila vec drugu od poroda i boli ko sam Od 9 ujutro do 17h sam potrosila pakovanje i pol ulozaka Bude li tako i ubuduce..ja cu oboliti na zivce Isto kao prije poroda, 30 dana...ali sada boli ko sam
|
|
|
|
|
RE: Neredovita menstruacija nakon poroda 28.5.2009 23:10:49
|
|
|
|
Anoniman
|
ja sam prvu dobila proslog meseca, 24. sad imam sve simptome, opet su mi iskocile bubuljice (imam jako cisto liste, ali uvek pred mengu izadju barem 2-3), jedem kao mecava, nervozna sam. nadam se da ce skoro, jer me ovaj pms ubi grrrrr
|
|
|
|
|
RE: Neredovita menstruacija nakon poroda 28.5.2009 23:16:25
|
|
|
|
Ninaa
|
Meni se sve pobrkalo prvu sam dobila 6 tjedana nakon poroda, a nakon toga nakon 13 dana opet, pa opet nakon 13 dana, to je sve jako slabo za najtanji uložak, ali su to svi simtomi menge, neznam jel to normalno. budem otišla kod ginekologa jel ak tak nastavi poludit ću...............
|
|
|
RE: Neredovita menstruacija nakon poroda 28.5.2009 23:19:11
|
|
|
|
Anoniman
|
idi na pregled, mozda je ostalo malo ovojnice pa zbog toga krvaris, isto je i meni bilo.
|
|
|
|
|
RE: Neredovita menstruacija nakon poroda 28.5.2009 23:19:51
|
|
|
|
Ninaa
|
Kakve ovojnice, kak su ti to maknuli?
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!