|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Jednokratna pomoć za opremu novorođenčeta - n...
17.1.2008 20:13:02   
DEA
Ovako , prvo da kažem da je sramotno to da pojedini gradovi , kao naš Šibenik - u svemu moramo biti najgori , i čitam tako i Rijeka za novorođenčad user posted image iz svoga proračuna nisu osigurali ni lipe...Eto , slučajno sam pročitala da postoji jednokratna naknada i na razini države gdje pravo na korištenje ne ovisi o imovinskom cenzusu , već pripada svim zdravstveno osiguranim majkama - jer proizlazi iz Zakona o zdravstvenom osiguranju . Naime , potrebno je podnijeti zahtjev nadležnoj ispostavi HZZO - a i priložiti djetetov izvod iz matice rođenih , te majčine preslike osobne i zdravstvene iskaznice ...Dakle , zanimaju me vaša iskustva po tom pitanju i mišljenja , naravno o postupcima pojedinih dragih nam županija user posted image ...pozdrav ...user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Jednokratna pomoć za opremu novorođenčeta...
17.1.2008 20:33:13   
maja
Ne znam točno kako to ide,ali čak i kod nas u Bj. se može dobiti ta pomoć od nekih 2500kn, samo što ljudi to dovoljno ne znaju, pa netko te novce ni ne traži! A isto tako, ako si 3 mjeseca u komadu na bolovanju možeš podnijeti nekakav zahtjev i dobiti oko 3000kn ( to tražiš od svoje firme u kojoj radiš, ali to daju samo državne, malo je privatnika koji će ti to dati). Ja to nisam ni tražila, jer bi poljubila vrata!user posted image

(Odgovor članu DEA)
Neposredna veza do poruke: 2
17.1.2008 20:53:10   
klarinet
Ja kad sam rodila prvo dijete u roku prvih šest mijeseci sam trebala podnjeti zahtjev  za jednokratnu pomoć  od HZZZO-a  za 2500,00kn.

(Odgovor članu DEA)
Neposredna veza do poruke: 3
18.1.2008 9:33:31   
Megica
Na tu pomoć ti imaju pravo svi jer je na razini države, imaš nešto o tome na www.roda.hr/tekstovi pa možeš pogledati iznos je oko 2390 kn, ja sam s prvih dvoje dobila oko1390kn sad su povećali detalje možeš pitati na HZZO-u. Sve su te pomoći jadne i nikakve, sada će izgleda  i grad Zadar napokon početi davati nekih 800kn, nije neki iznos ali bilo je i vrijeme da nas se sjete (ako uopće i bude nešto od toga!?)user posted image

(Odgovor članu DEA)
Neposredna veza do poruke: 4
18.1.2008 10:10:19   
svegra
ja sam iz osijeka.dobila sam 2300kn od države,500kn od grada,500kn od županije.i sve bebe rođene  od 20.11. do 20.12. kd investments je darovao  poklon bon od 400kn udio u investicijski fond.s obzirom na ostale gradove koji ne dobiju ništa ovo je ok,ali u usporedbi sa zagrebom nije ništa

(Odgovor članu DEA)
Neposredna veza do poruke: 5
18.1.2008 13:41:12   
DEA
user posted image Evo kod nas neki dan tekst u novinama o pojedinim gradovima u našoj županiji - kao usporedbe tko koliko izdavaja u te svrhe - grad Vodice 1000 kn , Primošten 5000 kn , a sa strane tekstić sitnim slovima - grad Šibenik u svom proračunu nema ni lipe po djetetu određene po tom pitanju ...Nije me puno ni iznanadilo - u svemu smo na dnu ljestvice za ostalim gradovima , i tako sam kažem , slučajno nabasala na ovaj tekst o naknadi na razini države ...Muž mi revoltno kaže kao - ma ne trebaju nam ničiji novci ...A ne dam nikom gušta , ako na to imam pravo ...Ne zaborave ni oni nama odbit porez sa svake plaće ...Hvala na odgovorima ...user posted image

(Odgovor članu svegra)
Neposredna veza do poruke: 6
18.1.2008 13:41:30   
ZVRK
kod nas u buzetu dobimo od grada 1500knuser posted image ,ne računajuči da se dobije od drzave 1000knuser posted image tj.socijalnog

odgovor članu dea

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu DEA)
Neposredna veza do poruke: 7
27.6.2008 11:02:49   
njanja
U Rijeci od 01.01.08. daju poklon bon od 1.000 kn...Rijeka časti sa ormarićem s kadicom user posted image

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 8
1.7.2008 14:42:19   
alea
ja sam iz malog mjesta iz Zagorja i kod nas se dobije poklon u vrijednosti 3000kn! dobije se neki bon za potrošiti u dječjem dućanu, neka zlatnina i novci! mislim da to ovisi o populacijskoj politici u svakom mjestu. ovisi o tome koliko se djece rodi u jednoj godini. kod nas se očito rodi jako, jako malo pošto su naknade visoke. user posted image

Lucija 28.07.2008.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 9
5.7.2008 11:23:43   
BruMa
Od grada Zagreba se dobije 3000 kn za novorođenče i još od zdravstvenog oko 1300 prije 2 godine(sad je valjda više).Bolje išta nego ništa,nije loše.A dječiji doplatak je smjeh.Muž je prvo rekao da nećemo ići tražiti tih skoro 300kn,al na kraju smo se predomislili.Zašto bi išta ostavili toj našoj državi?Treba im uzet sve što možeš!user posted image

(Odgovor članu alea)
Neposredna veza do poruke: 10
5.7.2008 12:05:03   
njanja
sada se preko HZZO-a dobije jednokratna pomoć od 2360 kn....Treba vam samo rodni list djeteta i zdravstvena iskaznica roditelja i sa ime u vaš gradski HZZO....Novac stigne na tekući račun na koji primate porodiljnu naknadu....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu BruMa)
Neposredna veza do poruke: 11
10.7.2008 15:16:05   
Tweety
I mi smo dobili od HZZO-a 2500kn, a od grada Samobora 1000kn

(Odgovor članu DEA)
Neposredna veza do poruke: 12
18.12.2008 11:50:23   
Indy
Mi smo prije 3 tjedna podnjeli zahtijeve za sve. Jedno pitanje. koliko ste to čekale nakon što ste predale sve što su tražili?

(Odgovor članu Tweety)
Neposredna veza do poruke: 13
18.12.2008 12:03:21   
tiha
dobijes nakon 3-4 tjedna uglavnom sa sljedecom porodiljnom naknadom

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 14
18.12.2008 13:20:49   
spužvasta
Od grada Zagreba se dobije 3000 kn za novorođenče i još od zdravstvenog oko 1300 prije 2 godine(sad je valjda više)
Da    dobije se sad tih 3.000kn za zahtjev iz Vodnikove i 2.300kn iz HZZO-a i to sam dobila nakon mjesec dana (+-)

SVEN - 22.09.2008.
ZUBATI MOJ MALI.....

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 15
10.12.2009 12:06:38   
strosika10
Zanima me kakva je procedura kada podnosite zahtjev za novčanu naknadu? hvala

(Odgovor članu spužvasta)
Neposredna veza do poruke: 16
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Izbor imena
Gita

Koje vam je ime ljepše za dječaka?

Erik (21%)

Marcel (15%)

Paulo (19%)

Grgur (13%)

Gregor (8%)

Darijan (25%)

Broj svih glasova: 504

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!