|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   nosiljka 0-13-jaje
24.6.2008 12:44:19   
božica
kada ste poćeli stavljati svoje mališane u tu nosiljku koja nije ravnauser posted image
ja sam viki poćela stavljati sa tri mjeseca po 15 min.-a s ovom smo poćeli ranije jer smo skužili da je mirna u njoj-i dosta je vremena u njoj-nije previše-ali je u svakoj šetnji-tu itam doma se igra-kaj vi misliti o tom položaju za tako malu bebu.
neki vele da nije dobro a neki vele da je to položaj slićan ko u trbuhu-jer naša leonica bi se dizala gura glavicu prema napred
thx
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: nosiljka 0-13-jaje
24.6.2008 13:06:53   
Puli
naša bila u tome od početka dok nam nisu maznuli kolica pa smo je premjestili u druga
a naše jaje je dosta malo pa je stisnuta u njemu i sad ga samo za vožnju autom  koristimo ako nekud idemo

vele da u početku pola sata dok je malo

a kasnije može duže

u početku se pridržavali toga

a poslije znala biti po tri sata vani i spavati u tome

i sve je ok curka čvrsta i jaka tako da ne brineš

ako voli biti u tome neka uživa

< Poruku je uredio Puli -- 24.6.2008 13:07:27 >

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 2
24.6.2008 23:52:02   
DEA
izašao u "jajetu" iz rodilišta-vozio se kući...mene buni taj položaj-al valjda nije rađena bezveze...ne duže od dva sata u komadu u njemu...
mali gušta u njemu...........

Ne činim drugima ono što ne želim da se meni čini..........

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 3
26.6.2008 10:55:47   
Dajana
ja sam vidjela da mnogi nose dijete iz rodilišta kući u tome. Meni se taj položaj ne čini prikladan za novorođenče. Ja s tim nisam brzala već sam ju vozila u kolicima u ležečem položaju dosta dugo i tek s 4 mjeseca sam počela stavljati u to a sad se u tome vozi u autu mada bi ona najrađe hodala po autu.

(Odgovor članu DEA)
Neposredna veza do poruke: 4
26.6.2008 11:21:20   
božica
znam Dajana znam--ni meni se baš ne sviđa ali znaš kak je------mislim da bi  probala opet malu kolica vratiti da vidim  reakcijuuser posted image

(Odgovor članu Dajana)
Neposredna veza do poruke: 5
26.6.2008 11:24:54   
maja
slažem se sa Dajanom, ni meni se ne sviđa taj položaj za malo dijete, Noa je još uvijek u ležećem u kolicima i slobodniji je u njima!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 6
26.6.2008 11:30:03   
božica
Ja se isto slažem sa Dajanomuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ali kad se mala derala u kolicima-i kad smo je stavili u taj položaj i da nas vidi sve je ok---voli se voziti i kad se pobudi u šetnji dobra je

Jer mi nemamo kolica da se drška mijenja da vidiš bebicu-
zbilja je pravilo platiš malo više za kolica ali  beba dobi udobnost-konfor i preglednostuser posted image user posted image user posted image user posted image

ali kaj je tu je

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 7
26.6.2008 17:16:23   
Zhezha
mi smo tek sad poceli koristiti jaje .. i to samo za voznju u automobilu..
asta se tice setnje.. najbolje je lezeci polozaj bebe.. oni tad uzivaju..
da bozica kako kazes  das malo vise i beba ima komfor... ja imam peg perego i mogu kosaru staviti na kostur ( kotace ) kako zelim da beba gleda prema meni  ili obrnuto...

i mogu reci da smo prezadovoljni sa kolicima...user posted image     user posted image

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 8
26.9.2008 13:58:26   
gugi
 Naša nosiljka jaje ima jastučića dva koja ju skoro poravnaju,ustvari mislim da ih  imaju sve, tako da nebi trebao biti problem za bebina leđa,kako beba raste vade se po jedan ali naravno netreba pretjerivati,samo kad je  vožnja u pitanju ili šetnja kolicima,mi smo u kući koristili ležaljku.
I mi smo ga iz rodilišta dovezli u tome,a ja nisam sigurna u čemu se drugome smije voziti beba,košara se nemože svezati kao nosiljka,koja ima pojaseve unutra i okolo se sveže kao sjedalica.

(Odgovor članu Zhezha)
Neposredna veza do poruke: 9
26.9.2008 14:10:31   
koka
Gugi nemaju svi te jastučiće, a slažem se s Dajanom. Mi još uvijek koristimo onaj dio di leži.

(Odgovor članu gugi)
Neposredna veza do poruke: 10
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!